- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İçli köfte tecrübe istiyor.Sürekli yapınca gelişiyorKendime yetecek kadar yani bi içli köfte yapacak kadar değil bikere deneyeyim dedim hamurun çoğu çöpe gitti yinede yapabildiklermi yedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçli köfte tecrübe istiyor.Sürekli yapınca gelişiyorKendime yetecek kadar yani bi içli köfte yapacak kadar değil bikere deneyeyim dedim hamurun çoğu çöpe gitti yinede yapabildiklermi yedik
Ben bikere yapamayınca bidaha yapmıyorum işte yapsam öğrenicemİlk denemede oluyor öyle yaptıkça alışıyorsun, kavrıyorsun
Hakettin bak bunu hakettiiiin
Bilmiyorum kiBiz bulana kadar gelir kendisi üyelik iptali mi yaptı
Kesinlikle ablaİçli köfte tecrübe istiyor.Sürekli yapınca gelişiyor
Bende ilk su böreği yaptığımda senin gibi diyordum. Birdaha yapmam kesinlikle vs. DiyeBen bikere yapamayınca bidaha yapmıyorum işte yapsam öğrenicem
Elişi kağıdı mı kesiyon
Tekrar dene diyorumKesinlikle abla
Ben yoğumm, siz yapınTekrar dene diyorum
Mesela ben iç harcı hazırladım yarın yapacağım
Var mısınız
Evet inat edip yapmak lazım 2 ay önce hıngal yaptım kayınvalidem hep yapar oradan aşinayım. İçi tuzsuz olmuş ilk bezeyi yaparken ince açmışım kapatamadım ikinciyi biraz kalın açtım cok güzel oldu tek kusuru tuzsuz olmasıydı ama yapıcam bidaha doğrusunu yapabilene kadarBende ilk su böreği yaptığımda senin gibi diyordum. Birdaha yapmam kesinlikle vs. Diye
Ama yapmak lazım
Ya abla sen süpersin ama malesef misafirim gelicek yogummTekrar dene diyorum
Var mısınız
Sen pilav yapacaksınBen yoğumm, siz yapın
Tamam kaçınYa abla sen süpersin ama malesef misafirim gelicek yogumm
Ellerine sağlık canım insanlık haliEvet inat edip yapmak lazım 2 ay önce hıngal yaptım kayınvalidem hep yapar oradan aşinayım. İçi tuzsuz olmuş ilk bezeyi yaparken ince açmışım kapatamadım ikinciyi biraz kalın açtım cok güzel oldu tek kusuru tuzsuz olmasıydı ama yapıcam bidaha doğrusunu yapabilene kadar
İveeeetSen pilav yapacaksın
Yaa örnek gösterilecek kadar olmuşsa ne mutlu bana ablacımTamam kaçın
Ben yeni bir arkadaşa senin sunumu örnek gösterip bu tarz olabilir dedim
Tabak değil örtü ve çevre ,detaylar
Gerçekten öyle eşimde sivaslı evet cok kolay aslında hıngal mantıdan kolay yaniEllerine sağlık canım insanlık hali
Hıngal bende denemiştim. Sivaslı komşumuz vardı. Ondan görmüştüm
Ne kadar çok yaparsan o kadar çok öğreniyorsun
Cohh komihhhhElişi kağıdı mı kesiyon
Yokum acun beyTekrar dene diyorum
Var mısınız
İşlemesi zor biraz üzerini balık sırtı gibi yapmak maharet istiyoGerçekten öyle eşimde sivaslı evet cok kolay aslında hıngal mantıdan kolay yani
Kız sen onumu diyosun biz balık sırtı yapmıyoruz ki sen orjinalini yapmışsın biz bildiğimiz mantı gibi kare yada üçgen kapatıyoruzİşlemesi zor biraz üzerini balık sırtı gibi yapmak maharet istiyo