- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Şükür canom, hayırlısı olsun inşGittim lenf nodülleri duruyor, zararsız dedi. Safra kesesi de aynı polipde büyüme yoktu şükür. 16 sında randevum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür canom, hayırlısı olsun inşGittim lenf nodülleri duruyor, zararsız dedi. Safra kesesi de aynı polipde büyüme yoktu şükür. 16 sında randevum var
Diyeydiniz bende geç yapaydım, sunumları incelerdim falanAslında bu grup hep geç yapıyor
Saçma bencedeAma bu çok saçma değil mi?
Ya hasta oldular ya da bir aksilik çıktı?
Sağol canımŞükür canom, hayırlısı olsun inş
Kolay gelsin canomÖğretmen bir sürü ders vermiş. Günlere bölmüş atmış gruptan
Sosyalimyaaa valla ne yapcan merak ettim beeeen
Kız bugün kalan saç kavurmayi yedik şimdi arkasından nasıl yapayım daha onu bıhhınlık vericiiiiiii yenmez
EyvallahKolay gelsin canom
Şükür canoooomGittim lenf nodülleri duruyor, zararsız dedi. Safra kesesi de aynı polipde büyüme yoktu şükür. 16 sında randevum var
Boşver yaso
Sağol babyyyŞükür canoooom
Kapasitemiz belli çünkü canoSaçma bencede
Sunum herkesin bellidir sonuçta. Son günde aynı ilk günde aynı olur
Etli pilavValla ben milletin ne yaptığını görüp fikir edinmek için durmadım bu vakte kadar ama şöyle bişey var ,aslında nasıl zaman çabuk geçti sasirdim.
Dünde bugünde et yiyince üzerine bide etli o pilavı yapmak fazla kaçacakti.
Aynen öyle fazlası çıkmıyorKapasitemiz belli çünkü cano
Belli kişilerin sunumları müthiş oluyor, nickleri vermeyeyim
Birde nasibi kabullenmek
Et yedik diyor saç kavurma diyor. Bu pilav yarışması olduğuna göre etli bişey yapacak belliEtli pilav
Onu anladım, hangi tarifi yapacağını çözmeye çalışıyorumEt yedik diyor saç kavurma diyor. Bu pilav yarışması olduğuna göre etli bişey yapacak belli
Valla çok merak ederim ben yaaabak simdiden merak sardı bana Barım at amaOlurda önümüzdeki ay katılmak ya da istediğim tarifi yakalamak nasip olursa, tarifimi yapıp, konumu son günün gecesinde açıciiim
He yaso etli bir pilav orası dogruEtli pilav
AhahajaEt yedik diyor saç kavurma diyor. Bu pilav yarışması olduğuna göre etli bişey yapacak belli
Alipaşa yı sen yaptın. Ya duvaklı ya da özbek yapacakOnu anladım, hangi tarifi yapacağını çözmeye çalışıyorum