- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Kuzu noldu hastamisinSağol aşkomAzaldı şükür, ama hep bakıyorum tat ya da koku gidecek mi diye Acayip oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu noldu hastamisinSağol aşkomAzaldı şükür, ama hep bakıyorum tat ya da koku gidecek mi diye Acayip oldu.
Geçmiş olsun canım. İnşallah değildirSağol aşkomAzaldı şükür, ama hep bakıyorum tat ya da koku gidecek mi diye Acayip oldu.
Canom senin kontrol nasıl geçtiGeçmiş olsun canım. İnşallah değildir
Sende yap artık beklemenin bir manası yok kiValla acayip doğru dedin yaso
Yalan mı
O saatte karanlık olurEvet geç geliyorlar. Sunumda akşam olmuyor
Gittim lenf nodülleri duruyor, zararsız dedi. Safra kesesi de aynı polipde büyüme yoktu şükür. 16 sında randevum varCanom senin kontrol nasıl geçti
Yok canım aşkolsun ne olacakAyy nevoş seni utandirirsam en çok ona üzülürüm
Çok şükür canımGittim lenf nodülleri duruyor, zararsız dedi. Safra kesesi de aynı polipde büyüme yoktu şükür. 16 sında randevum var
Aynen Neyseki bu hafta evdeO saatte karanlık olur
Eş durumundan yapılamaması normal canım.Benim eşim evde yoktu bu hafta. O yüzden bekledim
Çok şükürÇok şükür canım
Okulda yok rahatça yaparsınAynen Neyseki bu hafta evde
Aslında bu grup hep geç yapıyorEş durumundan yapılamaması normal canım.
Ben sadece merak ettim. Hep ki erkenden yapıyorlar tariflerini, dün bakayım dedim yapılanlara, topikte tembellik gördüm
Ben yazdım ya eskiden ilk yapma yarışı vardı, şimdi herkes en son yapayım en güzeli olsun vs. Diye düşünüyor. Tam tersine döndüEş durumundan yapılamaması normal canım.
Ben sadece merak ettim. Hep ki erkenden yapıyorlar tariflerini, dün bakayım dedim yapılanlara, topikte tembellik gördüm
Sosyalimyaaa valla ne yapcan merak ettim beeeenNeyse ben çok şey etmiyim de sanki bişey yapıyor muşum gibi olmasın perisko
Kız bugün kalan saç kavurmayi yedik şimdi arkasından nasıl yapayım daha onu bıhhınlık vericiiiiiii yenmez
Birbirlerini bekliyorlar
Evet canom onu farkettimSende yap artık beklemenin bir manası yok ki
Öğretmen bir sürü ders vermiş. Günlere bölmüş atmış gruptanOkulda yok rahatça yaparsın
Hee tanıdın artıkYalan mı
Ama bu çok saçma değil mi?Ben yazdım ya eskiden ilk yapma yarışı vardı, şimdi herkes en son yapayım en güzeli olsun vs. Diye düşünüyor. Tam tersine döndü