- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş mi diyorsun
İstediğimiz gibi at koştururuz hava tertemiz diyorGelin ata binmiş, ya nasip demiş mi diyorsun
Pınar yok beybi anliyorsun mu pınar yokTamamdır can peki foto da Pınar bey olacak mu
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş mi diyorsun
Ne diyonuz siz yafffİstediğimiz gibi at koştururuz hava tertemiz diyor
Nisa çok tatlı çıkmış maşallahNe diyonuz siz yafff
Pilav nerede kaldı diyoruzNe diyonuz siz yafff
Sağol teyzesi gösteri yapmışlar bugün Atatürk için pek mutluyduNisa çok tatlı çıkmış maşallah
Ben haftasonu yapacağımPilav nerede kaldı diyoruz
Gelecek yakında inşallahPilav nerede kaldı diyoruz
Okulları çok güzel ve aktifSağol teyzesi gösteri yapmışlar bugün Atatürk için pek mutluydu
Bizim okulda yapılmıyorSağol teyzesi gösteri yapmışlar bugün Atatürk için pek mutluydu
Ben haftasonu yapacağım
BekliyoruzGelecek yakında inşallah
Şimdi pandemiyi bahane ediyorlarBizim okulda yapılmıyor
Oyy tatlı bişey yaa yerim onu ben periskosun güzel kizcesiSağol teyzesi gösteri yapmışlar bugün Atatürk için pek mutluydu
Aynen olabilir pazar günü okul toplantısı yapılacakmış bakalımŞimdi pandemiyi bahane ediyorlar
Yarın yapsana periskoGelecek yakında inşallah
Sen yapsan olmamııYarın yapsana perisko
Evet abla cuma günüde farklı bir eğlence yapacaklarmış tatile girerken baya iyi her şeyi değerlendiriyorlar. Üzerindeki tsortleri kendilerine boyatmislar foto attı dün anlatip duruyordu Atatürk boyadık diye heyecanlı heyecanlıOkulları çok güzel ve aktif
Çok iyi gelecek
Nevo abla görüyor her yaptıklarını atıyorum watsaba baya aktifler bu konularda da iyi oluyor ya öğreniyorlar birçok şeyi.Bizim okulda yapılmıyor
1.dönemin yarısı bitti .Durumlar nasıl onu paylaşacaklardır.Aynen olabilir pazar günü okul toplantısı yapılacakmış bakalım