- 12 Mart 2019
- 14.871
- 34.268
- 598
Bi aksilik olmazsa yarın gelebilir@Yasnaz bizim pilav ne zaman gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi aksilik olmazsa yarın gelebilir@Yasnaz bizim pilav ne zaman gelecek
Tamamdır can peki foto da Pınar bey olacak muYok yok girmeyecek canım
Kullandığın malzemelerden birini sponsor yapacaksın.Mesela pirinç markası olabilir.
C A N O Blue_Peri KukrimÖzlem Kosif on Instagram: "Çocuğa ödev yaptırırken anneler olduğuna namusum ve şerfm üzerine yemin edebilirim 😁 #mizah #kadınlarkulubü #ödev"
99K likes, 3,962 comments - kosifozlem on November 10, 2021: "Çocuğa ödev yaptırırken anneler olduğuna namusum ve şerfm üzerine yemin edebilirim 😁 #mizah #kadınlarkulubü #ödev".www.instagram.com
Pınar yok,Pınar'ı unutTamamdır can peki foto da Pınar bey olacak mu
Tamam inşaallahBi aksilik olmazsa yarın gelebilir
Pınarı unutTamamdır can peki foto da Pınar bey olacak mu
Bir an etiketleyince gerildim. Sürem bitiyor sandım ahshahahaMargaret Hale hiç sesin çıkmıyor
Yok ya daha çok varBir an etiketleyince gerildim. Sürem bitiyor sandım ahshahaha
Hafta içi dersimin az olduğu, sürünmediğim tek gün çarşamba. Onda da eve temizlikçi abla geliyor. Onunla temizlik yapıyorum. Yine sürünüyorum. Her yerlerim ağrıyor. Şu kasım tatiline sağ salim bi çıksaydımYok ya daha çok var
Nasılsın neler yapıyorsun
Allah yardımcınız olsun canımHafta içi dersimin az olduğu, sürünmediğim tek gün çarşamba. Onda da eve temizlikçi abla geliyor. Onunla temizlik yapıyorum. Yine sürünüyorum. Her yerlerim ağrıyor. Şu kasım tatiline sağ salim bi çıksaydım
Aha bu ben
Ah bu bebelerAha bu ben
Ko lo ni diye okuması gereken yerde ısrarla ko ro ni diyor
Bu karıyla butunlestim artık ben arkadaşlar hep bunu atıyor banaaaa yapma sende yapma bee brütüs
Aman ,sende bir şey begenmiyorsunBu karıyla butunlestim artık ben arkadaşlar hep bunu atıyor banaaaa yapma sende yapma bee brütüs
Ayyyy buralar 1 aydır falan ne kadar sakin,huzurlu
Arada temizlik şart missss gibi huzur kokuyor
Bazen kendimi görüyorum bu karıda sonra böyle oluyorum birde izleyinceAman ,sende bir şey begenmiyorsun
Misss gibi çek içine
Hiç sormaAh bu bebeler
Misss gibi çek içine
Hiç sorma