- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Korkuyorum bakmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum bakmaya
Oyyy nevoşum yaaa,senide yerim kızlarını daAllah korusunRabbim isteyen herkese çifter çifter versin
Benim kızların kendilerine hayrı yok
Eki Görüntüle 2948707 kedi de var bak, yaso ya bakıyor
Amin inşallahAllah korusunRabbim isteyen herkese çifter çifter versin
Benim kızların kendilerine hayrı yok
Çok fena çok kedicikte oradan bakıyor baksanaEki Görüntüle 2948707 kedi de var bak, yaso ya bakıyor
Atalım cano gözünü seveyim yapalım biseyler gardasım gidişat kötü sonlara bırakacak bu zalım biziOnu bunu bırakta yasonun pilavı balkondan aşağı atalım, düştü deriz
Çok fena olmuş
Cani çekmiş koftelerden accık ataydi yaso yada kedi hepsini bir yeseydi ahhh nevardiEki Görüntüle 2948707 kedi de var bak, yaso ya bakıyor
Suikast girişimi heeeAtalım cano gözünü seveyim yapalım biseyler gardasım gidişat kötü sonlara bırakacak bu zalım bizi
Mutfakta daha vardı, yeni sunum yapardımCani çekmiş koftelerden accık ataydi yaso yada kedi hepsini bir yeseydi ahhh nevardi
Yok canım estağfurullahSuikast girişimi heee
EmaaaanMutfakta daha vardı, yeni sunum yapardım
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2948835 Sizce Yasmin canı tatlı çekip, apar topar künefe basmış mıdır?
Oysss yerimede ye yasom ellerine sağlıkEki Görüntüle 2948835 Sizce Yasmin canı tatlı çekip, apar topar künefe basmış mıdır?
Afiyet olsun canım
Teşekkür ediyorumOysss yerimede ye yasom ellerine sağlık
Eki Görüntüle 2948835 Sizce Yasmin canı tatlı çekip, apar topar künefe basmış mıdır?
Saaa Naaa DaaaaYak şam lar
PeriiiiSaaa Naaa Daaaa