- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa pearlshine da da yok sende de periskomYok kız 4. Yarışan arkadasinda çıkmadı benimde
Banada beyazla labneyi küçüklü büyüklü ikişer koymuşlar.ve bide cikolu labne
Şimdi baktım, maşallah peynirler çifter çifter. Sucuk zararlı boşver nisa ile ekmeğe sürüp yiyinYok kız 4. Yarışan arkadasinda çıkmadı benimde
Banada beyazla labneyi küçüklü büyüklü ikişer koymuşlar.ve bide cikolu labne
Zalımlar çabuk yapın çatlıyorum burda ben yedi aylık bir insanımPazar günü yapacağım hem bugün yasminsay yapıyor
Sen bizi mi bekliyorsunZalımlar çabuk yapın çatlıyorum burda ben yedi aylık bir insanım
Vallahi seçmişler biziii zalımlarAaaa pearlshine da da yok sende de periskom
He cano bidaha sen sucuklari yeme bana gönder zararlıŞimdi baktım, maşallah peynirler çifter çifter. Sucuk zararlı boşver nisa ile ekmeğe sürüp yiyin
Napim ziyan mı olsun ama aç bitirleri sevmiyorum hindi füme falanda vardı bence macar salamı da mevcuttuVallahi seçmişler biziii zalımlar
He cano bidaha sen sucuklari yeme bana gönder zararlı
Abla bileğin nasıl oldu
Bugün daha iyi sanki dr ağrı kesici vaermiti faydası oluyor sanki daha rahatım .Abla bileğin nasıl oldu
Olmasın canımNapim ziyan mı olsun ama aç bitirleri sevmiyorum hindi füme falanda vardı bence macar salamı da mevcuttu
Bidahakine artık
Dane dane benleri var yuzünde yuzünde yuzündePazar günü yapacağım hem bugün yasminsay yapıyor
Aç konuyuda görelim sahaseriniDane dane benleri var yuzünde yuzünde yuzünde
İnşaallah daha iyi olur ablacım. Benimde ayak bileğimde ödem oluşmuştu. Krem baya fayda ettiBugün daha iyi sanki dr ağrı kesici vaermiti faydası oluyor sanki daha rahatım .
Afiyet olsunOlmasın canım
Kız bende sevmem ki olsa ne olmasa ne kv gil sucuk yaptırdı etini kendileri verdide buzlugumda duruyor azar azar çıkartıp pişiriyorum taze taze onu bile çok yemiyorum eskisi gibi yiyesim gelmiyor valla anca pizzada az yerim.
Aman kazandımya gelen ürünlerde az değil almaya kalkınca toplu . Yeşil yeşil Pınar logosu güzel durdu yalnız
Şarkı da söylendiğine göre keyifler yerinde, pilav da mikemmel dip tutma vs yok gibiDane dane benleri var yuzünde yuzünde yuzünde
Yok işte cano onu kacirdim bir sesum bile yokİnşaallah daha iyi olur ablacım. Benimde ayak bileğimde ödem oluşmuştu. Krem baya fayda etti
Afiyet olsun
Aynen logon da yakışmış sıra sesu logosunda sesu sen almış mıydın siteden
Şarkı da söylendiğine göre keyifler yerinde, pilav da mikemmel dip tutuma vs yok gibi
Aleyküm selamSelamlar
Size derken ben yakıyor muşumYok işte cano onu kacirdim bir sesum bile yok
He valla sevinçten dört köşe yaso
Bende okadar lafiniza dibini yakmadan ortaya çıkartırsam varya aynen öyle oynayacağım