Kızlar tek tek yazamıyorum annesi bebekken bırakmış istememiş çocuğu şimdi de başkasıyla evli o da yeniden çocukları falan olmuş kızı da problemli olduğu için istememiş bir kaç kez görüşmüş çocuk ama şiddet falan uygulamış eşimle konuştum bugün eğer ben bakacaksam ailecek terapi alıp çocuğu kurtarmamız gerekiyor spora ilgisi var gönderelim dedim bana sen karışma dedi benim kızım İslami usul yaşayacak sen bakmayacaksın annemin yanında olup onları yalnız bırakmayacak senin usulün yetişmez benim çocuğum dedi bende öyleyse günahı benden çıktı dedim ve inanın benim saçlarım bu yaşta bembeyaz olmuş bugün fark ettim bende insnım 1,5 yıldır mücadele ediyorum olmuyor babaannesi de seni örnek alıyor evde açık giyiniyormuşum beni örnek alıyormuş iyi oluyor bişey yok allahtan kötü oluyor sen yaptın çocuk islmi usul yaşayacak bir çocuk değil düşünceleri çok farklı yaşı gereği her şeye çok meraklı dedim ama nafile bende bıraktım ipin ucunu gerekirse de ayrılabiliriz dedim eşime kabul etmedi saçmalama dedi ama ben düşünmeye başladım benim çocuğum olsa böyle yapacak ona da çocuğumu ben yetiştiremeyecek miyim? Hem farklı düşünceler ile hem de çocuklu biriyle sorunlu ailesi olan biriyle evlenerek hayatımı kararttım resmen