- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canim babanız alışır benceAtanacağım yer otobüsle 14 saat uzaklıkta. Uçak kullanarak da toplam 3 saate evde olabilirim. Babama bunları açıkladım ama nafile. O arabayla gelebileceği kısa mesafeli yer istiyor. Ancak sevgilimle buluşabiliceğim tek yer yine okuduğum şehirdi. 7 aylık uzaklıkta yeterince üzüldük. Bu şansı da kaçırmak istemedim açıkcası :)
Bilmem puanım iyiyse yakın yerleri yazardım erkek arkadaşım da oraları yazardı. Kötü evlat değilsinizdir de elinizde fırsat varken yazmamak da garip ne bileyim. Ben ailemin yakında olmasını isterim ki haftasonları çıkıp çıkıp gidebileyim. Ki şimdi de öyleyim havalar iyiyken gidiyorum hep
Yani haklısınız dedikleri gibi sizin hayatınız. Yalnız ben insanların üniversite yaşı veya çalışma yaşı gelince koşarak aileden uzaklaşmalarını anlamıyorum anlamayacağım. Ben üniversiteyi de bir saat uzak şehirde okudum şimdi de bir buçuk saat uzaktayım. Benim için önemli olduğu için garip geliyor ama kendinizi suçlayacak bir şey de yok erkek arkadaş önemli çünkü="Arkarian, post: 45070493, member: 736579"]Yazdım evet. Kendimi mazur gösterecek bahaneler de aramıyorum. Sadece paylaşmak istedim. Dediğim gibi kendimi de çok kötü hissettim bir evlat olarak o sözleri duyduktan sonra. Ben babamı çok seviyorum zaten. Ne olursa olsun o benim canımın içi. Olayın içinde olunca insan göremez ya doğrusunu yanlışını. Benimki de biraz o ihtiyacın verdiği bir yazma gereksinimi bu kadar.
Kötü evlat değilsin ama baban haksız da değil. Uzaklarda okudun ettin artık seni yakınlarında istiyolar. Evlada hasret kalmak zor. Anne baba olunca anlarsın onları da düşünmek lazım. Hadi gittin sevdiceğinle aynı yere ve anlaşamadın ayrıldın. Babanı kırdığına değer mi. Ama yaşam standartı olarak ailenin yaşadığı yer iyi değilse o ayrı hani küçüktür sevmiyosundur falan filan.
Baban hakli demiyorum ama sahsen ben 3 senedir uzak mesafe iliskisi yasadigim, hatta koca 7 aydir gorusmedigim sevgilimle ayni yere atanmaya calismazdim.
Umarim hayal kirikligi yasamazsin.