Hayir neden kötü olasiniz ki? Hayat sizin hayatiniz bence ailelerin belli bi yerden sonra kimsenin hayatina bu denli karışma hakki yok. Hem Ölsem gelemezsin de tamamen duygu sömürüsü öldükten sonra ne degisecek hemen gitmeniz.
Hem atanmak kolay kazanilan bi sey değil yazdığıniz sehirde yasamak istiyorsunuz demek ki yakin olup kötü bi sehirde memur olmak bnde İstemem
Ben atanarak ailemden 2 saat uzaga geldim atanarak ve çok yararini gördüm. Atanacaginiz yer kaç saat uzaklikta? Uçakla gidilip gelinebilecek bir yerse babaniza o şekilde aciklayabilir misiniz? Ama kötü evlat degilsiniz bence. Öyle düşünüp uzulmeyin. Babanizi ikna etmeye çalışın derim
O kadar uzağı istemenizi anlayamadım yazacaktım ama bu mesajınızı gördüm. Pişman olmazsınız inş.Atanacağım yer otobüsle 14 saat uzaklıkta. Uçak kullanarak da toplam 3 saate evde olabilirim. Babama bunları açıkladım ama nafile. O arabayla gelebileceği kısa mesafeli yer istiyor. Ancak sevgilimle buluşabiliceğim tek yer yine okuduğum şehirdi. 7 aylık uzaklıkta yeterince üzüldük. Bu şansı da kaçırmak istemedim açıkcası :)
Benim babam üniversiteye yerleşirken de gelmedi mezuniyete de gelmedi. Dört sene boyunca hiç gelmedi. Bunlar bahane değil. Yazmışsınız bitmiş niye kendinizi mazur gösterecek şeyler arıyorsunuz
Atanacağım yer otobüsle 14 saat uzaklıkta. Uçak kullanarak da toplam 3 saate evde olabilirim. Babama bunları açıkladım ama nafile. O arabayla gelebileceği kısa mesafeli yer istiyor. Ancak sevgilimle buluşabiliceğim tek yer yine okuduğum şehirdi. 7 aylık uzaklıkta yeterince üzüldük. Bu şansı da kaçırmak istemedim açıkcası :)
ooo çok uzakmış ama ya
Millet Amerika'ya gidiyor ya okumaya, çalışmaya.
Uçaktan korkmuyorsan uzak değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?