• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam düğün gününe denk gelmeseydi iyiydi!!!

hesapsiiizzz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
18
0
6
Ankara
Merhaba hanımlar,
Haftaya düğünğm olacak inşallah ❤️ yalnız tam o gün ya da ertesi gün adetim başlayacak... Ne yapmalıyım??? Adet geciktirici dediler ama kullanan var mıdır? Yardım bekliyorum 😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktoruna danisarak kullanabilecegin haplar var. Adini unuttum
Ama eczaneden istesen alirsin oncesinde basliyosun 10 gun sonra birakiyosun bikac gune adet oluyosun yine.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım benimde balayına denk geliyordu ama ben düğünden 2 ay once korunma amaçlı doğum kontrol hapına başlamıştım
balayında denk gelen tarihte de doğum kontrol hapını kullanmaya devam edip adetimi geciktirmiştim
adet geciktirici olarak satılan ayrıca ürünler var eczanelerde ama doğum kontrol hapıda aynı amaçla kullanılabiliyor
adetinden 1 hafta once kullanmaya başlarsan adetin gecikiyor ve hapı kullanmayı bıraktıktan ortalama 3 gün içinde normal adet sürecin kaldığı yerden devam ediyor

Korunmak için doğum kontrol hapı kullanmayacağm, o yüzden geliyo bunlar başıma.. Peki bu adet geciktiren ilaçların şişlik dışında ne gbi etkilerini yaşadınız? Mecburen kullanacağım ama tam düğün gününde ilaç nasıl etkileyecek bilmem gerek

Korunmak için doğum kontrol hapı kullanmayacağm, o yüzden geliyo bunlar başıma.. Peki bu adet geciktiren ilaçların şişlik dışında ne gbi etkilerini yaşadınız? Mecburen kullanacağım ama tam düğün gününde ilaç nasıl etkileyecek bilmem gerek

Adet geciktiricilerin yan etkisi çok fazla oluyor. Ben tatile giderken kullanma yanlışlığında bulunmuştum. Sonrasında yıllardır aksamayan adetimin düzeni iki üç ay saçma sapan bir hal aldı. İki hafta kadar mide bulantısı ve şişlik oldu. Vs. Vs. Adet geciktirici kullanacağına geçici olarak doğum kontrol hapı kullan. Evlendikten sonra başka yolla korunursun. Kontrol hapını sadece bir defalık bir haftalığına adet geciktirici yerine kullan.

tatlım devamlı kullanmak zorunda değilsin doğum kontrol ilacını
sadece 1 seferlik düğününden en az 1 hafta önce kullanmaya başlayıp örneğin balayından dönünce bırakabilirsin
yani doğum kontrol hapını adet geciktirici gibi kullanabilirsin

ben tatil tarihime denk geldigi icin 2 kez kullanmistim hic bi yan etkisi olmadi tahmini gunden 1,2 gun once basla kullanmaya biraktigin gun tekrar hastasin bu kadar ve harika bi tatil 😎

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back