Tam 8 haftalık hamıleyım :)

handesrgzl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.404
5
KIZLARRR ,

BENDE BUGUN TAM 8 HAFTALIK HAMILEYIM , GECEN HAFTA OGRENDIM HAMILE OLDUGUMU, VE HEMEN DOKTORA GITTIM, KALP ATISLARINI DINLETTIRDI BANA BEBEGIMIN :) INANILMAZ BIR DUYGUYDU. ALLAH'IM TUM KADINLARA BU DUYGUYU TATTIRSIN. TARIF EDILEMEZ BİR DUYGU... :asigim:

tebrik ederim cnm.allah tamamına erdirsin.sağlıklı bi doğum yapmayı nasip etsin inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına

Allah,sana ve tum hamile arkadaslara sorunsuz bir hamilelik donemi ve hayirlisiyla saglikla sihhatle kucaklariniza almayi nasip eylesin insallah..Amin..

tebrikler canm.allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli.cümlemizle beraber.allahım olmayanlarada versin inşallah.

cok cok tesekkür ederim hepinize, umarım Allah hepimizin istedigi gibi hayırlı bır evlat verir.
Buarada inanılmaz derecede midem bulanıyor ve midem de yanma var ve cok fazla istahım acıldı :çok üzgünüm:
bunu nasıl onleyebılırım bilen var mı acaba :uhm:

opuyorumnanaktangözün aydin canimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
güzel bir hamilelik kolay bir dogum diliyorum
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina:Saruboceq:

tebrikler canım a.s.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…