- 6 Ağustos 2009
- 3
- 0
- 41
- Konu Sahibi handesrgzl
hayırlı olsun ne güzel bi haber bu aynı günlerimiz bende bugün itibariyle 8+4 günlük hamişim Allah herkese bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLARRR ,
BENDE BUGUN TAM 8 HAFTALIK HAMILEYIM , GECEN HAFTA OGRENDIM HAMILE OLDUGUMU, VE HEMEN DOKTORA GITTIM, KALP ATISLARINI DINLETTIRDI BANA BEBEGIMIN :) INANILMAZ BIR DUYGUYDU. ALLAH'IM TUM KADINLARA BU DUYGUYU TATTIRSIN. TARIF EDILEMEZ BİR DUYGU... :asigim:
hayırlı olsun ne güzel bi haber bu aynı günlerimiz bende bugün itibariyle 8+4 günlük hamişim Allah herkese bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş
merhaba canım tebrık ederim benımkıde 5+3
arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim..doktor üç hafta sonra ense kalınlığına bakacağını söyledi bu işlem nasıl oluyor bilen arkadaşlar söylerse mutlu olurum...
8 haftaya kadar kendin anlayamadınmı hamile olduğunu
Benimde hamileliğimde 8 hafta bitti 9.haftaya girdik ben de tam 21 Ağustos günü bebeğimin kalp atışlarını duydum.İçimde bir motor çalışıyormuş meğerse :dance:
Yalnız aşırı mide bulantısı ve halsizlik var...Ancak günlerimi evde isirahat etmekle geçiriyorum ofise gidemiyorum...
Evdeki işleri bile zor yapıyorum... :bbo: