Tam 8 haftalık hamıleyım :)

hayırlı olsun ne güzel bi haber bu aynı günlerimiz bende bugün itibariyle 8+4 günlük hamişim Allah herkese bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

KIZLARRR ,

BENDE BUGUN TAM 8 HAFTALIK HAMILEYIM , GECEN HAFTA OGRENDIM HAMILE OLDUGUMU, VE HEMEN DOKTORA GITTIM, KALP ATISLARINI DINLETTIRDI BANA BEBEGIMIN :) INANILMAZ BIR DUYGUYDU. ALLAH'IM TUM KADINLARA BU DUYGUYU TATTIRSIN. TARIF EDILEMEZ BİR DUYGU... :asigim:

tebrıkler canımm.benımkısıde 5 haftalık.bende kısmet olursa 15 gun sonra dınlemeye gıtcem.bende yasıcam o duyguları ınsallah.yasamak ısteyen herkez bıgun yasar ınsallah.:ecrin_bebek:

hayırlı olsun ne güzel bi haber bu aynı günlerimiz bende bugün itibariyle 8+4 günlük hamişim Allah herkese bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

kaydirigubbakcemile3 ne guzell desene bir sorun olmassa insallah ikimizde aynı zamanlarda doğumlarımızı gerçekleştireceğiz :)
sana bir sorun olacak deesiibeell; benim inanılmaz derecede midem bulanıyor, midem yanıyor, halsizim, tansiyonum dusuyor ve kendimi berbat hissediyorum mafoldumben
sende yasıyor musun bunları ?

Yüce rabbim tüm hamilelere saglıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder insallah.Bende 4 haftalık hamileyim

arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim..doktor üç hafta sonra ense kalınlığına bakacağını söyledi bu işlem nasıl oluyor bilen arkadaşlar söylerse mutlu olurum...

arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim..doktor üç hafta sonra ense kalınlığına bakacağını söyledi bu işlem nasıl oluyor bilen arkadaşlar söylerse mutlu olurum...

merhaab roset, bende ılk defa duydum ense kalınlıgı olcumunu, tam 7 hafta 7 gunlukken 1 ay sonrasına randevu verdı doktorum ama ense kalınlıgını olcecegız demedı sadece zeka testı yapıcaz dedı..
Benı de aydınlatırsanız sevınırım...

benim bebişte 8+4
çok midem bulanıyoooooooooooooo
özelliklede buzdolabı kokusu, çanta kokusu ve dolap kokusu
nerdeyse evi terkedicem kaydirigubbakcemile3
açım ama yiyemiyorummmmm

Benimde hamileliğimde 8 hafta bitti 9.haftaya girdik ben de tam 21 Ağustos günü bebeğimin kalp atışlarını duydum.İçimde bir motor çalışıyormuş meğerse :dance:
Yalnız aşırı mide bulantısı ve halsizlik var...Ancak günlerimi evde isirahat etmekle geçiriyorum ofise gidemiyorum...
Evdeki işleri bile zor yapıyorum... :bbo:

8 haftaya kadar kendin anlayamadınmı hamile olduğunu

merhaba kumru,

bız bebek beklemedıgımız aksıne korundugumuz ıcın, hamıle olabılecegım hıc ama hıc aklıma gelmedı, cunku adetımde de duzensızlıkler vardı. Daha sonra 7 haftalıkken ben ıdrar testı yaptım, ıdrar testı yaptıgımda adetım yaklasık bı 14 gun gecmıstı. Yanı anormal bı durum yok gıbı gozukuyordu, mıdem bulanmasa onu bıle yapmayacaktım.
Beklenmeyen bır bebek oldu ama ıyı kı oldu...

Benimde hamileliğimde 8 hafta bitti 9.haftaya girdik ben de tam 21 Ağustos günü bebeğimin kalp atışlarını duydum.İçimde bir motor çalışıyormuş meğerse :dance:
Yalnız aşırı mide bulantısı ve halsizlik var...Ancak günlerimi evde isirahat etmekle geçiriyorum ofise gidemiyorum...
Evdeki işleri bile zor yapıyorum... :bbo:

COK Mutlu oldum adına, anne olacak olmak cok guzel bır duygu, ozellıkle de kalp atıslarını duyduktan sonra...
O hızlı hızlı atısları duyduktan sonra yasadıgım mutlulugu hıc unutamam. Suanda 9 hafta 6 gunlugum... 12. haftada kontrolum var sabırsızlanıyorum tekrardan kalp atıslarını duymak ıcın...

Seni ve bebegını allah nazarlardan korusun...

:nazar:

tebrik ederim.
bende hamileyim ve bugün öğrendim ki 8 hafta 2 günlükmüş .doktorum bana kalp atışlarından bahsetmedi birşeyde dinletmedi folikasite devam 1 ay sonra gel yeniden dedi herşey normal dedi ama bu süreç içerisinde hiç tahlil filanda yaptırmadık :S ayrıcaaaaa doktorum kız olacak dedi ultrason kağıdına da kız diye yazdı ama sonradan espiri yaptım canım dedi. anlamadım birşey ben ya

X