- 28 Ocak 2020
- 95
- 11
- 1
- 26
- Konu Sahibi hukuksevers
-
Estetikle burundan pek anlamam da kalkık olmadığı iyi olmuş böyle daha güzel. Doğal duruyor. Kalkıklar genelde yapay oluyorlar estetik olduğu belli oluyor
Ameliyatsız nasıl oluyorasimetri var evet doktorunuzla gorusun. belkı amelıyat olmadan duzeltebılır.
Kötü bir burun mu olmuş ?Asimetri var, kemeri tam yok edememiş. Kime ameliyat olmuştunuz?
ustten biraz daha torpulenseydi daha mi iyi olurdu acaba?
kötü mü gözüküyorustten biraz daha torpulenseydi daha mi iyi olurdu acaba?
moral bozmak istemem ama asimetrik gorunum burun ustundeki hafif kemik cikintisi ameliyatinizn istenilen basarida yapilamamis gibi görünmesine sebep olmus.Cok kotu bir burun degil ama estetik icin cekilen maddi manevi onca cileye degmeli bence sonuc.kötü mü gözüküyor
Kemerli görünmesinin sebebi ödem kaynaklı olamaz mı yani ben ödem diye düşünüyorum çok moralim bozuldu şu an ? Asimetri beni de çok rahatsız ediyor nasıl düzeltilir ?moral bozmak istemem ama asimetrik gorunum burun ustundeki hafif kemik cikintisi ameliyatinizn istenilen basarida yapilamamis gibi görünmesine sebep olmus.Cok kotu bir burun degil ama estetik icin cekilen maddi manevi onca cileye degmeli bence sonuc.
Tabi odemlide olabilir zaman icinde de oturabilir,asimetri icin en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir bir danisin kendisine.Kemerli görünmesinin sebebi ödem kaynaklı olamaz mı yani ben ödem diye düşünüyorum çok moralim bozuldu şu an ? Asimetri beni de çok rahatsız ediyor nasıl düzeltilir ?
Doktorum başka şehirde şu an sadece mesaj atabiliyorum kendisineTabi odemlide olabilir zaman icinde de oturabilir,asimetri icin en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir bir danisin kendisine.
Asimetriler pek ödem gibi durmuyor canım, doktorun adını paylaşır mısın?Doktorum başka şehirde şu an sadece mesaj atabiliyorum kendisine
Asimetriler pek ödem gibi durmuyor canım, doktorun adını paylaşır mısın?
Paylaşmamayı tercih ederim kusura bakmayın. Asimetri ameliyatsız düzelir mi acaba biliyor musunuz ?Asimetriler pek ödem gibi durmuyor canım, doktorun adını paylaşır mısın?
Revizyona ihtiyaç duyabilirsin gibi görünüyor. Bence doktor ismi paylaşmalısın.Paylaşmamayı tercih ederim kusura bakmayın. Asimetri ameliyatsız düzelir mi acaba biliyor musunuz ?
ben de tam bilmiyorum da en azından ucunu kaldırmak ıcın ıp askı yaptıklarını gormustum bı kac kısıde . belkı o yontemle asımetrıyı ortadan kaldırabılır dıye dusundum.Ameliyatsız nasıl oluyor
Burunda ip askı falan olmazben de tam bilmiyorum da en azından ucunu kaldırmak ıcın ıp askı yaptıklarını gormustum bı kac kısıde . belkı o yontemle asımetrıyı ortadan kaldırabılır dıye dusundum.
:) adini bilmem islemin. Burun askisi demis dr un kendisi. Uydurmamistir heralde.Burunda ip askı falan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?