Erkek İnfertilitesi Takviye edici ilaç takviyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji onemli degilse ne onemliymis? Tup bebek dr morfoloji dusukse spermler de yeterince saglikli olmaz.o da saglikli embriyo olusturmaz demisti.amin
Hayirlisi canim Allah buyuk ins bu sefer olumlu olur mikrocip ve imci yontemleri aklinda bulunsun mutlaka soyle doktoruna bu yontemlerle en sagliklisi en kalitelisini secip dollemeyi sagliyorlar

Ilki elazig medikalpark orhan ozdiller.22 yumurta topladi blast a 3 emb getirdi
Ikinci fulya bahceci.doc remzi abali 6 yumurta topladi.emb larin hepsi 1.gun gecesi öldü
Dondurulmusun yok mu canim tekrar deneyebilirdin aslinda sans daha yuksek diyorlar onlarda Allahim cok zormus ya bu surecler canim bisey daha sorcam embriyolar ölünce ucret de gidiyor demi

Dondurulmusun yok mu canim tekrar deneyebilirdin aslinda sans daha yuksek diyorlar onlarda Allahim cok zormus ya bu surecler canim bisey daha sorcam embriyolar ölünce ucret de gidiyor demi
Cnm elazidagkinde 1 tane kalmisti.dondurmadik.hem tayin istiyoruz diye hem de dr ve ekibi bizi cok gaza getirdi kesin tutcak diye.gerek duymadık.bahcecide rahim dinlendirme ve transferi pesin almislardi.sadece onu iade ettiler.o da toplam 3300.ben 15 bin harcadm orda.herhalde embriyolarin ölmesi falan sık yasanan bisey ki transfer 1800 tl.burda kac kiside okudum trasfer 3000 tl diye.az para iade etme politikasi diye dusundm acikcasi

Anladim canim hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…