Erkek İnfertilitesi Takviye edici ilaç takviyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah artmistir canim bizim simdide dna hasari cikti onunla ugrasiyoruzcok bunaldim artik bakalim kaan hoca ne derse hasar dusunce gitcez tup bebege daha fazla beklemek istemiyorum
DNA hasar testini biz yaptırmadk.. her hastanede yapılmıyor sanırım

DNA hasar testini biz yaptırmadk.. her hastanede yapılmıyor sanırım
Yok canim yapilmiyor ozel labaratuvarlarda birde tup bebek merkezleri yapiyor sanirim kaan hoca istedi bizden ins hasar duser de kendiligimden hamile olurum ama hasarda etkiliyomus tup bebekte tutunmayi belkide bizim degerlerin dusuk olmasi an kaynaklanabilir bilrmiyorum

Biz cok urologa gittik.bi dr haric digerleri ameliyat demedi.kaan aydosun fikri cok onemli bnm icin.bi arkadasima tup bebekle bile bebeginiz olmaz dendi ama o verdigi ilacla 3 ay sonra bebek sahibi olmalarini sagladi.kaan hoca ne derse onu yapicaz

Biz cok urologa gittik.bi dr haric digerleri ameliyat demedi.kaan aydosun fikri cok onemli bnm icin.bi arkadasima tup bebekle bile bebeginiz olmaz dendi ama o verdigi ilacla 3 ay sonra bebek sahibi olmalarini sagladi.kaan hoca ne derse onu yapicaz
hayırlısı olsun inşallah canm

Evet kaan hoca cok bilgilu tecrubeli bizde ona gidiyoruz ins bizlerede nasip olur ya

Sizin de mi ileri hareket sorunu var cnm? Size ne ilaci verdi,ise yaradi mi?
Evet canim ileri hareket 0 di ilaclarla 10 oldu ama biz daha gecen ay gittik bikere kaan hocaya onumuzdeki ay tekrar test vercez dna hasari varmis esimde degerlerin dusuklugu hasardan kaynaklanabilirmis su an bize imprly teatrio bide klomen verdi bakalim hasar duserse ins normal yolla olur olmazsada tup bebekte basari sansimiz artarmis

Sizde super bi yukselis olmus.ben esime hep soyledim,gidelim dna hasari vardir sende de diye ama ikna edemedim.anca ikna oldu 2 basarisiz tup bebekten sonra..insallah doğal yolla olacak kdr duzelir eslerimizin degerleri

Sizde super bi yukselis olmus.ben esime hep soyledim,gidelim dna hasari vardir sende de diye ama ikna edemedim.anca ikna oldu 2 basarisiz tup bebekten sonra..insallah doğal yolla olacak kdr duzelir eslerimizin degerleri
Yok canim o yukselis kaan hocaya gitmeden once oldu ins hasar duzelince dahada artar kaan hocanin sitesine baktim hasar duzelince dogal yoldan cocugu olan cok var ins bizimde olur sizin sayi ve morfoloji nasil onlarda onemliymis ne kadardir deniyorsunuz

Bizim 16 17 ay oldu cnm.morfoloji yuzde 2.cok yerde test verdi hep 2 ama bahcecide 0 cikti.tup bebekciye sorduk.bizim notumuz kit gibi sacma bi aciklama yapti

Bizim 16 17 ay oldu cnm.morfoloji yuzde 2.cok yerde test verdi hep 2 ama bahcecide 0 cikti.tup bebekciye sorduk.bizim notumuz kit gibi sacma bi aciklama yapti
Morfolojiye onemli degil dedi kaan hoca bize genelde.hep erkeklerin 1 2 dedi ama bence onemli yani o da bi sorun bizimde 1 insallah artmistir baya once yaptirmistik Allah yardimcimiz olsun

Morfolojiye onemli degil dedi kaan hoca bize genelde.hep erkeklerin 1 2 dedi ama bence onemli yani o da bi sorun bizimde 1 insallah artmistir baya once yaptirmistik Allah yardimcimiz olsun
Morfoloji onemli degilse ne onemliymis? Tup bebek dr morfoloji dusukse spermler de yeterince saglikli olmaz.o da saglikli embriyo olusturmaz demisti.amin

Morfoloji onemli degilse ne onemliymis? Tup bebek dr morfoloji dusukse spermler de yeterince saglikli olmaz.o da saglikli embriyo olusturmaz demisti.amin
Tüp bebekte size imsi yöntemi uygulanmamış mıydı canım? Morfoloji için özellikle tüp bebek öneriliyor.

Tüp bebekte size imsi yöntemi uygulanmamış mıydı canım? Morfoloji için özellikle tüp bebek öneriliyor.
Imsi yöntemi ne ki,bilmiyorum 2 kez denedik.hic pozitif goremedk.maddi olarak gucum yok suan yeni bi denemeye

Imsi yöntemi ne ki,bilmiyorum 2 kez denedik.hic pozitif goremedk.maddi olarak gucum yok suan yeni bi denemeye
İmsi yöntamiyle en uygun spermler seçilip döllenme yapılıyor bunu tüm tüp bebekçiler yapıyor.Bence size de yapılmıştır.çünkü gittiğiniz tüp bebek merkezlerinin laboratuvarları çok iyi.hele de morfoloji bu durumdayken kesin yapılmıştır.

Valla yapildiysa da bi işe yaramadi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…