ay_she Herşey değişti...Herşey.. Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 13.736 37 11 Ocak 2010 Konu Sahibi ay_she #21 07papatya .!.: canım beniiiim çok çok sevindim allah tamamına erdirsin bu sefer.rabbim kucugına versin saglıklıca... daha önceki yazılarını okudugumdan bende çok sevindim .hadi gözün aydım.dikkat et kendine.. Genişletmek için tıkla... ktg .!.: gözün aydın canm allah tamamına erdirsin insalh bu sefer Genişletmek için tıkla... komik .!.: sağ sağlim kucağına alırsın inş boshayallersmile Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hepiniz amin inşallah :) :) :)
07papatya .!.: canım beniiiim çok çok sevindim allah tamamına erdirsin bu sefer.rabbim kucugına versin saglıklıca... daha önceki yazılarını okudugumdan bende çok sevindim .hadi gözün aydım.dikkat et kendine.. Genişletmek için tıkla... ktg .!.: gözün aydın canm allah tamamına erdirsin insalh bu sefer Genişletmek için tıkla... komik .!.: sağ sağlim kucağına alırsın inş boshayallersmile Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim hepiniz amin inşallah :) :) :)