yaklaşık 3 yıl önce burun estetiği yaptırdım.yaşadığım şeylerden bilgi vermek istedim.
öncelikle sonuçtan çok memnunum.ben ilk önce doktorumla ayrıntıları konuştum.kesinlikle bakan insanın estetik yaptırdığımı farketmemesini istedim.üstte kemer vardı o düzeltildi.burun kesilip kısaltıldı ve yukarı kaldırıldı.öyle oldu ki söylediğim insanlara estetik olduğum için yemin etmem gerekiyor :)).çok doğal oldu.
yaklaşık 15-20 gün içerisinde morluklarım geçti.burnun şeklinin oturması 3 ay kadar bir zaman aldı.yani burun ameliyattan sonra şiş oluyor.tabi bu şişlik çok değil.6 ay gözlük takmamam gerekiyordu.zaten gözlük kullanmıyorum.kışın olduğum için ameliyatı güneş gözlüğü gibi bir durumda olmadı.
ameliyatım 2 saat 10 dk. sürdü.kendime çok çabuk geldim.ilk uyandığımda ayna istedim ama keşke istemeseydim:) inanılmaz bir morluk vardı gözaltlarım ve göz üstlerimde.1 hafta alçı 1 haftada flaster bant vardı burnumda.
zor bir ameliyat değildi benim için.ama lütfen doktorunuzu araştırın.ve mümkünse seçtiğiniz doktora daha önce bu ameliyatı yaptıran hastaları görün ve konuşun.benim bu konuda şansım vardı.
benim için zor bir ameliyat değildi.ama 3 yıl geçmesine rağmen hala reflekslerim çok kuvvetli.yani top oynayan çocukların yanından geçerken istemsizce elimle burnumu kapatıyorum.top oynayamıyorum.yeğenimle oynarken sürekli burnumu koruma çabam var.buz pateni yapmıyorum düşüp burnumu çarparsam diye:))).benim böyle korkularım oluştu.
ama kendinizi şartlandırmayın.sonuç istediğiniz gibi olmayabilir.ki benim arkadaşımın başına geldi.alçı çıktıktan sonra burnu yamuktu.doktorun dediği şey 'en fazla bu kadar olur senin burnun'.
bir arkadaşımda hastaneden eve geldiğinde fenalaştı.hastaneye zor yetiştirmişler.korkun diye söylemiyorum bunları.doktorunuzu iyi seçin diye söylüyorum.çok kolay ve basit bir ameliyat değil.
size bol şans...
benim hala umudum var sizin doktorunuz kimdi?
bencede çok iyi araştırma yapmak gerekiyor..hastalarına bakmak lazım sonuçları değerlendirmek lazım..
kadınlar kulübünde bir sürü imkan var hastaların resimleri var spnuçları çok rahat görebiliyorsun.
bende neredeyse haftalardır araştırma yapıyorum..ve sonunda kararımı verdim sanırım büyük ihtimal..hakkımızda hayırlısı :)
Yok yaptırmazsam olmayacak sanırım acayip taktım burnuma küçük bir şehirdeyim ve öğretmenim şubat tatili geliyor ama önceden gün almadım o araya sıkıştırılır mı hafif bir kemik var burun ucum uzun burun ucuyla halletmeyi düşünüyordum ama şimdi kırdırmaya karar verdim ama on beş gün iyileşmesi için yeterli mi yüz ifadem değişir mi ben hayatımı estetik öncesi ve sonrası diye ikiye bölmüş durumdayım estetikten sonra eğer sonuç iyi olursa çok çok mutlu olucam saçlarımı değiştiricem yeni kıyafetler ne biliyim estetik olmadan bunları yapmak içimden gelmiyor çok istiyorum bunu ama imkanlar kısıtlı gerek küçük şehirde yaşamam gerek zaman problemleri gerekse insanların bana nasıl bir bakış açısıyla bakacağı beni düşündürüyor bunu gerçekten istiyorum ailem sürekli gerek yok diyor ama ben gerek olduğunu düşünüyorum zaman geçiyor ve yaşım ilerliyor artık yeni burnnumla bu güzel zamanlarımı geçirmek istiyorum
Ben karsta öğretmenim devlet hastahanesindeki plastik cerrahlar ün yapmış doktorlar değil benim ünlü bir doktora ameliyat olmam için bir iki yıl birikim yapmam şart o kadar beklemek istemiyorum korkarım devlet hastanesinden bile gün alamayabilirim çünkü önceden gün almak lazım ve ben bunu yapmadım erzurumda idris elmas diye bir doktor var bana pek güven vermedi ama özel bir güzellik merkezinde çalışıyor bu yüzden istediğin zaman ameliyat edebilirim seni dedi zaman sıkıntısından dolayı bu kişiyi düşünüyorum ama pek güven vermedi bana idris elmas hakkında herhangi bir duyumu bilgisi olan varsa çok memnun olurum
Bazı arkadaşlarım tamamen bu işe bağlama demiş şu an kötü bir durumdaysan zaten estetikten sonrada bir şey değişmez demişler şu an da bakımına temizliğine önem veren biriyim her şeyden önce bir eğitimciyim ve örnek alındığım kişilerin olduğunu biliyorum evden çıkarken hafif makyajımı yapmadan çıkmam giyimime önem veririm temiz ve düzenliyimdir ama kafamda gerçekleştirmek istediğim bir dış görünüş hayali var onu elde etmek için estetik olmak istiyorum imkanların kısıtlı olması elimi kolumu bağlıyor ama kafama taktığım bi şeyi gerçekleştirmeden rahat edemiyorum doğal olsun istiyorum çabuk iyileşsin istiyorum sağlığım bozulmasın istiyorum vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?