Taktım Burnuma

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Yok yaptırmazsam olmayacak sanırım acayip taktım burnuma küçük bir şehirdeyim ve öğretmenim şubat tatili geliyor ama önceden gün almadım o araya sıkıştırılır mı hafif bir kemik var burun ucum uzun burun ucuyla halletmeyi düşünüyordum ama şimdi kırdırmaya karar verdim ama on beş gün iyileşmesi için yeterli mi yüz ifadem değişir mi ben hayatımı estetik öncesi ve sonrası diye ikiye bölmüş durumdayım estetikten sonra eğer sonuç iyi olursa çok çok mutlu olucam saçlarımı değiştiricem yeni kıyafetler ne biliyim estetik olmadan bunları yapmak içimden gelmiyor çok istiyorum bunu ama imkanlar kısıtlı gerek küçük şehirde yaşamam gerek zaman problemleri gerekse insanların bana nasıl bir bakış açısıyla bakacağı beni düşündürüyor bunu gerçekten istiyorum ailem sürekli gerek yok diyor ama ben gerek olduğunu düşünüyorum zaman geçiyor ve yaşım ilerliyor artık yeni burnnumla bu güzel zamanlarımı geçirmek istiyorum

15 gün fazla bile morarma çok oluyor oda o sürede yeşile döner.. kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ama nesi varki burnunun çokmu büyük kemerlimi düşükmü?

çok istiyorsan yaptırmalıısn.ama herşeyi yeni burnuna odaklaman yanlış.öncelikle her sonucu göze almalısın.mükemmel olacak die kendini kaptırmamanı öneririm.

bende şu anda yaptırmaya karar verdim.doktor arayışındayım.ama süper olacak falan gibi bir beklentim yok.inşallah ii olur diyorum.tabii herkes yaptırmama karşı.ama ben dinlemiyorum.hayat benim....

hayatını burnuna odaklaman çok yanlış..
sen yine kendinle ilgili yapacağın değişiklikleri yap..

ama benim tavsiyem çokta gerekli değilse estetik olma..
sonuçtan memnun kalmayabilirsin ve dönüşüde imkansız..

çok ama çok iyi araştırman lazım..üstelik burun estetiğide bi göğüs büyültmeye bi yüz gerdirmeyede benzemez..

canım o şekilde mutlu olucaksan kesinlikle yaptır derim ben 15 güne kadar en azından hafif bi morluk kalır oda engel degil yaptıır yaptır sen bende slikon yaptırıyorum gögüslerime o şekilde mutlu olucagıma bana çok çok iyi gelicegine eminim daha önce estetik ameliyat geçirmiş bi insan olarak söylüyorum :)))

görüştüğüm bir kaç doktor aşırı bir sorun yok ama kaşının gözünün güzelliğini geri plana atıyor burnunu yaparsak güzelliğin yüz hatların netleşir gibisinden konuştular kavisli kalkık bir burun istemiyorum doğal çok doğal olsun kemiksiz ve yüzüme yakışan bir burun bana yeterli küçük bir yerdeyim açıkçası çok fazla doktor seçme gibi bir şansım yok ünlü doktorlara yaptıracak kadar da birikimim yok şu an devlet hastahanesinde olmayı düşünüyorum bu imkanlarla kötü bir sonuç elde etmem de büyük ihtimal ama takıntı oldu bu bende sabah uyanır uyanmaz ilk akla gelen şey burnum o derce en büyük dileğim kimsenin farketmemesi gerekirse sağlık probleminden dolayı oldum demeyi bile düşünüyorum kendimi gözü kapalı emanet etmek herhangi bir doktora mantıklı değil ama fazla bir seçeneğim yok

15 günün yetmeme ihtimaline karşı istersen bir hafta da rapor alırsın.

Bir yakınım burun estetiği oldu geçen sene. Ondan aldığım bilgilere göre birkaç şey yazmak istiyorum.

Öncelikle iyi bir hastahanede ameliyat olmalısın. Maddi gücün sınırlıysa biraz birikim yap ve öyle ameliyat ol.
Kendini toparlaman için 1 ay yeterli. Ama kış mevsimi bitmeden ameliyat olsan iyi olur. Estetikli burunla ilk 1 sene güneşten korunmak gerekiyor.
Ayrıca benim yakınım en iyi hastahanede 8-10bin tl gibi bir para ödeyerek ameliyat oldu. Çok memnun şuan burnundan.
Birde burnun iyileşene kadar sana bakacak biri lazım.

İyice araştır derim ben. Sakın balıklama atlama. Daha da pişman olmak var işin ucunda.

Para ile alakalı olduğunu sanmıyorum iyi olmasının.
Benim halam yaptırdı burnunu yaklaşık 2 bin liraya.
Sıradan bir özel hastanede.
6 yıl oldu yapalı.
Şimdi olsa olsa yapan dr en çok 3 bin alır sanırım.
Belki daha da az, çünkü artık çok sık yapılıyor bu ameliyatlar.
Hiçbir problem yok ve çok güzel oldu sonuç olarak.
Yıllar oldu, sorun çıkmadı.

Bir de çok kısa sürede, aniden karar vermişti.
Araştırma yapmamıştı hiç. Şanslıydı galiba biraz da.

Son düzenleme:
kaşla göz,gerisi söz demişler. bence kaşın gözün güzelse hoş bi bayansan yaptırma derim çünkü sonuçtan ya memnun kalmazsan geri dönüşü yok

Yok zaten sırf paradan kaynaklı olduğunu bende düşünmüyorum. Ama devlet hastahanesine gidicem, şansa bırakıcam tarzında okuyunca ben uyarmak istedim. :) İyi yerleri araştırsın, birikim yapsın. Elbette en iyi doktoru bulmalı ama hesaplı olması da önemli. Sırf iyi doktor diye fazla para ödemesi de doğru bir şey değil.

Benim öğretmen bir arkadaşım da aynı sizin gibi hayatını bu ameliyata bağlamıştı. Kendine hiç bakmaz, ameliyattan sonra derdi. Biri onu beğenmez, işe giremez, bazı şeyler kötü gider, ameliyat olmadım ya ondan derdi hep. Neyse bir şekilde ameliyat oldu. Ama hiçbir şeyin değişmediğini görünce de bunalıma girdi. Tüm suçu yüklediği burnu artık düzgün ama kendisi aynı insanlar aynı... Üstüne artık burnundan doğrudüzgün nefes alamaması da bonus oldu tabi...

Size tavsiyem ameliyatı burnunuzun şekli için yaptırın, hayatınız için değil.

özgüveninizi geri kazanacağınızı düşünüyorsanız bence yaptırmalısınız...

Ben ameliyat oldum. 9-10. günde hiç kimse ameliyat oldugumu bile anlamayacak hale geldim

Çok çabuk iyileşip ayaga kalkabiliyorsun..

kesınlıkle yaptırmalısın,daha ıyı bı burunla cok daha ıyı hıssedeceksınn,benim morluklar bir hafta on gün arası gitmişti,hiç pişman değilim yaşam kalitesi artıyor insanın,hiç düşünme derim ama tabi dr çok önemli

senın yasadıgın sorunun aynısını bende yasıyorum 2 yıldır burun estetiğini arastırıyorum tam karar vermısken bırılerı bısey soyluyo ya gerek yok yada cok ağrılı bır amelıyat gıbısınden sözlerle caydırıyolar ama son zamanlarda ıyıce nıyetlendım cuma gunu doktorla görüşmeye gitcem benımde 2 hafta kadar zamanım var umarım ıyılesırım senın yasadıgın sehrı merak ettım sakıncası yoksa söyleyebılırmısın ben aksarayda yasıyorum ve kayserıde bır doktor buldum

çok taktıysan yaptır bence....
15 gün yeterli olur..
biraz morluk kalabişir ama onuda makyajla kapatırsın zaten.....

bende 2yıl once burnuma estetık yaptırdım aslında bırkac sene oncesınde kendılıgınden guzel bır burnum vardı kımsede demezdı burnun kotu dıye sonra unıversıtede kılo aldım burnumda et vardı gecelerı rahatsız ederdı kılo alınca oda buyudu dısarıdanda belırgın hale geldı tabı ust kısım sısınce ucuda asagı dustu .....kafama cok takmıstım ınsanlarda farkeder olmustu sımdıkı esımle ozaman sevgılı ıdık bana cok guzelsın ama burnun degıstı sankı falan dedı acayıp kompleks yapmıstım.aılem kesınlıkle karsıydı ama ben cok ıstıyordum takmıstım ben kbb uzmanına yaptırdım cok dogal oldu kımse anlamıor estetık oldugunu cok nadır anlasılıyor:) pısman degılım ıyıkı yaptırmısım burun cok onemlı dırek yuzde goze encok carpan yer eskı resımlerıme bakıyorumda resmen gozleırmın bakısı bıle burnumdan sonra degısmıs sankı.. sende cok ıstıyorsan yaptırmalısın 1hafta cekıyorsun bıraz ama sonra sonucta basarılı olursa bır omur ıstedıgın gıbı guzel bır burun:) kendınle barısık olucaksın. goles ,tatlım sana gelınce ben senı tabıkı hıc gormedıgımden goguslerının estetıge ıhtıyacı yoktur dıye dusunuyordum ama madem boyle mutlu olucaksın yaptr ınsanın kendıne guvenı cok onemlı kendıne daha bır guven duyuyor ınsan busekılde..ınsallah ıstedıgınız gıbı olur sonuclar:)goles cokda buyuk yaptırma sonra benım gıbı kucuk goguslu olmak ıstersın benım 80 dogal goguslerım ama buyuk hıssedıyorum bende

yaklaşık 3 yıl önce burun estetiği yaptırdım.yaşadığım şeylerden bilgi vermek istedim.

öncelikle sonuçtan çok memnunum.ben ilk önce doktorumla ayrıntıları konuştum.kesinlikle bakan insanın estetik yaptırdığımı farketmemesini istedim.üstte kemer vardı o düzeltildi.burun kesilip kısaltıldı ve yukarı kaldırıldı.öyle oldu ki söylediğim insanlara estetik olduğum için yemin etmem gerekiyor :)).çok doğal oldu.

yaklaşık 15-20 gün içerisinde morluklarım geçti.burnun şeklinin oturması 3 ay kadar bir zaman aldı.yani burun ameliyattan sonra şiş oluyor.tabi bu şişlik çok değil.6 ay gözlük takmamam gerekiyordu.zaten gözlük kullanmıyorum.kışın olduğum için ameliyatı güneş gözlüğü gibi bir durumda olmadı.

ameliyatım 2 saat 10 dk. sürdü.kendime çok çabuk geldim.ilk uyandığımda ayna istedim ama keşke istemeseydim:) inanılmaz bir morluk vardı gözaltlarım ve göz üstlerimde.1 hafta alçı 1 haftada flaster bant vardı burnumda.
zor bir ameliyat değildi benim için.ama lütfen doktorunuzu araştırın.ve mümkünse seçtiğiniz doktora daha önce bu ameliyatı yaptıran hastaları görün ve konuşun.benim bu konuda şansım vardı.

benim için zor bir ameliyat değildi.ama 3 yıl geçmesine rağmen hala reflekslerim çok kuvvetli.yani top oynayan çocukların yanından geçerken istemsizce elimle burnumu kapatıyorum.top oynayamıyorum.yeğenimle oynarken sürekli burnumu koruma çabam var.buz pateni yapmıyorum düşüp burnumu çarparsam diye:))).benim böyle korkularım oluştu.

ama kendinizi şartlandırmayın.sonuç istediğiniz gibi olmayabilir.ki benim arkadaşımın başına geldi.alçı çıktıktan sonra burnu yamuktu.doktorun dediği şey 'en fazla bu kadar olur senin burnun'.

bir arkadaşımda hastaneden eve geldiğinde fenalaştı.hastaneye zor yetiştirmişler.korkun diye söylemiyorum bunları.doktorunuzu iyi seçin diye söylüyorum.çok kolay ve basit bir ameliyat değil.

size bol şans...

benim hala umudum var sizin doktorunuz kimdi?
bencede çok iyi araştırma yapmak gerekiyor..hastalarına bakmak lazım sonuçları değerlendirmek lazım..
kadınlar kulübünde bir sürü imkan var hastaların resimleri var spnuçları çok rahat görebiliyorsun.
bende neredeyse haftalardır araştırma yapıyorum..ve sonunda kararımı verdim sanırım büyük ihtimal..hakkımızda hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…