• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktım Burnuma

Bu öyle bir takıntıki ilk önce etraftan bi kişinin lafıyla başlar sora aynaya baktıkca sadece burnunu gorursun ... senelerce geçmez bunun tek çözümü amelyt olmak ben o kadar takıntı yaptımkı liseden beri...burun gerçekten bi bayan için oldukca önemli özgüvenim senelerdir yok umarım bunu atlatırım... burun duzeltici aparatları bile aldım düsünün ama hepsi yalan dolan hiç gerek yok amelytsız burun duzelmio:D cok doktor arastırdım 3 senedir herbi doktorun hastasını faceten buldum ınceledım iyice düsündüm... hepsinden fikir aldım sonunda kararımı verdim muhammet dilber... yarın amelyt tarıhı almaya gidicem inş hayrlısı olur :)

Son düzenleme:
yaklaşık 3 yıl önce burun estetiği yaptırdım.yaşadığım şeylerden bilgi vermek istedim.

öncelikle sonuçtan çok memnunum.ben ilk önce doktorumla ayrıntıları konuştum.kesinlikle bakan insanın estetik yaptırdığımı farketmemesini istedim.üstte kemer vardı o düzeltildi.burun kesilip kısaltıldı ve yukarı kaldırıldı.öyle oldu ki söylediğim insanlara estetik olduğum için yemin etmem gerekiyor :)).çok doğal oldu.

yaklaşık 15-20 gün içerisinde morluklarım geçti.burnun şeklinin oturması 3 ay kadar bir zaman aldı.yani burun ameliyattan sonra şiş oluyor.tabi bu şişlik çok değil.6 ay gözlük takmamam gerekiyordu.zaten gözlük kullanmıyorum.kışın olduğum için ameliyatı güneş gözlüğü gibi bir durumda olmadı.

ameliyatım 2 saat 10 dk. sürdü.kendime çok çabuk geldim.ilk uyandığımda ayna istedim ama keşke istemeseydim:) inanılmaz bir morluk vardı gözaltlarım ve göz üstlerimde.1 hafta alçı 1 haftada flaster bant vardı burnumda.
zor bir ameliyat değildi benim için.ama lütfen doktorunuzu araştırın.ve mümkünse seçtiğiniz doktora daha önce bu ameliyatı yaptıran hastaları görün ve konuşun.benim bu konuda şansım vardı.

benim için zor bir ameliyat değildi.ama 3 yıl geçmesine rağmen hala reflekslerim çok kuvvetli.yani top oynayan çocukların yanından geçerken istemsizce elimle burnumu kapatıyorum.top oynayamıyorum.yeğenimle oynarken sürekli burnumu koruma çabam var.buz pateni yapmıyorum düşüp burnumu çarparsam diye:))).benim böyle korkularım oluştu.

ama kendinizi şartlandırmayın.sonuç istediğiniz gibi olmayabilir.ki benim arkadaşımın başına geldi.alçı çıktıktan sonra burnu yamuktu.doktorun dediği şey 'en fazla bu kadar olur senin burnun'.

bir arkadaşımda hastaneden eve geldiğinde fenalaştı.hastaneye zor yetiştirmişler.korkun diye söylemiyorum bunları.doktorunuzu iyi seçin diye söylüyorum.çok kolay ve basit bir ameliyat değil.

size bol şans...

cnm sen kime yaptirdin burnunu

burnunun resmini koysan da ona göre yorum yapsak :) zaten burnundan kimse tanımaz seni :)
çok fazla bi sorun olmadıkça yüzünüzle ilgili bişeyler yapmayn bence. çünkü olumsuz bişey olma ihtimali var ve yüz insanın en önemli yeri. en küçük kusurda bile büyük psikolojik sorunlar yaşarsınız.

Yaptır kurtul ben 19 yasındyım ben bile yaptırdım muhammet dilber çok iyi gerçekten doktor seçimine dikkat et

benim hala umudum var sizin doktorunuz kimdi?
bencede çok iyi araştırma yapmak gerekiyor..hastalarına bakmak lazım sonuçları değerlendirmek lazım..
kadınlar kulübünde bir sürü imkan var hastaların resimleri var spnuçları çok rahat görebiliyorsun.
bende neredeyse haftalardır araştırma yapıyorum..ve sonunda kararımı verdim sanırım büyük ihtimal..hakkımızda hayırlısı :)

doktor ismi vermek forum kurallarına göre yasak diye biliyorum :( o yüzden ismi vermedim.fakat benim doktorumun istanbul kadıköy de muayenehanesi vardı.orayı kapattı mı bilmiyorum.şuan da sanırım izmirde.en son öyle duydum.eşide doktordu.eşinin tayini çıkmış sanırım.o yüzden izmir e gitmişler.

şunu da söylemeyi unuttum.ben kbb uzmanına değil,plastik cerraha yaptırdım ameliyatımı.

Ben karsta öğretmenim devlet hastahanesindeki plastik cerrahlar ün yapmış doktorlar değil benim ünlü bir doktora ameliyat olmam için bir iki yıl birikim yapmam şart o kadar beklemek istemiyorum korkarım devlet hastanesinden bile gün alamayabilirim çünkü önceden gün almak lazım ve ben bunu yapmadım erzurumda idris elmas diye bir doktor var bana pek güven vermedi ama özel bir güzellik merkezinde çalışıyor bu yüzden istediğin zaman ameliyat edebilirim seni dedi zaman sıkıntısından dolayı bu kişiyi düşünüyorum ama pek güven vermedi bana idris elmas hakkında herhangi bir duyumu bilgisi olan varsa çok memnun olurum
Bazı arkadaşlarım tamamen bu işe bağlama demiş şu an kötü bir durumdaysan zaten estetikten sonrada bir şey değişmez demişler şu an da bakımına temizliğine önem veren biriyim her şeyden önce bir eğitimciyim ve örnek alındığım kişilerin olduğunu biliyorum evden çıkarken hafif makyajımı yapmadan çıkmam giyimime önem veririm temiz ve düzenliyimdir ama kafamda gerçekleştirmek istediğim bir dış görünüş hayali var onu elde etmek için estetik olmak istiyorum imkanların kısıtlı olması elimi kolumu bağlıyor ama kafama taktığım bi şeyi gerçekleştirmeden rahat edemiyorum doğal olsun istiyorum çabuk iyileşsin istiyorum sağlığım bozulmasın istiyorum vs vs vs

Cnm devlet hastanesinde gercekten unlu bilinen bir doktor tanidigin yoksa sakin yaptirma ogretmenmissin zaten birikim yap iyi biyerde ol yoksa daha buyuk takinti yaparsin ben issiz halimle oldum hemde buyuk paralara deil ve sonuctan memnunum .devlet hastanesinde deviasyon yaptirilir ancak turkiye sartlarinda .

devlet hastanesinde yaptırma zaten..çok iyi araştır.iyi bir doktora yaptır bence
burun çok önemli..bir kere ol tam ol.
sonra revizyon bilmemne vs..daha çok para verme..ucuz etin yahnisi dimi :)

Yok yaptırmazsam olmayacak sanırım acayip taktım burnuma küçük bir şehirdeyim ve öğretmenim şubat tatili geliyor ama önceden gün almadım o araya sıkıştırılır mı hafif bir kemik var burun ucum uzun burun ucuyla halletmeyi düşünüyordum ama şimdi kırdırmaya karar verdim ama on beş gün iyileşmesi için yeterli mi yüz ifadem değişir mi ben hayatımı estetik öncesi ve sonrası diye ikiye bölmüş durumdayım estetikten sonra eğer sonuç iyi olursa çok çok mutlu olucam saçlarımı değiştiricem yeni kıyafetler ne biliyim estetik olmadan bunları yapmak içimden gelmiyor çok istiyorum bunu ama imkanlar kısıtlı gerek küçük şehirde yaşamam gerek zaman problemleri gerekse insanların bana nasıl bir bakış açısıyla bakacağı beni düşündürüyor bunu gerçekten istiyorum ailem sürekli gerek yok diyor ama ben gerek olduğunu düşünüyorum zaman geçiyor ve yaşım ilerliyor artık yeni burnnumla bu güzel zamanlarımı geçirmek istiyorum

Benım arkadasım ank da guven hastanesınde oldu amelyatta doktor buz zıncırını hemen koymus sona odaya cıkınca ewde dk bası bır buz zıncırını degıstırmısler yanaklarına koya koya. Bır hafta mor kaldı. Ikıncı hafta cok ıyıdı sısmedı morarmadı

Bu ıs bıraz doktorun maharetı el becerıcısıne baglı

Benım 2 arkadasımda ank gazı unude kulak burun bogazda oldu valla cok gusel oldu 500 tl farkla

Bı arkadasımda ozelde oldu 4 5 bın tuttu oda domuz burnu gbı
Ben de torpuletmek ıstıyorum ole arastıryorm doktor

Son düzenleme:
Ben karsta öğretmenim devlet hastahanesindeki plastik cerrahlar ün yapmış doktorlar değil benim ünlü bir doktora ameliyat olmam için bir iki yıl birikim yapmam şart o kadar beklemek istemiyorum korkarım devlet hastanesinden bile gün alamayabilirim çünkü önceden gün almak lazım ve ben bunu yapmadım erzurumda idris elmas diye bir doktor var bana pek güven vermedi ama özel bir güzellik merkezinde çalışıyor bu yüzden istediğin zaman ameliyat edebilirim seni dedi zaman sıkıntısından dolayı bu kişiyi düşünüyorum ama pek güven vermedi bana idris elmas hakkında herhangi bir duyumu bilgisi olan varsa çok memnun olurum
Bazı arkadaşlarım tamamen bu işe bağlama demiş şu an kötü bir durumdaysan zaten estetikten sonrada bir şey değişmez demişler şu an da bakımına temizliğine önem veren biriyim her şeyden önce bir eğitimciyim ve örnek alındığım kişilerin olduğunu biliyorum evden çıkarken hafif makyajımı yapmadan çıkmam giyimime önem veririm temiz ve düzenliyimdir ama kafamda gerçekleştirmek istediğim bir dış görünüş hayali var onu elde etmek için estetik olmak istiyorum imkanların kısıtlı olması elimi kolumu bağlıyor ama kafama taktığım bi şeyi gerçekleştirmeden rahat edemiyorum doğal olsun istiyorum çabuk iyileşsin istiyorum sağlığım bozulmasın istiyorum vs vs vs

ben de öğretmenim ve bu sürecin içndeyim.benim de yenemediğim içsel korkularım var.işte çevrenin estetik olmuş baskısını kaldırabilirmiyim bilmiyorum.çok doğal olsun istiyorum sağlık sorunlarından dolayı oldum diyebilecek kadar doğal olsun istiyorum.zaten başta babam karşı çıkıyor eşim sonuna kadar destek veriyor.şu an bebekten dolayı ücretsiz izndeym.keşke estetikten sonra okulum da değişse.

Back