• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma Tirnagi Cikarttiktan Sonra Kalan Yapiskani Nasil Cikartabiliriz ??

cilekk

Kücük adamIna asIk..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
6.895
21
156
Rusya
kizlar iki gundur takma tirnak vardi tirnaklarimda..

ama bugun cikardim yapiskanlari kaldi..

yani asetonla filan denedim cikarmayi ama olmadi...

lutfen yarim edin nasil kurtulucam bu kalinti yapiskandan ben ya:)

vallah hiç kullanmadığım için bişey diyemicem ama sanırım sıcak suda filan yumuşar diye düşünüyom

canım bende bi zmnlar çok takma tırnak kullandım
o soruna bi çözüm bulamadığım için artık kulanmıyorum
malesef ne yaparsan yap tam olarak çıkmıyorlar
ben kazıma yöntemi bile uyguladım :mymeka:
olan tırnaklarına oluo zamanla elin suya girdikçe tırnak uzadıkça dökülüo onlarda

ıyyy bazı yerde güzelde o yapışkan çok berbat ben takmayalı uzun zamna oldu bilemiorum cnmm

off yaa bende cok seviyorum ama hakkaten o yapiskan cikmiyor bi turlu. Ben surekli tirnaklarimi kesiyordum kurtulmak icin. asetona batirdim tirnaklarimi manikur suyu gibi :)))) yinede cikmadi. durusu cok guzel ama cikarmasi cok kotu. Bi arastirayim yinede bakalim belki bi cevap bulurum.

off yaa bende cok seviyorum ama hakkaten o yapiskan cikmiyor bi turlu. Ben surekli tirnaklarimi kesiyordum kurtulmak icin. asetona batirdim tirnaklarimi manikur suyu gibi :)))) yinede cikmadi. durusu cok guzel ama cikarmasi cok kotu. Bi arastirayim yinede bakalim belki bi cevap bulurum.

cok saol hayatim bulursan bisiy paylas lutfen inanilmaz takinyi oldu cunku...

takma tırnak ve uzun tırnaktan uzak durun arkadaşlar sizin ve çevrenizin sağlığı için, hijyen için mutfaga falan giriyosanız düşünmek bile istemiyorum

Back