• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takma Tırmak Hakkinda Genel Bilgi Verebilirmisiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi *can*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

*can*

Ziyaretçi
kızlar tırnaklarımı hiç uzatamıyorum :çok üzgünüm: takma tırnak kullanmayı düşünüyorum, sizin bildiğiniz ya da kullandığınız bi marka var mı? bi de hazır fransız manikürlü :dance:

seneler önce bende kullanmıştım markasını hatırlayamam ama tavsiye etmem
hangi marka olursa olsun yapıştırıcıları tırnağa çok zarar veriyo
ablamın tırnakları çukur çukur olmuştu ve kaç sene oldu yeni yeni düzeliyo
kullanma bence
eğer imkanın varsa protez tırnak yaptır canım

Bende İloşa katılıyorum eğer imkanın varsa protez yaptır..Hem takma tırnak her ele yakışmıyor..Bunun için tırnak yapısı da çok önemli...Yapay durmasındansa kullanma daha iyi...Aslında protezleri 80 YTL ye falan yapıyorlar..Durumun müsait değilse de para biriktirip yaptırabilirsin aslında..Tabi bu benim fikrim :)

yeni aldım bende çok beyendim markasına bakıp söylerim sana.
takma tırnaklar genelde uzun olur ya bunlar kısa yani yapıştırıyosun oje sürüyosun çıkıyosun:) şuanda ondan var tırnaklarımda.bide yapıştırıcısı çok iyi bir hafta oldu aynen duruyo.pazar günü çıkartıp ellerime ve tırnaklarıma bakım yapacağım 3 gün bakıma devam edip tekrar takma tırnak takacağım.valla ben çok sevdim tırnaklarım uzyıncada bundan çantamda bulundurmayı düşünüyorum.bi tanesi kırıldığında kötü durmasın diye sadece ona takacağım

ben de ilk defa bu yaz yaptırdım ve tırnaklarım mafoldu arkadaşımın dediği gibi çukur çukur oldu ve benim tırnaklarım çabuk uzardı şimdi doğru düzgün uzamaz oldu ve devamlı kırılıyor ben tavsiye etmem

sevgili ilona sementa ve icel yorumlarınız için çok teşekkür ederim a.s.
çok beğeniyorum en azından denemek istiyorum :dance: bu arada protez tırnak hakkında da bilgi edinicem :1rolleyes:
icel markayı bekliyorum canım senden :1hug:

ben dün eczaneden Broadway marka takma tırnak aldım, sanırım en iyiside bu marka, inanılmaz çeşitleri var... denemek için bitanesini taktım harika duruyo, sade frenchli, cok doğal gerçek gibi :emir_bebek:
şimdi o taktığım bi taneyi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum, çıkartıcı almayı unutmuşum lülülülülülü

sevgili ilona sementa ve icel yorumlarınız için çok teşekkür ederim a.s.
çok beğeniyorum en azından denemek istiyorum :dance: bu arada protez tırnak hakkında da bilgi edinicem :1rolleyes:
icel markayı bekliyorum canım senden :1hug:

NAILENE marka so natural yazıyor
eczanelerde satılan BROODWAY (yanlış olabilir) oda çok iyi sanırım fiyatı 18ytl.benimki 10ytl

merhaba,ben takma tırnağı hiç tavsiye etmem.Benim tırnaklarım ilk okul sınavlardan başlayarak şimdiye kadar hep iyiordum çok kötü görüniyordu artı çok ince.Şimdi 2 aydır protez tırnak taktım french yaptırdım ve inci bir altın çizgeyle süsledim çok güzel ve çok rahat gerçi bir az uzun taktım,sonra bir az kısaltım baştan parmakalrın ağır gibi olacak ama alışırsın üstünde istediği rengi oje sürebilirsin ve tekrar sil,çok rahat ben çok memnunum ve kendi tırnağımı koruyor eğe profesionle yapılırsa tırnakta su ve hava geçmez sağalam bir tırnağa kavuşursun.Türkçe yazı bir az bozuk özür dilerim çünkü yabanciyim aslında.

sevgilerle .:teytey:

arkadaşlar ben broadwayin dağıtıcı bayisinde çalışıyordum eskiden. görünümleri müthiş güzel ancak her takma tırnağın olduğu gibi kullanışsız. hareketlerinizi kısıtlamak durumunda kalıyorsunuz. kullanışsız yani.
bende 4-5 paket var. bir kere kullandım. öbürküleri daha kapalı.

hiç tavsiye etmem bende kullanıyordum bir zamanlar ama el hareketlerini çok kısıtlıyor ve çok zarar veriyor
eğer tırnak yemek gibi bir sorunun varsa protez yaptır bencedeee

ya saçma gelebiilir ama ben çocukluğumdan beri farkettiğim bişeyi söyleyecem ben kafamı kaşıyınca benim tırnaklarım uzuyor gerçekten ister inanın ister inanmayın belki benim gibi olanlar vardır söyleyemiyordur
öyle işte..........

Kızlar benim de tırnaklarım kısa ve işimden dolayı da uzatamıyorum. Özel gecelerde yemeklerde falan hoş duruyor ojeli bakımlı eller benim de uzunken tırnaklarım o zamanlara denk gelmiyor. Takma tırnağı tavsiye etmemiş çoğunluk. Ama ben denemek istiyorum gene de. Eczaneden başka bir yerde bulunmaz mı takma tırnaklar? Gaziantepteyim ben şimdi bir eczaneye gitsem bana tuhaf tuhaf bakarlar gibime geliyor takma tırnak isteyince :S

Ve aynen de dedğim gibi oldu tuhaf tuhaf baktılar bana :a015:

bu protez tırnak nasıl bir seydir? tırnagın uzerine mi yapısır? cıkar mı? nedir arkadaslar kullananlar bilgi versin cok merak ettim.

ben de geçen yıl kullanmıştım. ama gerçekten olmuyor gibi.. yani hem biraz kabarık duruyo,kalın duruyo hem de söktüğün zaman butunuyle tırnağı yıpratıyor.

merhaba ,
ben de protez tırnak yaptırdım görüntüsü gerçekten de güzel kendi tırnağınmış gibi rahat da kullanabiliyorsun,yatırdığım kişiye tırnaktaki ojeyi asetonla çıkarıp çıkaramyacağımı sordumçıkarabilirsin dedi iDenedim fakat normal asetonla tırnağımda ki oje çıkmadı.Sen ne tür bir aseton kullandın bana bilgi verirsen çok sevinirim.ayrıca asetonu nerden tedarik edebiirim .
tşk...

Takma tırnak nasıl kullanılır ?İşte takma tırnak seçerken dikkat etmeniz gerekenler...
Takma tırnak seçerken sorulması gereken en önemli soru neden takma tırnak takmak istediğinizdir. Örneğin tırnak yeme alışkanlığı olan kişiler takma tırnakların çoklu modellerini tercih ederler. 24'lü olan takma tırnaklar olduğu gibi 100'lü paketler içinde olanlarıda mevcuttur.

Özel günler için French'li modelleri var

Eğer özel günlerde kullanmak isterseniz kendinden french'li ve hazır şekilleri olanları tercih etmelisiniz.(24'lü olanlar bu şekildedir).Ayrıca, bu iki modelinde günlük kullanılabileceğini unutmamak gerekli. Genelde bayanlar ilk takma tırnak denememizi endişe duyduğumuz için kalitesiz olanlarını alarak başlarız ama tam tersine kaliteli tırnaklarla başlamamız daha iyidir.

Takma tırnaklarla ilgili sorulan başlıca sorular

Takıldıktan sonra nekadar süre kalacağı ve çıkarmak istediğinde nasıl çıkarılacağıdır.Takma tırnaklar takıldıktan sonra siz çıkarmadıkça kolay kolay çıkmazlar. Takma tırnağı çıkarmak içinse ılık asetonlu su da ellerinizi bekletmeniz yeterlidir kendiliğinden çıkacaktır. Bir de tırnak çıkarma sıvısı kullanabirsiniz. Bu sıvılar ellere zarar vermeden tırnakları eriterek çıkarır.

Takma tırnaklar nasıl yapıştırılır?

Bir diğer soruda takma tırnak yapıştırıcılarının ayrı bir şekilde satılıp satılmadığıdır. Takma tırnaklarda genelde japon yapıştırıcısı diye bilinen yapıştırıcılar kullanılmaktadır. Bu yüzden size yakın bir kırtasiyeden japon yapıştırıcısı alıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Arkadaşlar Takma tırnak ile protez tırnağı karıştırmayın..ıkiside çok farklı..Takma tırnak ucuz ancak görünümü doğal değil ve uzun ömürlü değil.Protez tırnak ise %100 doğal görünümlü,uzun ömürlü ancak bayaa masraflı!

arkadaşlar protez tırnak taktırmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim.tırnak yemeye son zemuszemus

Back