Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yakın zamanda çok heves ettiğim için aldım kanımca doğala yakın duruyor arkadaşlarım çok beğenmişti yapıştırıkende çıakrtırkende zorluk çekmedim resimleri paylaşayım bakın:86:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
tatlım çokk doğal durmuş..çok yakışmış..beğendim..markası ne
eve gidince bakar yazarım cnm fiyatıda çok uygun 23 tl ama marka aklımda değil malesef
bende yakın zamanda çok heves ettiğim için aldım kanımca doğala yakın duruyor arkadaşlarım çok beğenmişti yapıştırıkende çıakrtırkende zorluk çekmedim resimleri paylaşayım bakın:86:
Ben de bayıldımmm. Markasını ve nereden aldığını merak ediyorum. Bir de aynı kirpiği kaç kez kullanabiliyorsun?
çok doğal duruyo çok yakışmış bu yapıştırıcı kirpiklere zarar veriyomu peki dökülme kopma gibi:44:
yok bende hiç dökülme olmadı
Arkadaşlar adını bilmiyorum denemek amaçlı arkadaşlarla aldık geçen hafta fiyatı 4.75 içinden küçücükde bir yapışkan çıktı pembe kapaklı ancak ne yaptıysak yapıştıramadık.yapıştı gibi oluyor sonra düşüyor.yapışkandamı yoksa kirpiktemi problem?belkide bizim göz kapaklarımız uygun değil.bir arkadaş sadece kearları yapıştırdı ortası tutmadı onu da ben beğenmedim yapışacaksa her yeri yapışacak.neden böyle oldu dersiniz?
ilkaycım ben mesela tek tek olanlarını çok rahat kullanıyorum bazı arkadaşlarımızn aksine, kendileri düşmedikçede çıkarmıyorum banyoda su değince bakıyorum pıt yerde böylece kendi kirpiğimede zararı olmuyo bi paketi 3 seferde falan kullanıyorum baya iyi gidiyo yani düşenleri hiç toplamıyorum geri nemlendirici kremle çıkar heralde öyle zor çıkan bişey değil canım