- 8 Kasım 2016
- 963
- 609
- 103
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi eskiden dost diyordum ama artık hiç bişey demiyorum.çoktandır görüşmüyorum da bundan sonra da görmüşmeyi düşünmüyorum. Valla bugüne kadar güvendiğime acıdım.böyle bırıne nasıl DOST gıbı kutsal etıketı verebılıyorsun sasırıyorum.. bu senın dostun olamaz arkadasım... mesafe degıl yol ver..arkadasın mı yok,cok mu safsın..fazla mı ıyısın? neden gorusmek zorundasın? terbıyesız bırı ..hemde fazlasıyla..okudukca agzını burnunu kırasım geldı.senın sabrına bır yıldız takıyorum....
Çok haklısın ben de çocuk konusunu başlarda çok taktım ama bu son zamanlarda bi kaç aydır öle değilim ve bu insan gözüme sokmaya çalıştı o gün. Sen en iyisini yapmışsın aslında öle olmak lazım böle tipler varsa hayatında :)Valla ben sırf böyleleri için instagram ve swarm kullanıyorum. Adım atsam resim koyuyorum. Eskiden yapmazdım. Ama bıktım bunlardan. Araba aldık ikinci el diye hava attıyormuşuz millete bir dünya yalan dolan. Bende o gün bugündür ne yapsam gözüne sokuyorum. Madem hava attıyormuşum. Öyle olsun diye.O kadjn senin arkandan dünya dedikodunu yapıyordur.birde size yetişemeye çalışıyordur. Ama yetişemedikçe hırslanıp size sarıyordur. Eşinizi dinleyin uzak durun huzurunuzu bozmaya bile çalışır. Benim dediğim eşimi kıskanıyordu birde. Eşine bak onun eşi böyle böyle diye düzeltebileceğini zannetti ortalığı birbirine kattı kadın. Gülün geçin. Siz mutluluğunuza bakın. Allah nasip ederse çocuğunuzda olur. Bu kadar üzülmeyin buna. Bakıma muhtaç okadar çocuk varki. Ben. Hamile kalmak istemiyordum. Bizim eve 2 dk mesafede çocuk esirgeme var. Eşimle konuşuyorduk hep evlat edinelim diye. Senemiz dolunca başvuracaktık. Plansız hamilelik yaşadım ben. İnşallah olur ama kafaya çokta takmayın. Hayırlı evlat olsun. Sen doğurmasan ne farkeder. ben evlendim 5 sene yapmadım. Millet üzülüyordu bende gülüyordum. Allah ne isterse o olur. size bir örnek veriyim 3 sene önce tatile gittik yan masamızda tatile gelen çift vardı 15 yıldır evliymiş denemdiği kalmamış. Sen tatile geldikten sonra test al yolda öğren. Ve ne iğneleme ne tüp bebek bütün denemeleri bıraktıktan sonra. Yani Allah ne zaman isterde o zaman oluyor. Üzme kendini lütfen.
Valla ben olsam aldığını fotosunu, taklidini takmam ama bu çocuk meselesinde felaket ayıp etmiş.. derhal terbiyesizliğin alemi yok deyip uzaklaşmaya bak derim.. Ayıp yaa bu insanları gerçekten anlayamıyorum.Ben de elimden geldiğince muhattap olmuyorum Allah'tan evimiz uzak, o işe başladı ben ayrıldım tedavi gerekçesiyle kaldı ki zaten biraz ev hanımı olmak istedim çok çalıştım bugüne kadar. Hiç bir zaman reklam yapan nisbet yapan biri olmadım bende olmasın onda olsun gözüm olmaz. Ama bu davranışları yüzünden ben kendimi tanıyamaz oldum. Maddi açıdan benden düşük durumda ben kesinlikle kimseyi küçümsemem Allah ona daha iyisini versin benimkinde gözü olmasın ama insan düşünür ya, bu insan kırılır mı belki tedavi oluyor söylemeyeyim der. Bir de sen benden gördün aldın demez mi bazı şeyler için :) delirmelik :)
Hayat üzülmeye değmiyecek kadar kısa. O yüzden ailevi sorunların yoksa. Gerçekten diğer herşey önemsiz. Birde çocuk işi var oda ne gelirse Allah tan bence.kabuk edip isyan etmemek lazım. Tabiki siz yinede çabalayın. Allah inşallaj en kısa sürede size güzel sağlıklı bir evlat nasip eder. Sizi sıkıntıya sokan şeylerden uzaklaşınki bünyeniz rahat etsin ve tedaviye daha çabuk yanıt verin.ben çocuk olmuyor sandım 5-6 ay denedim vazgeçtim aslında bir ara. Ama ne zamanki kafan rahtlıyor. İnsanları takmıyorsun vede sıkıntı verenleri uzaklaştırıyorsun hayatından Allah nasip ediyor.Çok haklısın ben de çocuk konusunu başlarda çok taktım ama bu son zamanlarda bi kaç aydır öle değilim ve bu insan gözüme sokmaya çalıştı o gün. Sen en iyisini yapmışsın aslında öle olmak lazım böle tipler varsa hayatında :)
Bazı insanları çok uzun zaman sonra da tanıyamıyorsun. Ben de şimdi öyle yapıyorum yani kafaca uzaklaşmadığımı sadece görüşmemekle kaldığımı sanıyorum. Artık kafaca da uzaklaşacağım :)benzer sebeplerle 10 yıllık arkadaşlığını bitirdim. Üzerinizden yük gidecek uzaklaştırin etrafinizdan.
Kızlar merhaba,
Eski iş yerimde aramın iyi olduğu bir kız arkadaşım vardı. Kendisi ile dost olmuştuk ya da ben öyle zannediyordum. Çevremde bi iki kişi bu kız seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor diyordu ve ben kesinlikle yakıştıramıyordum. Birbirimizin iyi kötü gününde yanında da olduk kendisini 4 yıldır filan tanıyorum. neyse önce ben sonra da o evlendi. Ben kesinlikle benim eşyalarımı giyim tarzımı vs beğenip aa bu güzelmiş deyip yapmasına karşı değilim ama, bir gittik evine mobilyalar aynı renk (çok kullanılan bir renk değil mobilyalarım) düğünde gelin kuşağı gelin çiçeği aynı renk, benim kiraladığım bindallıyı kiraladı. Onları da geçtim, bir araya geldiğimizde ay sende şu yok mu ay sen tasarruf yapmıyor musun nasıl ev geçindireceksin? eşim bana yeni telefon aldı ki ben istemedim. gördü; sen neden böyle yapıyorsun benim de kuzenim yurtdışından alacaktı da ben aldırmadım vs sözler. 2-3 yıl çocuk düşünmüyorlardı kesinlikle, evimde folik asit gördü çocuk için destek olduğunu söyledim foliğin. bir sonraki gelişinde biz de çocuk deniyoruz senin hala olmadı mı bende hiç sorun yokmuş doktor çok sağlıklısın dedi. sende sorun var demekki vs gibi sözler söyledi. bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim, biz ara verdik biraz düşünmeyeceğiz dedim. Sonrasında da hemen hamile kaldı. Daha kan testi pozitif ve kese görmemişler, beni aradı. Ben hamileyim sende hala bişey yok mu? bak yaşınız geçiyor muhabbeti yaptı. bende misafir geliyor dedim kapadım. kaldı ki yaşım 27. Kızı gördükçe çok geriliyorum, dostken bu durumda olmak çok sinir bozucu. İnadına her fotoğrafımı beğeniyor aynı tip pozlar veriyor eşi ile. çok mu takıntı yaptım sizce? sizler de sinirlenmez miydiniz? Valla karşılaşmak istemiyorum o kadar tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona kesinlikle bahsetmek istemiyorum. birinden duysa bile benden duymayacak!
Uzun oldu nolur kusuruma bakmayın, çok dolmuştum.
Mobilyaları şunu bunu sizin gibi yapması kıskançlık olarak nitelendirilemez beğenmiştir kendi de anlamiyordur yapar bunu anlarım ama hamilelik olayında öyle laf sokmasi çok kaba ve çirkin. Demek üstünlük kurdugunu düşündüğü her durumda böyle can yakmaya ve kendiyle övünmeye başlayacak. Bana kalırsa uzak durmakta fayda var. Kötü kalpli biri gibi.Kızlar merhaba,
Eski iş yerimde aramın iyi olduğu bir kız arkadaşım vardı. Kendisi ile dost olmuştuk ya da ben öyle zannediyordum. Çevremde bi iki kişi bu kız seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor diyordu ve ben kesinlikle yakıştıramıyordum. Birbirimizin iyi kötü gününde yanında da olduk kendisini 4 yıldır filan tanıyorum. neyse önce ben sonra da o evlendi. Ben kesinlikle benim eşyalarımı giyim tarzımı vs beğenip aa bu güzelmiş deyip yapmasına karşı değilim ama, bir gittik evine mobilyalar aynı renk (çok kullanılan bir renk değil mobilyalarım) düğünde gelin kuşağı gelin çiçeği aynı renk, benim kiraladığım bindallıyı kiraladı. Onları da geçtim, bir araya geldiğimizde ay sende şu yok mu ay sen tasarruf yapmıyor musun nasıl ev geçindireceksin? eşim bana yeni telefon aldı ki ben istemedim. gördü; sen neden böyle yapıyorsun benim de kuzenim yurtdışından alacaktı da ben aldırmadım vs sözler. 2-3 yıl çocuk düşünmüyorlardı kesinlikle, evimde folik asit gördü çocuk için destek olduğunu söyledim foliğin. bir sonraki gelişinde biz de çocuk deniyoruz senin hala olmadı mı bende hiç sorun yokmuş doktor çok sağlıklısın dedi. sende sorun var demekki vs gibi sözler söyledi. bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim, biz ara verdik biraz düşünmeyeceğiz dedim. Sonrasında da hemen hamile kaldı. Daha kan testi pozitif ve kese görmemişler, beni aradı. Ben hamileyim sende hala bişey yok mu? bak yaşınız geçiyor muhabbeti yaptı. bende misafir geliyor dedim kapadım. kaldı ki yaşım 27. Kızı gördükçe çok geriliyorum, dostken bu durumda olmak çok sinir bozucu. İnadına her fotoğrafımı beğeniyor aynı tip pozlar veriyor eşi ile. çok mu takıntı yaptım sizce? sizler de sinirlenmez miydiniz? Valla karşılaşmak istemiyorum o kadar tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona kesinlikle bahsetmek istemiyorum. birinden duysa bile benden duymayacak!
bu kadar taklit olmasa da benim de sinirlerimi geren bir arkadadim vardi. herseyde bir elestiri vs. mesela kpss icin 2 yil ugrastim hatri sayilir bir puan aldim. cok beklemeden de atandim ama kismet kurum ozellesti. ilk duydu attigi kahkahaya cevremizdeki herkes sasirdi. bebeklerimiz arasinda 2 ay var ben hamile kaldiktan hemen sonra kaldi ki tup bebek benim de o bilmiyor bilmeyecek de insallah. dogumdan sonra hep cocuklari karsilastirdi. en son aaa seninki emeklemiyor mu oyke birakiyorsun duruyor mu ben benimkini birakiyorum baska odada buluyorum dedi yani evladima da dil uzatinca uzerine bikac sacma sapan yalanini yakalayinca hoppp kestim. simdi arada sirada gorusuyorum cok rahatim.Kızlar merhaba,
Cnm uzak dur kesinlikle senin enerjini sömürür ve sana göz eder nazarı değer. Kendine nas Felak oku cnmKızlar merhaba,