• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklit abidesi arkadaşım ...

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Kızlar merhaba,
Eski iş yerimde aramın iyi olduğu bir kız arkadaşım vardı. Kendisi ile dost olmuştuk ya da ben öyle zannediyordum. Çevremde bi iki kişi bu kız seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor diyordu ve ben kesinlikle yakıştıramıyordum. Birbirimizin iyi kötü gününde yanında da olduk kendisini 4 yıldır filan tanıyorum. neyse önce ben sonra da o evlendi. Ben kesinlikle benim eşyalarımı giyim tarzımı vs beğenip aa bu güzelmiş deyip yapmasına karşı değilim ama, bir gittik evine mobilyalar aynı renk (çok kullanılan bir renk değil mobilyalarım) düğünde gelin kuşağı gelin çiçeği aynı renk, benim kiraladığım bindallıyı kiraladı. Onları da geçtim, bir araya geldiğimizde ay sende şu yok mu ay sen tasarruf yapmıyor musun nasıl ev geçindireceksin? eşim bana yeni telefon aldı ki ben istemedim. gördü; sen neden böyle yapıyorsun benim de kuzenim yurtdışından alacaktı da ben aldırmadım vs sözler. 2-3 yıl çocuk düşünmüyorlardı kesinlikle, evimde folik asit gördü çocuk için destek olduğunu söyledim foliğin. bir sonraki gelişinde biz de çocuk deniyoruz senin hala olmadı mı bende hiç sorun yokmuş doktor çok sağlıklısın dedi. sende sorun var demekki vs gibi sözler söyledi. bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim, biz ara verdik biraz düşünmeyeceğiz dedim. Sonrasında da hemen hamile kaldı. Daha kan testi pozitif ve kese görmemişler, beni aradı. Ben hamileyim sende hala bişey yok mu? bak yaşınız geçiyor muhabbeti yaptı. bende misafir geliyor dedim kapadım. kaldı ki yaşım 27. Kızı gördükçe çok geriliyorum, dostken bu durumda olmak çok sinir bozucu. İnadına her fotoğrafımı beğeniyor aynı tip pozlar veriyor eşi ile. çok mu takıntı yaptım sizce? sizler de sinirlenmez miydiniz? Valla karşılaşmak istemiyorum o kadar :( tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona kesinlikle bahsetmek istemiyorum. birinden duysa bile benden duymayacak!

Uzun oldu nolur kusuruma bakmayın, çok dolmuştum.

Önceden yakındınız belki ama anlattıklarınızdan artık yakın olmadığınız ortada. Hiç bir yakın arkadaş üzüldüğünü bile bile nispet yapmaz. Ya mesafenizi koruyun ya da hayatınızdan çıkarın. Sizi üzen birinin arkadaşlığına ihtiyacınız yok...

Ben de elimden geldiğince muhattap olmuyorum Allah'tan evimiz uzak, o işe başladı ben ayrıldım tedavi gerekçesiyle kaldı ki zaten biraz ev hanımı olmak istedim çok çalıştım bugüne kadar. Hiç bir zaman reklam yapan nisbet yapan biri olmadım bende olmasın onda olsun gözüm olmaz. Ama bu davranışları yüzünden ben kendimi tanıyamaz oldum. Maddi açıdan benden düşük durumda ben kesinlikle kimseyi küçümsemem Allah ona daha iyisini versin benimkinde gözü olmasın ama insan düşünür ya, bu insan kırılır mı belki tedavi oluyor söylemeyeyim der. Bir de sen benden gördün aldın demez mi bazı şeyler için :) delirmelik :)

bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim,

Bir laf var:
Bazen insanları kırmak gerekir; içlerinde ne olduğunu görmek için.
Arkadaşınızın istismarına katlanmak yerine, onu arkadaşlık-dostluk sıfatından "Tanıdığım biri işte" seviyesine itelemeye ne dersiniz? Kendiniz için yapamıyorsanız doğacak bebeğiniz için yapın, çünkü o manzarayı görebiliyorum şu an:
"Ay bizimki nasıl konuşuyor, sizinki konuşmuyor mu? Geç kalmış sizinki, bizimki çok zeki.
Sizinkinin boyu kaç santim? Ay bizimkinin 72 santim olmuş. Seninki biraz kısa mı ne?
Aaa neden öyle yürüyor? Düztaban mı sizin bebiş?"

Uzak tutun uzak :)

Önceden yakındınız belki ama anlattıklarınızdan artık yakın olmadığınız ortada. Hiç bir yakın arkadaş üzüldüğünü bile bile nispet yapmaz. Ya mesafenizi koruyun ya da hayatınızdan çıkarın. Sizi üzen birinin arkadaşlığına ihtiyacınız yok...

Çok haklısınız, hele ki bu hassas dönemimde. bana çocuk muhabbetini soran arkadaşlarım da var o kadar iyi niyetle yaklaşıp soruyorlar ki anlarsınız iyi kötü insanın niyetini.

Çoklu alıntı yapıp cevap yazamadım arkadaşlar kusura bakmayın.

Ben bebek isteginin esler arasinda kalmasindan yanayim folik asiti gormesi bile bir hata mutlu olun kendisi degil siz olmaya calisiyor demekki ozenilecek birisiniz ona gore ;)

En kisa zamanda saglikla bebeginiz olur insallah.

Kızlar merhaba,
Eski iş yerimde aramın iyi olduğu bir kız arkadaşım vardı. Kendisi ile dost olmuştuk ya da ben öyle zannediyordum. Çevremde bi iki kişi bu kız seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor diyordu ve ben kesinlikle yakıştıramıyordum. Birbirimizin iyi kötü gününde yanında da olduk kendisini 4 yıldır filan tanıyorum. neyse önce ben sonra da o evlendi. Ben kesinlikle benim eşyalarımı giyim tarzımı vs beğenip aa bu güzelmiş deyip yapmasına karşı değilim ama, bir gittik evine mobilyalar aynı renk (çok kullanılan bir renk değil mobilyalarım) düğünde gelin kuşağı gelin çiçeği aynı renk, benim kiraladığım bindallıyı kiraladı. Onları da geçtim, bir araya geldiğimizde ay sende şu yok mu ay sen tasarruf yapmıyor musun nasıl ev geçindireceksin? eşim bana yeni telefon aldı ki ben istemedim. gördü; sen neden böyle yapıyorsun benim de kuzenim yurtdışından alacaktı da ben aldırmadım vs sözler. 2-3 yıl çocuk düşünmüyorlardı kesinlikle, evimde folik asit gördü çocuk için destek olduğunu söyledim foliğin. bir sonraki gelişinde biz de çocuk deniyoruz senin hala olmadı mı bende hiç sorun yokmuş doktor çok sağlıklısın dedi. sende sorun var demekki vs gibi sözler söyledi. bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim, biz ara verdik biraz düşünmeyeceğiz dedim. Sonrasında da hemen hamile kaldı. Daha kan testi pozitif ve kese görmemişler, beni aradı. Ben hamileyim sende hala bişey yok mu? bak yaşınız geçiyor muhabbeti yaptı. bende misafir geliyor dedim kapadım. kaldı ki yaşım 27. Kızı gördükçe çok geriliyorum, dostken bu durumda olmak çok sinir bozucu. İnadına her fotoğrafımı beğeniyor aynı tip pozlar veriyor eşi ile. çok mu takıntı yaptım sizce? sizler de sinirlenmez miydiniz? Valla karşılaşmak istemiyorum o kadar :KK43: tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona kesinlikle bahsetmek istemiyorum. birinden duysa bile benden duymayacak!

kendisine elveda demenin zamanı gelmişte geçiyor:))
lüzumsuz insanlara tahammülüm yoktur hiç benim.

Ben de elimden geldiğince muhattap olmuyorum Allah'tan evimiz uzak, o işe başladı ben ayrıldım tedavi gerekçesiyle kaldı ki zaten biraz ev hanımı olmak istedim çok çalıştım bugüne kadar. Hiç bir zaman reklam yapan nisbet yapan biri olmadım bende olmasın onda olsun gözüm olmaz. Ama bu davranışları yüzünden ben kendimi tanıyamaz oldum. Maddi açıdan benden düşük durumda ben kesinlikle kimseyi küçümsemem Allah ona daha iyisini versin benimkinde gözü olmasın ama insan düşünür ya, bu insan kırılır mı belki tedavi oluyor söylemeyeyim der. Bir de sen benden gördün aldın demez mi bazı şeyler için :) delirmelik :)
bu düşünceleriniz çok güzel. Böyle birine de artık arkadaş denmez yani, resmen senle s.dik yarıştırıyor. Çok sinir bozucu.

Ben bebek isteginin esler arasinda kalmasindan yanayim folik asiti gormesi bile bir hata mutlu olun kendisi degil siz olmaya calisiyor demekki ozenilecek birisiniz ona gore :KK66:

En kisa zamanda saglikla bebeginiz olur insallah.

Temenniniz için çok teşekkür ederim, insan bazı şeyleri görse bile görmemezlikten gelmeli. Şu dönemde beni zorlayan bir durum görmemezlikten gelmek ama ne bileyim insanız işte kendimize söz geçiremeyebiliyoruz.

Sağolun hepiniz yalnız olmadığımı hissetirdiniz. Eşimde sizlerle aynı fikirde, ararsa müsait olmadığını söyle boşver görüşmeyelim diyor.

Koşarak uzaklaşın. Kıskanç insanlar huzursuzluk verir. İlerde saçını başını yolmamak için şimdiden aranıza mesafe koyun. Nefret ediyorum böyle insandan. özenti insanlar var bizim etrafımızdada. Örneğin eşimin teyzesinin kızı.birini kıskanıyor. Kıskandığı kadının altında 800 binlik jip var. Kocasının iliğini kemiğini kurttu resmen. Hatta dalga geçtik eşimde porsche mu alsak bir tane pert mert nerden bilecek. Biz alsak kendini en yakın yerden atar herlde okadar fesat. Fesat insandsn uzak dur.

Koşarak uzaklaşın. Kıskanç insanlar huzursuzluk verir. İlerde saçını başını yolmamak için şimdiden aranıza mesafe koyun. Nefret ediyorum böyle insandan. özenti insanlar var bizim etrafımızdada. Örneğin eşimin teyzesinin kızı.birini kıskanıyor. Kıskandığı kadının altında 800 binlik jip var. Kocasının iliğini kemiğini kurttu resmen. Hatta dalga geçtik eşimde porsche mu alsak bir tane pert mert nerden bilecek. Biz alsak kendini en yakın yerden atar herlde okadar fesat. Fesat insandsn uzak dur.

Seni anlıyorum :) yapamayınca da bi fesatlanma benim yaptığımı küçümseme halleri. ya ev hanımıydı ben çalışıyordum dedi ben yorulamam koca parası yiyeceğim, geçen işe başladı ben işten ayrıldım şimdi diyor ben ayaklarımın üzerinde durucam para kazanıcam kadın çalışmalı. evde hamlaşamam :)

Seni anlıyorum :) yapamayınca da bi fesatlanma benim yaptığımı küçümseme halleri. ya ev hanımıydı ben çalışıyordum dedi ben yorulamam koca parası yiyeceğim, geçen işe başladı ben işten ayrıldım şimdi diyor ben ayaklarımın üzerinde durucam para kazanıcam kadın çalışmalı. evde hamlaşamam :)
Hahha yüzüne bassaydın kahkahyı . Ne tutuyorsun kendini. Bak gülünce çok eğlenmiyorsun. Yazık valla acıyorum böyle kapasitesizlere :)

Hahha yüzüne bassaydın kahkahyı . Ne tutuyorsun kendini. Bak gülünce çok eğlenmiyorsun. Yazık valla acıyorum böyle kapasitesizlere :)

Valla ben kendime de acıyorum böle insanlara hala çat çat cevap veremediğime. Abarttığımı düşündüm çoğu zaman açıkçası. Eşimde adaletli insandır ben biri için iyi düşünmesem o kişi iyiyse hep der ki o haklı sen böle yapma diye. ama bu konuda o bile diyor uzaklaş :)
Markette görmüş geçen onları, girdim başka reyona diyor :)
Eşimle yurtdışına çıkacağız, eşim çok sık gider. Ben hiç çıkmamıştım yurtdışına. vay sana hemen vize vermezler yetişmez nasıl gideceksiniz diyor. :) eşimse bu işlerin hep içinde, neyseki 4 güne vize çıktı bana :) bu şok :) ay çok iyiydi şimdi hatırladım da :)

Valla ben kendime de acıyorum böle insanlara hala çat çat cevap veremediğime. Abarttığımı düşündüm çoğu zaman açıkçası. Eşimde adaletli insandır ben biri için iyi düşünmesem o kişi iyiyse hep der ki o haklı sen böle yapma diye. ama bu konuda o bile diyor uzaklaş :)
Markette görmüş geçen onları, girdim başka reyona diyor :)
Eşimle yurtdışına çıkacağız, eşim çok sık gider. Ben hiç çıkmamıştım yurtdışına. vay sana hemen vize vermezler yetişmez nasıl gideceksiniz diyor. :) eşimse bu işlerin hep içinde, neyseki 4 güne vize çıktı bana :) bu şok :) ay çok iyiydi şimdi hatırladım da :)
Valla ben sırf böyleleri için instagram ve swarm kullanıyorum. Adım atsam resim koyuyorum. Eskiden yapmazdım. Ama bıktım bunlardan. Araba aldık ikinci el diye hava attıyormuşuz millete bir dünya yalan dolan. Bende o gün bugündür ne yapsam gözüne sokuyorum. Madem hava attıyormuşum. Öyle olsun diye.O kadjn senin arkandan dünya dedikodunu yapıyordur.birde size yetişemeye çalışıyordur. Ama yetişemedikçe hırslanıp size sarıyordur. Eşinizi dinleyin uzak durun huzurunuzu bozmaya bile çalışır. Benim dediğim eşimi kıskanıyordu birde. Eşine bak onun eşi böyle böyle diye düzeltebileceğini zannetti ortalığı birbirine kattı kadın. Gülün geçin. Siz mutluluğunuza bakın. Allah nasip ederse çocuğunuzda olur. Bu kadar üzülmeyin buna. Bakıma muhtaç okadar çocuk varki. Ben. Hamile kalmak istemiyordum. Bizim eve 2 dk mesafede çocuk esirgeme var. Eşimle konuşuyorduk hep evlat edinelim diye. Senemiz dolunca başvuracaktık. Plansız hamilelik yaşadım ben. İnşallah olur ama kafaya çokta takmayın. Hayırlı evlat olsun. Sen doğurmasan ne farkeder. ben evlendim 5 sene yapmadım. Millet üzülüyordu bende gülüyordum. Allah ne isterse o olur. size bir örnek veriyim 3 sene önce tatile gittik yan masamızda tatile gelen çift vardı 15 yıldır evliymiş denemdiği kalmamış. Sen tatile geldikten sonra test al yolda öğren. Ve ne iğneleme ne tüp bebek bütün denemeleri bıraktıktan sonra. Yani Allah ne zaman isterde o zaman oluyor. Üzme kendini lütfen.

Bebek konusunda nasıl nispet yapar anlayabilmis değilim. Ben en yakın arkadaşımla aynı ay hamile kaldım. Onunki düşük ile sonuçlandı. O üzülür diye sormasına rağmen hamileliğimle ilgili konuları gecistiriyorum. Böyle bir insan fazlalık hayatinizda yeri belli çöp kutusu:)

Kızlar merhaba,
Eski iş yerimde aramın iyi olduğu bir kız arkadaşım vardı. Kendisi ile dost olmuştuk ya da ben öyle zannediyordum. Çevremde bi iki kişi bu kız seni kıskanıyor senin gibi olmaya çalışıyor diyordu ve ben kesinlikle yakıştıramıyordum. Birbirimizin iyi kötü gününde yanında da olduk kendisini 4 yıldır filan tanıyorum. neyse önce ben sonra da o evlendi. Ben kesinlikle benim eşyalarımı giyim tarzımı vs beğenip aa bu güzelmiş deyip yapmasına karşı değilim ama, bir gittik evine mobilyalar aynı renk (çok kullanılan bir renk değil mobilyalarım) düğünde gelin kuşağı gelin çiçeği aynı renk, benim kiraladığım bindallıyı kiraladı. Onları da geçtim, bir araya geldiğimizde ay sende şu yok mu ay sen tasarruf yapmıyor musun nasıl ev geçindireceksin? eşim bana yeni telefon aldı ki ben istemedim. gördü; sen neden böyle yapıyorsun benim de kuzenim yurtdışından alacaktı da ben aldırmadım vs sözler. 2-3 yıl çocuk düşünmüyorlardı kesinlikle, evimde folik asit gördü çocuk için destek olduğunu söyledim foliğin. bir sonraki gelişinde biz de çocuk deniyoruz senin hala olmadı mı bende hiç sorun yokmuş doktor çok sağlıklısın dedi. sende sorun var demekki vs gibi sözler söyledi. bende rahatsız oldum ama kırmakta istemedim, biz ara verdik biraz düşünmeyeceğiz dedim. Sonrasında da hemen hamile kaldı. Daha kan testi pozitif ve kese görmemişler, beni aradı. Ben hamileyim sende hala bişey yok mu? bak yaşınız geçiyor muhabbeti yaptı. bende misafir geliyor dedim kapadım. kaldı ki yaşım 27. Kızı gördükçe çok geriliyorum, dostken bu durumda olmak çok sinir bozucu. İnadına her fotoğrafımı beğeniyor aynı tip pozlar veriyor eşi ile. çok mu takıntı yaptım sizce? sizler de sinirlenmez miydiniz? Valla karşılaşmak istemiyorum o kadar :KK43: tüp bebek tedavisi görüyorum ve ona kesinlikle bahsetmek istemiyorum. birinden duysa bile benden duymayacak!

böyle bırıne nasıl DOST gıbı kutsal etıketı verebılıyorsun sasırıyorum.. bu senın dostun olamaz arkadasım... mesafe degıl yol ver..arkadasın mı yok,cok mu safsın..fazla mı ıyısın? neden gorusmek zorundasın? terbıyesız bırı ..hemde fazlasıyla..okudukca agzını burnunu kırasım geldı.senın sabrına bır yıldız takıyorum....

Back