• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takip edilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde başıma benzer olay gelmişti. 18 yaşında stajdan dönerken 50 yaşlarında adam öpücük attı yol ortasında tabi ben şok. Hem şaşırmış hem öfkeli vaziyette yoluma devam ettim. Sonra bir dükkanın camına baktığımda adamın arkamdan geldiğini gördüm. Öpücük olayını sindiremeden adamın beni takip ettiğini görünce panik oldum ve ilk markete girdim. Adamda girdi. Rastgele birşey alıp kasaya geçtim. Aramızda bir kaç kişi varken ben sıradan çıktım, aldığımı bırakıp giriş kapısından çıktım. Arkama bakmadan hızlıca devam ettim sonra dank etti "neden ben kaçıyorum ki" dedim çantamı adamın kafasına indirecektim ama baktım adam peşimden gelmiyordu. Bu olay hala içimde pişmanlığımdır, kaçmak yerine keşke sokak ortasında rezil etseydim.
ay bana da bi adam öpücük attı yolun ortasında sarhoş gibiydi allahtan peşimden gelmedi ama çok korktum ha bi de bana çarptı bilerek öpücük attıktan sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back