Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off of ne pis bi huydur bu. takıntı desen tam takıntı değil, hastalık desen değil... ama insanın içini inceden inceden kemirir abuk subuk şeyler, çok iyi bilirim:)
bence bu tip davranışlar için bir terapistle konuşmak iyi gelebilir.
Candancım slm, mart anneeri topiğinde konuşmuştuk hatırlarsan...
Bence sürekli eve kapanıp kaldığın ve eşinden başka konuşabileceğin kimse olmadığından böylesin. Ailen de farklı bi şehirde anladığım kadarıyla. ..
Ben psikolojik bi destek almanı kesinlikle tavsiye ederim. Aynısı olmasa da ben de benzer sorunlar yaşadım. Benimkis doğumdan sonra ortaya çıkmıştı. Doğum izninde sürekli eve kapalı kalmak, bütün sosyal hayatımın kısıtlanmış olması depresyona sokmuş beni. Psikiyatristimin önerisiyle antidepresan kullanmaya başladım,hala da kullanıyorum, süte geçmiyor...
Bi de dr un bana hep tasiye ettiği şey, kendine bir uğraş edin, dışarıda zaman geçir, havalar da ısınıyor, bol bol temiz hava al Dorukla. Spor yap...
İnşallah bir an önce kurtulursun bu mutsuz halinden..
slm evt hatırlıyorum.haytaımın hiç bi döneminde böyle şeyler yaşamamıştım nur topu gibi bi evladım var ama bendeki bu mutsuz haller beni çok üzüyor.evt çok yanlızım sosyallik diye bi şey yok zaten.uğraş ne yapabilrim oğlum olmasa kursa giderdim ama onunla imkansız.antidepresanın bi zararı var mı yada ne gibi faydaları oluyor.bide en ufak bi şeye deli gibi sinir oluyorum sonra oturup ağlıyorum.çok değiştim ben ki en ufak bi yiyecekten bile kendine mutluluk payı çıkarabilen bi insandım.eşimide mutsuz ediyorum o da benii
Doğum sonrası depresyon olabilir candancım. Mutlka dışarı çık. Temiz hava inan çok iyi geliyor. Oğlunla birlikte yapabileceğiniz aktiviteler bul, parka fln gidin. Ve evet kesinlikle antidepresanın faydası oluyor. Ben herhangi bir zararını görmedim şimdiye kadar. Zaten dr senin durumuna göre i,laç dozunu belirliyor. İşte antidepresanlar sayesinde öyle herşeye sinirlenmemeye başlıyorsun. Daha rasyonel düşünebiliyorsun.