slm sorunum şu çok ince detaylra,sözlere veya davranışlara takılıyorum.eşimle bu yüzden çok problem yaşıyoruz bu yüzdenmi bunu yaptın diyorum mesela aslında sonra anlıyorum ki benim düşündüğüm gibi deil.herşeyin ilk önce kötüsünü düşünüyorum beni sevmiyor istemiyor beğenmiyor gibi..insanlarla olan ilişkimdede bu böyle biri cvp yazmasın msj beklerim sonra bi daha msj atar sitem ederim.işi vardır diye düşünmem.aslında böyle olmak istemiyorum hem kendimi hem karşımdakileri üzüyor ve yoruyorum.tel duymasın eşim bi sürü kötü senaryo üretiyorum,tel kontrol ediyorum cebini falan aslında bişey yapacak bi kişiliği yok ama kuşkucu davranıyorum.bencilce yaklaşıyorum istediğim olmasın yüzüm düşüyor tavrım değişiyor.en mutlu anı bile zehir edebiliyorum.eşimden annesini ,ablasını ,arkadaşlarını ,yiğenini bile kıskanıyorum.onlara bişey almasını ii geçinmesini aramasını bile istemiyorum.bana ait olsun beni düşünsün sadece istiyorum..kv bize gelecekler gelmesini istemiyorum çok karışıyor çok titiz rahatsız oluyorum 10 günden fazla dururlarmı diye gelmeden sıkıntıya strese giriyorum.hayatı kendimede eşimede zindan ediyorum bişey isteyeyim yorgun olsun eşim acayip surat yapıyorum sonrada kavga ediyoruz ya yazık yorgun diyemiyorum o an.hep kendimi düşünüyorum hiç memnun deilim bu halimden.bi olay anlatayım mesela kv gittik 4-5 ayda bi gidiyoruz iller uzak buzdolabının üstünde eşimle yanakyanağa olan fotomuz vardı onu koymuş buzdolabı süsüyle yapıştırmış. bi baktım benim suratımın üstüne süsü koymuş.fotoda sadece 2 surat var gövde yok.durdum durdum duramadım sonunda.aşkolsun anne benim suratımı niye kapatın dedim aldım süsü ortaya yapıştırdım.aa yere düşmüştü bakmadan yapıştırdım dedi.hala şüphem var ama haberli gittik bilerekmi oldu bilmiyorum.ama ii niyetli olmak bilerek yapmamıştır demek isterdim ya nasıl aşcam bu durumu.hoşgörülü,ii niyetli nasıl olunur.birde çok yanlızım eşim geç saatlere kadar çalışıyor ailemden uzağım bazen kahvaltımı 3 te 4 te yaptığım oluyor,hiçbişeyden zevk almıyorum.çok zayıfladımev işi yapmak istemiyorum yemeği bile gelmesine yakın apar topar isteksizce yapıyorum.depresyondayım yada girmek üzereyim bilmiyorum ama mutlu huzurlu olmak istiyorum.ne yapmam lazım ne olur yol gösterin ilaç tedavisimi alayım?