- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- Konu Sahibi pofudukterlik
Eski sevgilimin ayrıldık. Yanıma gelip tekrar olalım dedi reddettim ama hala umudu var sanırım. 6 ay konuşmamıza rağmen beni birkaç arkadaşına takip ettirdiğini öğrendim. İş benden de çıktı. Olmadık durumlara inanıp çevremdeki insanlara da hesap sormaya başladı. Bu durumdan aşırı rahatsızım. Güzel bir okulda, iyi puanla okuyan, itibarına çok önem veren biri bundan dolayı kaybedecek çok şeyi var o yüzden bir saçmalık yapmayacağını düşünüyorum ama çağırdığında onunla konuşmasaydım sözde benim arabama zarar verebileceğini ima eden şaka karışıklı bir laf da etmişti. Yapabileceğini sanmıyorum ama lafta diyor ve çoğu konuşması çok şiddet yanlısı ne pislik arasan var ama yine de özgüvensiz biri olduğunu, bana zarar vermeyecek biri olduğunu ve bu yüzden bir şey yapamayacağını düşünüyorum. Bana hatta son kez konuşalım diye dışarı çağırdığında sana zarar vereceğimi mi düşünüyorsun saçmalama gibi şeyler dedi. Ben tabii ki reddettim çünkü bana kalırsa böyle insanlara korktuğunu belli etmemelisin yoksa tepene binerler. Kendisi de diyor bence kendi kendine içinden bu adam bir sorun çıkarır demişsindir diyor. Dedim tabii ki çıkarıyor gerçekten de kendisi de farkında pişkin pişkin söylüyor. Duyduklarıma göre beni takıntı haline getirmiş. Ben sert konuşurken bile kibar olmaya çalışan biriyim. Biraz da bu kibarlığı karşımdaki insanı daha da sinirlendirip başıma dert almayayım diye yapıyorum. Sanırım bu yüzden hala birlikte olabiliriz diye düşünüyor. Ama artık bu son yaptıklarını duyunca pasif olmamın onu durdurmayacağını anladım. Çekip kenara, beni taciz ediyorsun, kulağıma geldi, seni sevmiyorum, peşimi bırak, bu bir suç gerekirse polise de giderim mi diyeyim? Onun bir tanıdığı bence hiç iletişime geçme değişik biri öyle zarar verebilecek biri değil ama garip biri dedi. Ucu bana dokunmadı daha ama çevremdekilere saçma saçma konularımı açıyor, insanlara beni takip etmelerini rica ediyor ve arkadaşlarıma aralarımızı bozan onlarmış gibi hesap soruyormuş bana sonradan itiraf ettiler. Üstelik bence çoktan onun beni takip ettiğimi bildiğimi sanıyordur ve buna bile bile katlandığımı hatta hoşuma gittiğini düşünüyor olabilir çünkü uzun süredir bir sürü insana yaptırmış, oysa ben yeni öğrendim. Bundan da sinirliyim. Sizce nabıyım?