Takıntılı Eski Sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pofudukterlik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
181
291
Eski sevgilimin ayrıldık. Yanıma gelip tekrar olalım dedi reddettim ama hala umudu var sanırım. 6 ay konuşmamıza rağmen beni birkaç arkadaşına takip ettirdiğini öğrendim. İş benden de çıktı. Olmadık durumlara inanıp çevremdeki insanlara da hesap sormaya başladı. Bu durumdan aşırı rahatsızım. Güzel bir okulda, iyi puanla okuyan, itibarına çok önem veren biri bundan dolayı kaybedecek çok şeyi var o yüzden bir saçmalık yapmayacağını düşünüyorum ama çağırdığında onunla konuşmasaydım sözde benim arabama zarar verebileceğini ima eden şaka karışıklı bir laf da etmişti. Yapabileceğini sanmıyorum ama lafta diyor ve çoğu konuşması çok şiddet yanlısı ne pislik arasan var ama yine de özgüvensiz biri olduğunu, bana zarar vermeyecek biri olduğunu ve bu yüzden bir şey yapamayacağını düşünüyorum. Bana hatta son kez konuşalım diye dışarı çağırdığında sana zarar vereceğimi mi düşünüyorsun saçmalama gibi şeyler dedi. Ben tabii ki reddettim çünkü bana kalırsa böyle insanlara korktuğunu belli etmemelisin yoksa tepene binerler. Kendisi de diyor bence kendi kendine içinden bu adam bir sorun çıkarır demişsindir diyor. Dedim tabii ki çıkarıyor gerçekten de kendisi de farkında pişkin pişkin söylüyor. Duyduklarıma göre beni takıntı haline getirmiş. Ben sert konuşurken bile kibar olmaya çalışan biriyim. Biraz da bu kibarlığı karşımdaki insanı daha da sinirlendirip başıma dert almayayım diye yapıyorum. Sanırım bu yüzden hala birlikte olabiliriz diye düşünüyor. Ama artık bu son yaptıklarını duyunca pasif olmamın onu durdurmayacağını anladım. Çekip kenara, beni taciz ediyorsun, kulağıma geldi, seni sevmiyorum, peşimi bırak, bu bir suç gerekirse polise de giderim mi diyeyim? Onun bir tanıdığı bence hiç iletişime geçme değişik biri öyle zarar verebilecek biri değil ama garip biri dedi. Ucu bana dokunmadı daha ama çevremdekilere saçma saçma konularımı açıyor, insanlara beni takip etmelerini rica ediyor ve arkadaşlarıma aralarımızı bozan onlarmış gibi hesap soruyormuş bana sonradan itiraf ettiler. Üstelik bence çoktan onun beni takip ettiğimi bildiğimi sanıyordur ve buna bile bile katlandığımı hatta hoşuma gittiğini düşünüyor olabilir çünkü uzun süredir bir sürü insana yaptırmış, oysa ben yeni öğrendim. Bundan da sinirliyim. Sizce nabıyım?

Ayni hikaye denendi ve başarılı bir şekilde sonlandi. Bir süre tüm sosyal medya hesaplarını kapat sana hicbir yerden ulasamasin açık olduğu sürece peşinde olur. Mümkün olduğu kadar az çık dışarı bir süre. Ne kadar yapmaz etmez kiyamaz seviyor öyle biri değil desek de ben hic birine güvenmiyorum. Aranizda haber alışverişi yapan herkesi hayatindan çıkar görüşme.

Kesin bu adam sorun çıkarır demiştir lafı ağzını arama. Acaba gerçekten böyle düşündün mü diye ağzını aramış. Sen karşı çıkarsan düşünmemiş olacaktın. Bana son derece tehlikeli geldi ve bu tür adamları alenen reddetmek onlarda ters etki yaratır. Onu sinirlendirmemeniz lazım. İletişime geçmeyin bırakın debelensin dursun. Takip edildiğinizi anladığınız zaman polis karakoluna meyillenin. Bunu birkaç yaparsanız belki yılar.

Eski sevgilimin ayrıldık. Yanıma gelip tekrar olalım dedi reddettim ama hala umudu var sanırım. 6 ay konuşmamıza rağmen beni birkaç arkadaşına takip ettirdiğini öğrendim. İş benden de çıktı. Olmadık durumlara inanıp çevremdeki insanlara da hesap sormaya başladı. Bu durumdan aşırı rahatsızım. Güzel bir okulda, iyi puanla okuyan, itibarına çok önem veren biri bundan dolayı kaybedecek çok şeyi var o yüzden bir saçmalık yapmayacağını düşünüyorum ama çağırdığında onunla konuşmasaydım sözde benim arabama zarar verebileceğini ima eden şaka karışıklı bir laf da etmişti. Yapabileceğini sanmıyorum ama lafta diyor ve çoğu konuşması çok şiddet yanlısı ne pislik arasan var ama yine de özgüvensiz biri olduğunu, bana zarar vermeyecek biri olduğunu ve bu yüzden bir şey yapamayacağını düşünüyorum. Bana hatta son kez konuşalım diye dışarı çağırdığında sana zarar vereceğimi mi düşünüyorsun saçmalama gibi şeyler dedi. Ben tabii ki reddettim çünkü bana kalırsa böyle insanlara korktuğunu belli etmemelisin yoksa tepene binerler. Kendisi de diyor bence kendi kendine içinden bu adam bir sorun çıkarır demişsindir diyor. Dedim tabii ki çıkarıyor gerçekten de kendisi de farkında pişkin pişkin söylüyor. Duyduklarıma göre beni takıntı haline getirmiş. Ben sert konuşurken bile kibar olmaya çalışan biriyim. Biraz da bu kibarlığı karşımdaki insanı daha da sinirlendirip başıma dert almayayım diye yapıyorum. Sanırım bu yüzden hala birlikte olabiliriz diye düşünüyor. Ama artık bu son yaptıklarını duyunca pasif olmamın onu durdurmayacağını anladım. Çekip kenara, beni taciz ediyorsun, kulağıma geldi, seni sevmiyorum, peşimi bırak, bu bir suç gerekirse polise de giderim mi diyeyim? Onun bir tanıdığı bence hiç iletişime geçme değişik biri öyle zarar verebilecek biri değil ama garip biri dedi. Ucu bana dokunmadı daha ama çevremdekilere saçma saçma konularımı açıyor, insanlara beni takip etmelerini rica ediyor ve arkadaşlarıma aralarımızı bozan onlarmış gibi hesap soruyormuş bana sonradan itiraf ettiler. Üstelik bence çoktan onun beni takip ettiğimi bildiğimi sanıyordur ve buna bile bile katlandığımı hatta hoşuma gittiğini düşünüyor olabilir çünkü uzun süredir bir sürü insana yaptırmış, oysa ben yeni öğrendim. Bundan da sinirliyim. Sizce nabıyım?
Ne olursa olsun iletişimi kes bu debirde başımıza herşey gelir

Ben zaten tüm her yerden engellemiştim. Şimdi dediğiniz gibi hesaplarımı kısa bir süre dondurdum çünkü arkadaşı falan illaki ona söylüyordu. Takip ettirdiği insanlara hep nerede olduğumu soruyor ve karşılaşmamızı denk getirmeye çalışıyormuş. Geçen geldiğinde kızlarla gelip beni kıskandırmak falan istemiş inanın denk geldiğimde o kadar rahatsız oluyorum bırakın kim gelmiş ona bakmaya hiçbir suretle kafamı çevirmiyorum. Hepimiz saygın okullarda üniversite öğrencisiyiz, çocuğuz diye zarar verebileceğine inanamak istemiyorum, sadece çocukça oyunlar yaptığını düşündüğüm için konuşmak istedim ama çok da iyimserim belki gerçekten konuşamamak daha iyi ve zarar görebilirim. Kasıtlı yanıma gelirse artık rahatsız olduğumu söyleyeceğim ama böyle oyunlar oynadıkça susmaya devam edeceğim o halde. Arkadaşları bir bırakıyor gibi oluyor sonra yine takıntı ediyor diyor. Yaşadıklarımız da büyük şeyler değil gerçekten 5 gün sevgili bile olmamışızdır kesin. 6 ay boyunca 0 iletişimdeydim ama ona rağmen bırakmamış peşimi işte bu kısım biraz korkutuyor. Flört ettiğim birinin üstüne başka bir bahane uydurup yürümüş, başka bir bahane olduğu için kavga benden değildir diyerek oturmak zorundayım ama bana kalırsa olayların tarihine de bakınca fört ettiğim için sırf çocuğa kızmış çocuk da çok korkmuş sorun yok diyor ama o kadar sinirimi bozdu ki bu durum.

Hiç öyle biri değilim ama sırf sussun diye sevgili yapmayı bile düşündüm ama insanlara kıyamıyorum, kendime yakıştıramıyorum. Biriyle anlaşsam böyle bir durum için sormaya utanırım zaten.

Ayni hikaye denendi ve başarılı bir şekilde sonlandi. Bir süre tüm sosyal medya hesaplarını kapat sana hicbir yerden ulasamasin açık olduğu sürece peşinde olur. Mümkün olduğu kadar az çık dışarı bir süre. Ne kadar yapmaz etmez kiyamaz seviyor öyle biri değil desek de ben hic birine güvenmiyorum. Aranizda haber alışverişi yapan herkesi hayatindan çıkar görüşme.
Çoğunlukla denk gelmiyoruz. Sadece toplu insanların içindeyken denk getiriyor. Mesela ders çalışmak için üniversite amfisine gidiyorum. Aynı binada olmamıza rağmen farklı amfide oturuyor, hatta belki gelmemiştir bile diyorum. Belki gelmemiştir de bilemem ama illaki ders çalışmak için geliyordur herhalde diye düşünüyorum neyse genelde insanlarla dışarı çıktığımda ders arası vs. denk getiriyor. Seyrek yani 15 günde falan üniversite kampüsünün kafesinde falan denk geliyoruz. Öyle çok rahatsız etme potansiyelinde değil. Kulağıma bu durum gelmese anlamazdım bile. Üniversite kampüsü dışında bir yerde denk gelmedik ama o çokça denk gelmiş benim ruhum duymadı artık denk getirdi mi yoksa gerçekten tesadüf mü bilemeyeceğim. Yaşadığım yer küçük ve illaki bir yaşantım var, ders çalışmak için okula illaki gidiyorum ve karşılaşıyoruz yani hayatımı kısıtlama olayını çok yapabileceğimi sanmıyorum. Yakında tatile çıkacağım sosyal medyamda yok bir süre görmez umarım.

resmen hasta
zarar verebileceğini düşünmüyorum demeyin herkes herşeyi yapabilir, normal olmadığı belli böyle taciz eden biri sizi daha fazla sıkıntıya sokacak şeylerde yapabilir

kesinlikle size ulaşamasın arkadaşlarınızdan da rica edin size gelip birşey anlatmasınlar hatta onu konuşturmasınlar ,dediğiniz gibi buna rağmen devam ederse mecburen şikayet edeceğinizi söylersiniz

efendice yürü git işte yaptığı şeye bak ...

Off çok takıntılı biriymiş. Hesaplarınızı kapatmakla iyi yapmışsınız. Ortak arkadaşlarınız varsa irtibatı kesin bence. Hiç kenara çekip insan gibi konuşmaya çalışmayın derim daha çok yüz göz olabilir. Herhangi bir şekilde Allah korusun zarar falan vermeye kalkarsa/verirse zaten savcılığa şikayet dilekçesi verirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X