Takıntılı birisinden çok korkuyorum sizede anlatmak istiyorum

Neyden korkuyosun çocuğun sana ulaştığı rahatsız ettiği yok dönüp dolaşıp egonu tatmin etmek için sen yazıyorsun çocuğa helallik ayağına çocuğu rahat bırakın
Ulaştığı rahatsız ettiği yok derken dedesinden bile aradı diyorum kaç kez ben ondan daha helallik almadan önce

Helallik bilmem ne diye çocuğu tekrar aramalar saçma değil mi uyuyan devi tekrar uyandırmak ister gibi

Ulaştığı rahatsız ettiği yok derken dedesinden bile aradı diyorum kaç kez ben ondan daha helallik almadan önce
Evet bir kere aramış engellemiş geçmişsin kendini ilişkinde değersiz hissettikçe helallik şu bu diye yazmışsın bize her aşık olup yüz vermediğimizin hakkı kalcak olsa düzlüğe çıkmazdık çocuğu iki de bir dürtüp kendini hatırlatma sal

Neyden korkuyosun çocuğun sana ulaştığı rahatsız ettiği yok dönüp dolaşıp egonu tatmin etmek için sen yazıyorsun çocuğa helallik ayağına çocuğu rahat bırakın
Ayrıca da cidden kötü kalplisiniz egomu tatmin etmek istesem çocuğa yüz veririm biraz bi şeyler yaparım sadece dediğim şey şuydu çocukluk döneminde olan şeylerdi hakkını helal et bu kadar uzun uzun paragraflar yazınca da konuşmayı kestim zaten takıntılı bir insana denk gelmenizi istemem cidden normal değiller

Bakın yanlış anlıyorsunuz çok kez ulaştı engellemediğim yer kalmadı wp de engellenenler listem hep onun akrabalaroy
Evet destek alıyorum çok daha iyiyim toparlandım derslerime odaklandım iştahım da açıldı çocuğuda umursamıyorum artık bir hırsla öyle yoğun duygularla açtığım konular ama artık daha iyiyim teşekkür ederim

Takıntılı insana dönüp dolaşıp hakkını helal et demem etmezse etmesin çok hak helal düşkünüysem zaten çocukken bilmeden yaptıklarımın hakkının kalmayacağını bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…