Takıntılı birisinden çok korkuyorum sizede anlatmak istiyorum

kubranursarac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
97
-10
1
24
Kızlar 2020 de herkes evlerdeyken sürekli telefonla vakit geçirdiğimiz dönemde hep sanal ortamda insanlarla konuşuyordum 14 15 yaşlarındaydım o zaman bi kaç tane kız arkadaşım vardı bi tanede erkek ama benim gerçek hesabım değildi ve hesabımda benimle ilgili gerçek hiç bir şey yoktu isim resim vs sonra biz bu çocukla sevgili olduk 6 ay boyunca sadece yazıştık sonra ben bu kadar yalanı toparlayamayacağımı bildiğim için ayrıldım çocuk çok kötü oldu o 18 yaşındaydı bu arada söylemeyi unuttum çocuk baya kötü oldu işte kilolar verdi kekemelik problemi vardı geçmişti benden sonra tekrar olmuş kız arkadaşlarım anlattı ben o hesabı falan kapattım ama numaram vardı 2023te yazdı o zaman bi ilişkim vardı o çocuktan helallik istedim cevap vermedi sonra konuşmayı kesip engelledim dedesinden falan arıyordu bu arada her yerden engelledim sonra 2024 te ben çok zor zamanlar geçirdim terk edildim falan bu çocuğunda helallik vermediğini biliyorum ya helallik almak için yazdım dümdüz bir mesaj çocukluktu işte helal et etti sonra bir paragraflar yazıyor görseniz bi neler neler 5 yıl boyunca günlük tutmuş hergün attı cidden tutmuş işte ben ne bilim bunun hala böyle hissettiğini normal arkadaşca yazdım çok küçük sohbet ettik işte o hayatından bahsetti bende bahsettim işte kilo alamıyorum dedim gecenin 3ünde bana program hazırlamış akşam gitmiş hocasıyla konuşmuş falan yani bilmiyorum belki çok iyi çocuk falan dersiniz ama bu kadarı fazla gerçekten 5 yıl boyunca hiç görmediğin birine nasıl aşık olabilirsin çocuğa en son bi şekilde konuşmayı bitirmek istediğimi söyledim ve engelledim ama yine de korkuyorum adımı yaşadığım şehri falan öğrenmiş

Bu kişiyle hiç sesli konuştunuz mu , fotoğraflarını gördünüz mü? Aşırı bağımlı, takıntılı birisi. Sanırım ailevi sorunları var ve kendini yapayalnız hissediyor. Fakat sizinle bu kadar fazla ilgilenmesi, engellediğinizde dedesinin , başkasının telefonundan tekrar araması, siz kilo alamıyorum dediğinizde gece 3te program hazırlaması,hocasıyla konuşması falan sizi unutamadığını,çok aşırı takıntılı olduğunu gösteriyor. Adınızı yaşadığınız şehri nasıl bulmuş acaba?

Hiç sesli falan konuşmadık sadece yazıştık yani nereden öğrendi gerçekten bilmiyorum o zaman sanaldan konuştuğum kızlarda benim gerçek bilgilerimi bilmiyorlardı garip ya

oortak tanıdıklarınız mı var?
nasıl sizinle ilgili bilgileri öğreniyor

Hiç sesli falan konuşmadık sadece yazıştık yani nereden öğrendi gerçekten bilmiyorum o zaman sanaldan konuştuğum kızlarda benim gerçek bilgilerimi bilmiyorlardı garip ya
O zaman bu kişi 18 yaşlarında değil 30-40 yaşlarında da olabilir yaş bilgisi kesin doğru diyemeyiz. Sosyal medyada neler neler dönüyor bir bilseniz. Kimisi 30 yaşındaki adam böyle şeylerle uğraşır mı der ama uğraşanlar var

Tabiki bu da bi ihtimal evet ama o zamanlar o arada bi ses atıyordu normal genç sesiydi tabi sesi incedir belki bilemiyorum korkunç

ruh hastası.. bir daha asla iletişime geçmeyin. sizi tehdit eder bir şekilde karşınıza çıkarsa (ki sanmıyorum ama belli de olmaz) ailenize söylemekten asla çekinmeyin..
Anneme söyledim haberi olsun diye anlattım arkadaşlarıma da o zamandan beri hep dışarı çıktığımda canlı konum atıyorum

ruh hastası.. bir daha asla iletişime geçmeyin. sizi tehdit eder bir şekilde karşınıza çıkarsa (ki sanmıyorum ama belli de olmaz) ailenize söylemekten asla çekinmeyin..
Anneme söyledim haberi olsun diye anlattım arkadaşlarıma da o zamandan beri hep dışarı çıktığımda canlı konum aroyoeum
Onunla konuşmak istemediğinizi güzellikle belirtin ısrarla yine yazmaya aramaya devam ederse karakola gidin siber suçlara durumu anlatın
Söyledim ve engelledim 1 aydır falan sessiz umarım anlamıştır

Geçmiş konularına da baktım sınava hazırlanma sürecindesin, eski sevgilime ahım tutar mı konun var . Psikologa gideceğini söylemişsin. Gittin mi peki? Psikolojik destek alıyor musun depresyon ve iştahsızlık için?

Eee sizde durup durup helallik icin mesaj atiyorsunuz. Ne gerek var. Karsi taraf takintili olabilir ama sizde cok saglikli bir davranis sergilemiyorsunuz.

Ne aşkı allah aşkınagörmediğin birine karşı böyle birşey niye hissedesin,internetten kopyalayıp göndermiştir yazdım demiştir başka birşeydir,dalga bile geçiyor olabilir ama sizde küçüktüm fln diye diye msj atmışsınız,dikkatini kendinize siz çevirmişsiniz,gerçekse bile konu aşk değil bazı insanlar hasta hasta,bunu yapan insanda hastadır yani çok net 5 sene hiç görmediğin bir insan hakkında günlük tutuyorsan bunun adı aşk takıntı sevgi vs değil bildiğin klinik vakka hasta bunun acil tedavi edilmesi gerekir ama bana sanki sizi işletiyor gibide geldi,karakter sıfır millette hertürlü ihtimal var sonuçta internetten kim olduğu belli olmayan biri hatta 60 yaşında bile olabilir kim bilir.

Ay ne bileyim ya akıl edemedim o kadarını sonradan anladım takıntı olduğunu

Eee sizde durup durup helallik icin mesaj atiyorsunuz. Ne gerek var. Karsi taraf takintili olabilir ama sizde cok saglikli bir davranis sergilemiyorsunuz.
Ya şöyle hani o zaman üzülmesi ulaşmaya çalışması normal gelmişti takıntı falan gibi hissetmedim yani yıllar sonrada içime dert oldu helallik aldım o zaman attı işte 5 yıl boyunca günlük tuttuğunu falan ben bu derece olduğunu bilsem asla yazmazdım ki o da unutmuştur çocukluk nasıl olsa diye düşündüm

Sen de çok normal gelmedin bana ama.. bir daha gerçekten tanımadığın kimselerle takılma abla tavsiyesi..
Ben ne yaptım ki teşekkür ederim tavsiyeniz için zaten konuşmam birdaha ama ben bu derece takıntılı olduğunu bilmiyordum o yüzden helallik istedim hakkı kalmasın diye üzdüğüm için ki hani 15 yaşında olan bi mevzuydu

Neyden korkuyosun çocuğun sana ulaştığı rahatsız ettiği yok dönüp dolaşıp egonu tatmin etmek için sen yazıyorsun çocuğa helallik ayağına çocuğu rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…