Takıntılı aşktan nasıl kurtulabilirim?

Lütfen kendinize saygınız olsun, kendinizi sevin önemseyin. Sizden hoşlanan yada etkilenen kişi bu şekilde sizinle konuşamaz.Kendinizi aşağılanmış hissettiğiniz sizi gerek yaş gerek fiziğinizle yeren birinin hayatınızda saplantı takıntı haline getirebileceğiniz bir yönü yok.

Yaşınız yuva kurmak kurmak için ideal. Asla geç kalmış sayılmazsın. Yeni dünya düzeninde kadınlar da erkekler de okul- iş konusunu oturtamadı kadar 30-35’leri buluyor. Bu anlamda geç kalmadın.

Öncelikle ilişkilerle ilgili bir standardın olsun. Mesela:
-Kimseyi ilk buluşmaya davet etmem. İsteyen davet eder.
- Kimse benimle laubali olamaz. Olan da bir daha benle görüşemez.
-İstemediğim sürece kimse konuyu cinselliğe getiremez. Hele fotolar, Ruslar vs. O konuşma orada kesilir.
Vs. Vs..
Bu listeye yeni maddeler eklenir ben çok afaki yazdım. Sevilmeye ihtiyacınız elbette vardır, hepimizin var. Ama bu şekilde sevilmek sizi mutlu ediyor mu? Sittin sene yalnız kalsam özsaygımı bu şekilde yerle bir eden adamla tek kelime konuşmam. Resmen pislik yuvası bu yahu. Sizinle bu mide bulandırıcı detayları konuşma cesaretini nereden alıyor? Herkes sevgilisiyle sevişiyor ama bunu söylemenin bile bir estetiği bir yolu yordamı var. Bu ergen onun bile farkında değil.

Pandemi yalnızlığından başka bir şeyle adlandıramıyorum yaşadığınız takıntıyı. Fellik fellik kaçılacak, suratına bakılmayacak tipi sevmiş olamazsınız.

Bir de genç değilsin, yaşlısın muhabbeti yapıyor. O dondurmayı oracıkta yedirirdim ona anal yoldan. Hadsiz p.....k. Yani “yaşlısın ama senden genci var. Onlar dururken iyi kötü senle takılıyorum, tenezzül ediyorum.” demeye getiriyor. O çok övündüğü şeyini koparıp ağzına veririm böylesinin. İnanamıyorum nasıl haddini bldirmezsiniz, bu kadar saygısızlığa nasıl izin verirsiniz. O dondurmaya laf ettikten sonra oturup dondurma yediniz mi onunla? Evli kadınlarla birlikte oldum deyince tiksinip “bak şuradan sağdan s...r git!” deyip engeli basmadınız mı? Yemin ederim benim 20-30 yaşımın erkekleri ya çok salon beyefendisiydi ya da bana bunları yapmaya cesaret edemiyorlardı. Ağzına s....m vallahi.

Valla magnum bu heyvan heriften kıymetli, önce yerim sonra sapını anal yoldan ona yediririm.

Hadsiz biri

Bu ne midesizlik.
Adam resmen erkeğin o..pusu
Size anlattığı şeyler iğrenç.
Sizden istediği şeyler rezalet.

Özsayginiza zarar vermiyor sizde Özsaygi diye bir şey yok.
Haklisiniz ama 3 defa benimle birlikte olmaya çabaladı geceleri buluşmak istedi kabul etmedim, ben senin libidon tavan yaptığı bir gecede nefes alsın yeter yoklukta gider mantığı ile yaklaşabilecegin biri değilim dedim, okadar midesiz olsaydım giderdim sadece duygusal olarak kopamıyorum..

"Aylardir hayalini kurduğum.."
"Adamı idealize etmişsiniz. Kafanızdaki potansiyeline aşık olmuşsunuz"

Idealize ettiginiz icin bagimlilik gibi bir durum olusmus zihninizde.
Benzer bir sey yasamistim. Sanirim zihin surekli adamin gercek hali, soyledigi butun sacma/igrenc seyleri gormek yerine, sizin kurdugunuz hayaldeki -aslinda olmayan- idealize adamin hayaline geri donuyor.

Adamin igrencliklerini surekli kendinize hatirlatmaniz gerekiyor.
Onceki dusuncenizin de sadece "hayal" oldugunu, gercek olmadigini hatirlayin.

Evet tamda böyle sanki o aslında öyle biri değil bir gün bana karşı yaklaşımı düzelecek gibi bir saçmalığa inanıyorum ve tam 1 yıldır gece gündüz sürekli aklimda bu adam var. Hayatıma girmeden öncede vardı girdikten sonrada.. Davranışları yüzünden de kalbimde daima bir acı midemde bir yanma var.

Son düzenleme:

Pandeminin de mutlaka etkisi vardir.
Sosyal ortamlar kisitlandigi icin, cok fazla evde kaldigimiz icin normalde cok etkilenmeyeceginiz bir durum takinti haline donusmus. Aklina getirme, dusunme, kendini baska seylerle oyalamaya calis :)

Hmmm yani başımı nasıl belaya soksam diyorsun Bu da bir seçim bişey diyemem ama acil yardım al, yoksa bu adam seni kullanıp attığında kendini daha kötü bir bunalım içinde bulacaksın, takıntı tedavi edilebilir bişey yeterki yardım iste işin uzmanından...

Ben bu kadar iğrençliği kaldıramam ya. Bi tanesini bile kocamdan duysam basarım tekmeyi. Sizi tekmeyi basmaktan alıkoyan ne anlamak mümkün değil. Heryerden engelleyerek bi adım atın muhatap olmadıkça bu yazdıklarınız aklınıza geldikçe neden daha önce yapmadım diyeceksiniz.

Haklisiniz, yani onunla biseyler yaşadıktan sonra bu muameleyi görürsem kaldiramam kesinlikle simdi bile bukadar ağır gelirken.. ve kendisine karşı zaafımı bildiği icin bunu kullanıyor işte.

Tamamen boşluktan yapıyorsunuz. Emin olun tamamen boşluktan. Birazcık düşünecek kadar ayrı kalabilseniz ya da bir başka insan tanısanız ne yaptım ben nasıl kendimi bu hallere düşürdüm diye kafaları yersiniz. Lütfen lütfen tutun kendinizi. 33 yaş ne için geç ? Evlilik için mi. Asla. Hadi evliliği de geçtim sizi çiçek gibi seven değer veren bir ilişkiniz olsa bile yetmez mi ? Gerçekten uzaklaşırsanız birazcık dışarıdan bakarsanız koşarak kaçarsınız.

Kendinize bunlari neden yasatiyorsunuz neden?????

Sen gerçek aşktan ne anlarsın ki margırıt, duygusuz kadın seni , sus
Onun evinin önünden geçerken karşılaşma ihtimali bile kalbimi öyle hızlı attırıyordu ki, her gördüğümde heyecandan elimin ayağımın birbirine dolanması keşke bu özel duyguları en azindan hak eden birine besleyebilseydim ama olmuyor işte. Gerçek aşktır diyemiyorum ama bukadar kötü davranışına rağmen hala soğumamış olmam normal değil onu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…