Canm cevapladığın için teşekkür ederim evet tedavi için doktoro gidecegim biletleri aldim yurt disindayim ve benim için çok zor 28 yasindayim ve hiç kimse de inanmiyor birde çok arastirma yaptim fazla korkuttum kendimiKıyamam. Öncelikle bu tür hastalıkların sadece sende olmadığını ve çaresi olduğunu kabul et ve tedavi ol lütfen. İnan hayat bunu çekecek kadar uzun değil biran önce destek al ve rahatla kuzucukların için
İlaçlar sizi iyileştirmek içindir korkmayın ilaçlardan dozlar size göre ayarlanır siz de ilaç alıp yatak döşek moduna girmeyin vay ben ilaç alıyorum diye salmayin kendinizi bedeniniz kendini salsa da hemen dışarı çıkın yürüyüş yapın etkinlik bulun..Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum ben yaklasik bir kaç aydır zarar verme takintisi ile uğraşıyorum ve internetde biraz araştırma yaptim bazilari geçer diyo bazilari geçmez diyo bazilariilaclari kötülüyor yani önceler el yikama hastalik kapma gibi gibi bir çok sey olmusdu ama onlari kendim kendime asmisdim ama bu zarar verme düsüncesi beni çok zorluyor cünki ben kimseye zarar verecek biri deyilim ve kendimi kötü hiss ediyorum cocuklarim var ve her gördügüm her okudugumu acaba bendede olurmu deye kafaya takip saatlerce agliyorumkendim ve cocuklarim icin iyi olmak istiyorum cünki ben aglarsam kötü olursam onlarda üzülüyor lütfen bana fikir verin ilaclar kötümü gecermi bu düsünceler aranizda varmi kurtulanlar
Zarar verme düşünceniz kendinize mi yoksa başkalarına karşı
ben bir kaç ay önce bir video gördüm ve o videodan çok korktum sonra ayni seyi rüyamda gördüm ve sonra hiç bitmedi ya birine zarar verirsem kendimce biliyorum ben öyle yapmaam ama beni arkadaslarda fazla korkuttu okuduklarimda sonra herseyi kafaya takmaya basladim bir kaç ay önceye kadar böyle bir şey olduğunu bilmiyordum bileZarar verme düşünceniz kendinize mi yoksa başkalarına karşı mı ?
Çok teşekkür ederim evet ben ilaca karşı deyilim ama işte hiç kullanmadim ve hiç bir bilgim yok bazilari kötüdür dedi deye çok korktum insAllah 2 hafta sonra doktora gidecegimİlaçlar sizi iyileştirmek içindir korkmayın ilaçlardan dozlar size göre ayarlanır siz de ilaç alıp yatak döşek moduna girmeyin vay ben ilaç alıyorum diye salmayin kendinizi bedeniniz kendini salsa da hemen dışarı çıkın yürüyüş yapın etkinlik bulun..
Yani gerçekten geçiyor mu acabaLütfen psikolojik destek alın nasıl böbreğimizde sıkıntı olunca doktora gitmek normalse bu da çok normal
Teşekkür ederim insAllah doktoro gidicem bendeSize özelden yazıyorum, müsait olunca bakarsınız.
Ama Tedavi ile geciyormu gerçekten çünkü çocuklarım var kimse bana inanmiyorBende takıntiliyim hayat böyle çok zor en kısa zamanda tedavi olun bu geçse başka bir takıntı çıkar çünkü
Hayır hiç bir zaman armizda sorun olmadi esimde beni çok seviyor bende onu ama ben önceler temizlik hastalik gibi takintilar gecirdim ve kendim basardim bu da benim baktigim video üzerine olusmus bir korku ve düsünceNasıl birine zarar vermek Evde huzurmu yok eşinizle aranız nasıl .Yani özele girmek istemem merakımdan da sormuyorum.Cocuklarinizami zarar verme düşüncesimi geliyor.Bence kimseye bakmadan tedavi olun kendi kendine yada iki ilaçla geçmez.Böyle takıntılar fikirler de durduk yere olmaz.
Çok geçmiş olsun. Açıkçası nasıl zarar verme duygusu oluştu onu anlayamadım. Eşinizle probleminiz yok yorumlardan öyle anladım. Çocuklarınız da var mutlu bir aile gibi algıladım. Durup dururken böyle bir duyguya video ile mi kapildiniz? Nasıl bir şey izlediniz ki! Acil online psikolog ile baslayın tedavinize. İki hafta bu durumda fazla bir zaman kaybı. Ayrıca inancınız neyse içinizi o inanca yönlendirip bu duyguyu yok etmeye çalışın bence.Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum ben yaklasik bir kaç aydır zarar verme takintisi ile uğraşıyorum ve internetde biraz araştırma yaptim bazilari geçer diyo bazilari geçmez diyo bazilariilaclari kötülüyor yani önceler el yikama hastalik kapma gibi gibi bir çok sey olmusdu ama onlari kendim kendime asmisdim ama bu zarar verme düsüncesi beni çok zorluyor cünki ben kimseye zarar verecek biri deyilim ve kendimi kötü hiss ediyorum cocuklarim var ve her gördügüm her okudugumu acaba bendede olurmu deye kafaya takip saatlerce agliyorumkendim ve cocuklarim icin iyi olmak istiyorum cünki ben aglarsam kötü olursam onlarda üzülüyor lütfen bana fikir verin ilaclar kötümü gecermi bu düsünceler aranizda varmi kurtulanlar
Canım benim ben sadece tam olarak anlatayım sana ben bir video izledim ve ayni gece rüyamda gördüm deli gibi uyandim rüyadan ondan sonra internetde kotluların üzerine gidin diye araştırma yaptim ve Türkçem az diye yalnis anladim oturdum o konu üzerine fazla düsündüm ve takinti haline geldiÇok geçmiş olur dilerimki de bir video izleyip birine zarar verme düşüncesi oldukça ciddi bir konu.İzlemeyin artık uzak durun bir süre sosyal medya yada internetten inşallah tedavi ile iyi olursunuz kesinlikle ihmal etmeyin
Evet bir video birisi ailesine kiymisdi bende o videoyu rüyamda ayni gün gördüm çok kötü korktum ondan sonra ya bende öyle olursam gibi yarandi sonra arastirmalar tükecem az biraz anlamadim sonra her okudugum mesaji aklima taktim ve ikiye katlandı korku evet çok mutluyum sükür evim ailem cocuklarim her seyim var ama bir kaç aydir bu sıkıntı beni üzüyorÇok geçmiş olsun. Açıkçası nasıl zarar verme duygusu oluştu onu anlayamadım. Eşinizle probleminiz yok yorumlardan öyle anladım. Çocuklarınız da var mutlu bir aile gibi algıladım. Durup dururken böyle bir duyguya video ile mi kapildiniz? Nasıl bir şey izlediniz ki! Acil online psikolog ile baslayın tedavinize. İki hafta bu durumda fazla bir zaman kaybı. Ayrıca inancınız neyse içinizi o inanca yönlendirip bu duyguyu yok etmeye çalışın bence.
Bir kaç ay öncesi daha kötü idim ve ailem takinti hakta hiç bilmediği icin bana geçer dedi ve artık gecmedigini gördügüm icin doktora gidicem iki hafta beklememin nedeni iste yurt disinda yasiyorum ve iki hafta sonra biletleri aldım de gitmek icinÇok geçmiş olsun. Açıkçası nasıl zarar verme duygusu oluştu onu anlayamadım. Eşinizle probleminiz yok yorumlardan öyle anladım. Çocuklarınız da var mutlu bir aile gibi algıladım. Durup dururken böyle bir duyguya video ile mi kapildiniz? Nasıl bir şey izlediniz ki! Acil online psikolog ile baslayın tedavinize. İki hafta bu durumda fazla bir zaman kaybı. Ayrıca inancınız neyse içinizi o inanca yönlendirip bu duyguyu yok etmeye çalışın bence.