Takintilarim var ve fikrinize ihtiyacım var lütfen yardimci olun

Siz internette her yazana bakmayın kimse korkuların üzerine üzerine gidemez öyle.Biraz korku iyidir bizi hayatda ayakta tetikte tutar elbette.O da bir içgüdü bize lazım.Fakat sizinki bayağı sizi etkiliyor gündelik yaşamınızı sanki.Bencede biran önce iyi bir doktorla görüşün geçer elbette de doktorlar bunun için var üzülmeyin

Önceler o kadar fazla öyle videolar görürdüm hiç umursamazdım ve ya korkmazdim ama o rüyayi anlatamiyorum nasıl korkuydusa aylar gecti ama ne unuttum nede asa bildim bazen arkadaslarim dalga geciyor yani bir rüyadan bu hale mi düstün deye ama gercekten gecmiyo

O zaman şöyle bir şey dene derim ben.
Aile ile mutlu iletişim. Sevgi bağı vb. Konularda araştır oku izle kafanı dağıt. Beynine olumlama gönder bu düşüncelerden kurtulmaya çalış ve dedigin gibi inanciniza göre kendinizi yönlendirin. Bu tip seyler genelde kafada kuruluyor. Kafanızı boş birakmayjn hep meşgaleniz olsun.

Online dene bence. Şimdi eskisi gibi değil imkan çok. Bir tane psikolog bulup online başla seansa. İnşallah çabucak geçer.

Bende kendim icin ve cocuklarim icin iyi olmak istiyorum cünki ben kimseye zarar veremem bunu biliyorum ama düsünceyi aklımdan atamiyorum biraz türkcem az bazilari dinne cekti konuyu bazilari farkli yere bende daha fazla korktum

Yok öyle zararlı varlık vs biraz anladım Çevrenizde tetiklemis o rüyayı yorumlarken sizi.EvelAllah hicbirsey olmaz .Genede doktora gidin.Lutfen her rüyayı her kabusu gercek sanmayın.Korku filmi gibi düşünün oynadı bitti gitti.Korkmayin size zarar verecek birşey yok kabus gördünüz çünkü saçma yalan videodan çok etkilendiniz.Genede doktora gidin o daha iyi anlatır size daha iyi yol gosterir

Çok teşekkür ederim anladığınız icin insAllah sadece bir korkum çarşıda internette okudukca bin oldu birisi yazmış mesajla atiyorum kendime zarar verirsem diye yazmis hemen ondan korkuyorum ya bendede olursa deye ama çok sükür şu an biraz iyiyim ve dedigim gibi iki hafta sonra gidecegim malesefki burada o konuyu acarsam hiç bir seyim yok ama burdaki doktoröar beni deli sanir

Gercekten ailemi ve yahutta genel olsrak insanlari çok seviyorum kimseyi kirmamam üzmemem sakin bir insanim niye böyle kötü düsünceler geldi bilmiyorum ve bunun vican azabnink cekiyorum

Hepimizin ruhu arada daralır sıkışır olur öyle şeyler.Deli dediklerimiz belki bizlerden akıllıdır.Bu dünyada gerçekten ruhun yara alması örselenmesi çok kolay Allah hepimizin yardımcısı olsun daha iyi olmanız ve bu takıntılara gülüp geçmeniz dileğiyle Allah sağlık afiyet versin evinize size .

Teşekkür ederim Allah herkesin gönlünce versin umarim herkes mutlu olur benimde çabalamam nedeni cocuklarim onlarin beni üzgün görmesin istemiyorum cünki biliyorum çok üzülüyorlar

Öncelikle geçmiş olsun.Kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz.Hepimiz zaman zaman özelliklede abuk subuk haberleri videoları izleyince etkileniyoruz.Önemli olan bunun kalıcı hale gelmemesi.Bunun içinde tek çözüm bir psikolog gerekirse psikiyatristle görüşmeniz.Bu süreye kadar mümkün olduğunca olumsuz şeyler izlememeye çalışın.Gerekirse ekran olan herşeyden bir süre uzaklaşın.Sizi oylayacak bir meşgale edinin.Elişi olur , yemek olur,puzzle olur.Zevkinize göre şekillendirin.Abuk subuk hurafelere kulağınızı kapayın.Birşey yaparsam diye korkmak ne kadar hassas olduğunuzu gösterir ki bence çok iyi bir annesiniz

Bence dogum sonrası OKB yaşıyorsunuz aynısını tıpa tıp yaşadım dogum yaptıgınız için takıntılar arttı ve çıkılmaz hale geldi aynı sorunlar bendede vardı

Çok teşekkür ederim öncelikle kayitsiz kalmayip yazdiginiz icin benim endisem gecmez diye çok korkuyorum evet yakin zamanda psikolog ve psikiyatriste gideceğim aslında ilaclari kötüloylar ama gerçekten de kisacik hayati kendimize zehir etmenin anlami yok tedavisi neyse olurum insAllah ilacsa ilaç terapi ise terapi

Bence dogum sonrası OKB yaşıyorsunuz aynısını tıpa tıp yaşadım dogum yaptıgınız için takıntılar arttı ve çıkılmaz hale geldi aynı sorunlar bendede vardı
Canım benim sende gecmesine sevindim inşallah bendede gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…