TAKINTI OLDU , Bİ BAKIN LTF...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Bu kuruntu 1 aydır bende var:

24 ocak regl oldum, şubat ayı 10 veya 12 gibi prezervatifle ilişki oldu, kaliteli prezervatif bilindik markalardan kaçma, sızma vs görmedim ,yırtılmasi vs cidden zor, ancak erkek arkadaşımdan ayrıldığım için psikolojik olarak bu takıntı oldu, 18 şubat regl oldum normalde 21 mart gibi bekliyodum ve erken geldi, regl bittikten 5-6 gün sonra iki tane farklı gebelik testi aldım, ikisini de aynı anda yaptım negatif çıktı tek çizgiydi, mart ayında da regl 15 i gibi beklerken 18 inde geldi,

Üstüne görme olayı olsa bu tarihlerde sanırım regl olmam değil mi?

Psikoloji ne kdr etken, işim vardı çalışıyordum fakat ekonominin iyi gitmemesi sebebi ile küçülmeye gidildi ve onlarca arkdsim ve ben işsiz kaldık, hayırlısı tabide, çalışırken bu kdr takmadığım konuyu şimdi acaba mi diye takar oldum,

Sizce ters bi durum var midir

Kendini dinlemeye başladığın için böyle kuruntular aklına geliyor. Eğer çalışıyor olsaydın aklında dahi olmayacaktı. Kendini başka şeylere ver. He bi de adet geçilmesinin en büyük düşmanı psikoloji. Çok takma bu kadar. Allaha emanet ol.

Ewt 1 martta iki farklı test alıp aynı anda yaptım hemde, tek çizgi çıktı tabide, bunu anlayamıyorum , bu takıntı ve acabalar kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor

Vazgeçin bu takıntıdan o zaman. .

Kendini dinlemeye başladığın için böyle kuruntular aklına geliyor. Eğer çalışıyor olsaydın aklında dahi olmayacaktı. Kendini başka şeylere ver. He bi de adet geçilmesinin en büyük düşmanı psikoloji. Çok takma bu kadar. Allaha emanet ol.
Aslında haklisin, ters bisey olsaydı şubat 18 ve mart 18 regl olmazdim sanırım. Normalde 27-28 günde regl olurum mart ayında 3 gün gecikti ama sonunda regl oldum yani, takıntı ne kdr kötü bisey ve bu boşluklar...

Aslında haklisin, ters bisey olsaydı şubat 18 ve mart 18 regl olmazdim sanırım. Normalde 27-28 günde regl olurum mart ayında 3 gün gecikti ama sonunda regl oldum yani, takıntı ne kdr kötü bisey ve bu boşluklar...
Sonuç negatif iyi tarafından bak. Böyle takıntı yasayacaksan da bi daha yapma böyle şeyler. Kafan rahat olsun.

Sonuç negatif iyi tarafından bak. Böyle takıntı yasayacaksan da bi daha yapma böyle şeyler. Kafan rahat olsun.
O kdr haklısın ki, bundan sonra daha dikkatli olucam, vesvese, takıntı ortaya çıkması iyi değil, ilerlerse okb'ye dönüşürse o daha kötü, TSK ederim canım

Back