Takıntı mı yapıyorum!! Zirkonyum diş hakkında

Binmuhtesemgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
1.096
1.427
İyi günler herkese

Hanımlar zirkonyum diş kaplama yaptırdım ön 6 dişime.
Ama bana çok büyük gibi geliyor aslında ağzımda köyü durmuyor eski dişi düşününce zaten gayet iyi
Galiba dışardan birilerinden objektif yorumlara ihtiyacım var

Lütfen içime rahatlatacak birşeyler söyleyin
Bu arada eski ve yeni HAli fotodaki gibi

Eklentiler

• AC95B58C-2005-4653-BC64-D54BDD774201.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 260
Dişler büyük uzun olunca daha genç ve alımlı göründüğünü düşünüyor bazı hekimler, sizin hekiminiz de öyle düşünmüş olabilir. Çapraşıklık çok fazlaymış, ancak toparlanmış olabilir. Güzel günlerde kullanım

Sağolun öncelikle
Bilmiyorum ölçüye göre yapıldı sonuçta ama kestirmeyi düşünüyorum alttan ama oda basıl duracak fikrim yok

Sağolun öncelikle
Bilmiyorum ölçüye göre yapıldı sonuçta ama kestirmeyi düşünüyorum alttan ama oda basıl duracak fikrim yok

Tabi ölçüye göre ama uzunluk biraz değişebiliyor tercihe göre. siz fotolarda baya dudaklarınızı germişsiniz normal hayatta daha güzel durduğunu düşünüyorum.

Bence çok güzel olmuş. Artık küçük inci gibi dişler güzel değil. Belirgin ve büyük dişler güzel duruyor. Ben kron kaplama yaptırıyorum. Tabiki porselen olacak. Seninkinden çok daha büyük olmasını özellikle istedim . Güle güle kullan canım.

Çok büyükte güzel durmaz diye düşünüyorum.sizinkide eskisine nazaran kat kat güzel ve hoş gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…