Takıntı mı? Depresyon mu? Ne bu?

Yaygın anksiyete bozukluk ,okb (obsesyonlar yok ama takıntı var) sosyal fobiniz de var. Klinikte ne teşhis konulur bilmiyorum. zaten devlet hastahanesinde psikiyatr tedavisi 5 dakika felan sürüyor. Sonuç odaklı çünkü ilaca yönelik. Geçmiş olsun soruların olursa sorabilirsin

Teşekkür ederim burda bi klinik var oraya gidebilirim belki. Terapi için. Devlet hastanesinde çok sağlıklı gelmiyor bana da.

Başka problemler de var duvarlar kabarıyor senelerdir neler neler yaptık sebebini de bulamadık.Kocaman bi balkon var kapalı ama su giriyor her yağmurda. Onlar da taşınmayı düşünüyor ama tabi bunlardan, böcek yüzünden değil olmaz öyle bişey heralde benden başka deli yoktur bundan taşınmayı düşünen
Ama şu an taşınmıyorlar. Ben de sabretmeye çalışıyorum. Zaten gidicem diyerekten.

Evet kesinlikle gidicem karar verdim. Gerçekten etkiliyor hayatımı..
Peki sen ne kadar süre ilaç kullandın?

Ben depresyona girmiştim ve takıntılarım artmıştı baya, aslında daha erken bırakabilirdim, (babam da eski psikiyatri asistanı olduğundan, bırakacağım zaman psikiyatristime gitmedim) ama ilacımı çok sevdim, minnet duydum resmen. Bırakırsam eski halime dönerim diye de korktum. Tabi bünyemin ihtiyacı yokken ilacı durduk yere bikaç ay daha kullanırken, çarpıntı yapmıştı, ondan dolayı bırakmıştım. İlaca ihtiyacım varken kullanıyorken , pek bi yan etki görmedim. Sadece ilk gün ellerim bacaklarım titremişti buda büyük yüzdelerdeki bir yan etkiydi, geçmişti bi iki güne. Ben hatırladığım kadarıyla 13-15 ay falan kullandım, ama son 3-4 ayda kesinlikle ihiyacım kalmamıştı.

Taşınmak kolay iş değil, yeni bir ev bulmak, kirası vs uygun olacak mı, yeni bir binaya alışmak, yeni ortam vs zor ve masraflı. Duvarlar kabarıyorsa su alıyordur, rutubet vardır. Kabarmasının başka ne sebebi olabilir ki? Bizde de her yağmur yağdığında kapalı olan camlardan içeri su giriyor mesela. Güya en iyisinden pimapen. Boşver.

Ben de şimdi yurtdışına gidersem orda nasıl kullanacağım diye düşünüyorum. Ordan alamam da..

Evet ev bulamıyorlar ama şu an zaten çok da aramıyorlar onları da anlamadım ben.
Rutubet alıyor ama nerden olduğu belirsiz. İç duvarda oluyor mesela. Yerden borulardan dolayı diye bütün boruları değiştirdik yine oldu. Ev eski ve çok profesyonel yapılmamış büyük ihtimal ondan. Ya da başka bi sebep var.

Bende de var böyle birşeyi kafaya takınca günlerdir düşünür dururum...doktora gittim bu takıntılı halim için Prozac yazdı...etkisini görüyorum diyebilirim...

Tamamen takıntı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…