Takıntı ile başa çıkma?

Tamam teşekkürler. Umarım başarırım. Çünkü çok gereksiz bir şey yaptığım hem zamanım boşa gidiyor hem üzülüyorum..

canım benim demekki bunu yaşaman gerekiyormuş öyle bak. demek ki bu tecrübeyi edinmeliymişşsin ki ileride emin ol sana bu tecrüben birşeyler kazandıracaktır. belki bunu aşman seni çok daha güçlendirecekl oyüzden bunları yaşıyorsun. iyi yönünden bakalım canım

Ben de artık böyle bakıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor

Ben de artık böyle bakıyorum yoksa işin içinden çıkılmıyor
düzelicek canım merak etme hayattaki herşey geçici, ben nefes alamazdım hatta böyle yaşamak istemiyorum derdim panik atak okadar kötü birşey, yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi hissedilir, ama şimdi o günleri düşününce gülüyorum, emin olsenin de takıntıların geçicek günün birinde geriye dönüp kendine baktığında tıpkı benim gibi gülüceksin

İnşAllah. Geçici olduğunu biliyorum ama işte ne zaman geçeceği o kadar belirsiz ki. Tek canımı sıkan bu. Ve birini takip etmek artık kendimi çok kötü hissettiriyor birisi bana aynısını yapsa hoşlanmazdım yani. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

rica ederim tabi ki, benzer sorunları yaşamış insanlar birbirlerine yardımcı olmalıdır :)))

Umarım öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…