- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Yok jelocan bunlar tam baharlık..Pantolon yaz kış giyilir..Streç pantolon olduğundan diz izi varmış gibi çıkmış ta hiç yok..Kumaş kalitesi falan güzel...
93 nolu takım satılmıştır, jelocum güle güle eskitsin
MONT VE KABANLAR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAKIM ELBİSELER
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PANTOLON, ETEK VE EŞOFMANLAR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÇİZME VE ÇANTALAR
Aha kılap cizmelerimiz de gelmişahahahahahha kızım benim ahım tuttu kesin
Ben diyecektim..Pilikoviç kesin nazarın deydi
Kızım sana normal kız seyleri al hanım hanımcık ol dedim mi demedim miabla sözü dinle dicem de sen benim ablamsın
Şunun nesi kılap çizmesi sorarım size eyyyyy bit pazarı sakinleri
ossiki yaşında bir bağyanım ama çıtırım
beyaz kabanın bedeni ne canım bi de kaç tl
MONT VE KABANLAR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TAKIM ELBİSELER
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PANTOLON, ETEK VE EŞOFMANLAR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÇİZME VE ÇANTALAR
Eteklerden bunlar da duruyor, eklememişim kalan ürünleri güncellerken..Hem yukarı ekledim hem cevap kısmına..
Siyah etek lekeli çıkmış, fotoğraf makinesinden kaynaklı..Hiç bir leke yoktur..
Arkadaşlar ebaydan çok beğenerek almıştım fakat küçük geldiler
Ayağı 37-37.5 olan arkadaşlar rahatlıkla alabilirler, benim 38 ve sıktı...
Görsellerden aratabilirsiniz, ben 53 dolara aldım, yaklaşık 100 lira gibi fiyat yapıyor..
75 liraya vericem isteyene..
Eki Görüntüle 903645 Eki Görüntüle 903646 Eki Görüntüle 903647
Eki Görüntüle 903648 Eki Görüntüle 903649
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?