Takım Elbise, Mont, Pantolon Ve Çantalar satılmıştır..

61 nolu çizmenin ayağımda duruşu..40 şekle girdim kendim çekeyim derken

Eki Görüntüle 896693 Eki Görüntüle 896694 Eki Görüntüle 896695 Eki Görüntüle 896696

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu da 59 un ayağımda duruşu; bot ve çizmelerden bu ikisi kaldı elimde..

Eki Görüntüle 896697 Eki Görüntüle 896698

38 numara her ikisi de..37 ye de uyar, çizmelerin kalıpları biraz daha küçük oluyor nedense..

Son düzenleyen: Moderatör:
MONT VE KABANLAR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKIM ELBİSELER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANTOLON, ETEK VE EŞOFMANLAR

MONT VE KABANLAR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TAKIM ELBİSELER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANTOLON, ETEK VE EŞOFMANLAR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÇİZME VE ÇANTALAR

Eteklerden bunlar da duruyor, eklememişim kalan ürünleri güncellerken..Hem yukarı ekledim hem cevap kısmına..

Siyah etek lekeli çıkmış, fotoğraf makinesinden kaynaklı..Hiç bir leke yoktur..

Arkadaşlar satılmayanlar arasında bunlar da duruyor..
Jelesic arkadaşıma dar gelmiş, çok üzüldüm, çok beğenerek almıştı

Talip olanı kendisine yönlendireceğim..

Bide kadına yanlış fiyat çıkarmışım iyi mi
Allahım o kadar satış yaptım ilk defa başıma geliyor böyle bişey..Jelo bahtsız bedevi misin nesin yavrum

Aha kılap cizmelerimiz de gelmiş ahahahahahha kızım benim ahım tuttu kesin

Kalan ürünler bunlardır.............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…