Takım Elbise, Mont, Pantolon Ve Çantalar satılmıştır..

Canim cok tesekkur ederim..hepsini severek giyecegimden suphen olmasin..ama en cok tuylu olan cizmeyi begendim..favorim o :)) prensesimi ve yakisiklimi optum senin icin :))

Canim cok tesekkur ederim..hepsini severek giyecegimden suphen olmasin..ama en cok tuylu olan cizmeyi begendim..favorim o :)) prensesimi ve yakisiklimi optum senin icin :))

Yazlığa gidemedim henüz, oraya gidip getiricem oradaki tüm kıyafet ve botlarımı..Özelden de konuştuğumuz gibi önce sana haber vericem canım, güle güle kullan

125- baskılı, boyundan asmalı vizon çanta
126- vizon deri çanta
127- boyundan asmalı süet lacivert çanta

Yolladıgın ürünlere bayıldık kuzum teşekkürler muuuuccckkkkksssss senin gibi birini tanıdıgım için çok şanslıyım yemin ederim bir ısırık alasım geldi senden

Eki Görüntüle 894195 Eki Görüntüle 894196 Eki Görüntüle 894197

Kırışıklık için özür dilerim :)

Eki Görüntüle 894198 Eki Görüntüle 894199 Eki Görüntüle 894200

Fotoğraf makinesinden kaynaklı yine lekeler çıkmış, tertemizdir ürün..

Eki Görüntüle 894201 Eki Görüntüle 894202

Kahverengi kadife ceket.

Eki Görüntüle 894203 Eki Görüntüle 894204

Yakası kürklü, deri detaylı yelek.

Eki Görüntüle 894205 Eki Görüntüle 894206

Blazer ceket ve aynı kumaştan streç pantolon...

Son düzenleyen: Moderatör:
Takim seklinde 40 , sadece pantolon 18 lira..kaliteli kumastir..bedeni 38-42 bedene kadar uygun..likralidir çünkü..

Medo bende balık etli bir hatun olaraktan takımı beğendim tarzım benimde,yazlık galiba birde pantolonda diz izi var mı çok ?

Hayırlı olsun bu hepsi birbirinden şık

Medo bende balık etli bir hatun olaraktan takımı beğendim tarzım benimde,yazlık galiba birde pantolonda diz izi var mı çok ?

Hayırlı olsun bu hepsi birbirinden şık

Yok jelocan bunlar tam baharlık..Pantolon yaz kış giyilir..Streç pantolon olduğundan diz izi varmış gibi çıkmış ta hiç yok..Kumaş kalitesi falan güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…