Takılarımıda aldık bayanlar
Hasır setim
Eki Görüntüle 1015879
Bileziklerimi adana aldım 8 tane
Eki Görüntüle 1015880
Söz bileziğimde buydu
Eki Görüntüle 1015891
Bunları annemler yaptı
Eki Görüntüle 1015892
Eki Görüntüle 1015893 buna benzer
Ve 2 tane adana burma takacaklar
DARISI BAŞINIZA OLSUN
agzım acık kaldı masallahhhhhhhhhhhhben bunların yarısını bıle dusunemıyorum yaa memur adam alcam bunların yarısını ancak saglar banaaa
Zevk işi, siz seviyorsunuz demek ki, güle güle kullanın.
Evet seviyorum tşk ederim :44:
Yanlışlık olmasın düzelteyim ben altını sevmediğim için öyle bir yorum yaptım. Set, bilezik kullanmam, sadece altın saat ve kolye kullanabilirim
Siz beğendiğiniz için güle güle kullanın.
Tabiki bende devamlı olarak altın kolye ve bileklik kullanıyorum. Bu tarz takılar çok fazla kullanılmaz. Ama ilerisi için yatırımdır bence. Bunu düşünerek aldık. Elbet birgün satılacaklar.
Biz de yatırım amaçlı 3-5 tane yaptık, modeline bile bakmadım takmayacağım için açıkçası, hatta bana kalsa bunlardan alır geçerdim..
Ama yatırım işte.
Eki Görüntüle 1016224 Eki Görüntüle 1016227 Eki Görüntüle 1016249
Yatırım da da işçiliği az olan modelleri önerdiklerini duymuştum set yerine saat istiyorum mesela, en azından günlükte kullanabilirim..
Takılarımıda aldık bayanlar
Hasır setim
Eki Görüntüle 1015879
Bileziklerimi adana aldım 8 tane
Eki Görüntüle 1015880
Söz bileziğimde buydu
Eki Görüntüle 1015891
Bunları annemler yaptı
Eki Görüntüle 1015892
Eki Görüntüle 1015893 buna benzer
Ve 2 tane adana burma takacaklar
DARISI BAŞINIZA OLSUN
Seti kayınvalidem istedi daha evvel cok görmüştüm bu setlerden. set istemiyordum acıkcası ama gönlü olsun dye aldım özeniyormus. Altın saat almadım kullanmam diye ama belki kullanırdım bilmiyorum
Hasır set Trabzon yöresine ait sanırım? Benim arkadaşımın nişanlısı da böyle bir set takmıştı, onların orda geline bu set takılmadan gelin denmezmiş :)
Saat takmayı seviyorsan kullabilirsin modeli de önemli tabii, ben bu tarz saatlerden düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1016370
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
Biz de yatırım amaçlı 3-5 tane yaptık, modeline bile bakmadım takmayacağım için açıkçası, hatta bana kalsa bunlardan alır geçerdim..
Ama yatırım işte.
Eki Görüntüle 1016224 Eki Görüntüle 1016227 Eki Görüntüle 1016249
Yatırım da da işçiliği az olan modelleri önerdiklerini duymuştum set yerine saat istiyorum mesela, en azından günlükte kullanabilirim..
..........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?