• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılarımı aldımmm

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
..........................................

Eklentiler

• $pr_01_497_min.jpg
    $pr_01_497_min.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.195
  • $594661.jpg
    $594661.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 3.403
  • $IMG_0023.jpg
    $IMG_0023.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 998
  • $IMG_0031.jpg
    $IMG_0031.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 1.058
  • $1_1000_800_4.jpg
    $1_1000_800_4.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 998
Son düzenleme:
agzım acık kaldı masallahhhhhhhhhhhh :nazar: :nazar: :nazar: :52: ben bunların yarısını bıle dusunemıyorum yaa memur adam alcam bunların yarısını ancak saglar banaaa

Takılarımıda aldık bayanlar :16:

Hasır setim :16:

Eki Görüntüle 1015879

Bileziklerimi adana aldım 8 tane :16:

Eki Görüntüle 1015880

Söz bileziğimde buydu:16:

Eki Görüntüle 1015891

Bunları annemler yaptı:16:

Eki Görüntüle 1015892

Eki Görüntüle 1015893 buna benzer :10:

Ve 2 tane adana burma takacaklar:ssz:

DARISI BAŞINIZA OLSUN:34:

Yanlışlık olmasın düzelteyim ben altını sevmediğim için öyle bir yorum yaptım. Set, bilezik kullanmam, sadece altın saat ve kolye kullanabilirim
Siz beğendiğiniz için güle güle kullanın. :31::34:

Tabiki bende devamlı olarak altın kolye ve bileklik kullanıyorum. Bu tarz takılar çok fazla kullanılmaz. Ama ilerisi için yatırımdır bence. Bunu düşünerek aldık. Elbet birgün satılacaklar.:ssz:

Tabiki bende devamlı olarak altın kolye ve bileklik kullanıyorum. Bu tarz takılar çok fazla kullanılmaz. Ama ilerisi için yatırımdır bence. Bunu düşünerek aldık. Elbet birgün satılacaklar.:ssz:

Biz de yatırım amaçlı 3-5 tane yaptık, modeline bile bakmadım takmayacağım için açıkçası, hatta bana kalsa bunlardan alır geçerdim..:27:
Ama yatırım işte. :ssz:

$images (2).jpg $images (3).jpg $indir.jpg

Yatırım da da işçiliği az olan modelleri önerdiklerini duymuştum set yerine saat istiyorum mesela, en azından günlükte kullanabilirim.. :34:

Son düzenleme:
Biz de yatırım amaçlı 3-5 tane yaptık, modeline bile bakmadım takmayacağım için açıkçası, hatta bana kalsa bunlardan alır geçerdim..:27:
Ama yatırım işte. :ssz:

Eki Görüntüle 1016224 Eki Görüntüle 1016227 Eki Görüntüle 1016249

Yatırım da da işçiliği az olan modelleri önerdiklerini duymuştum set yerine saat istiyorum mesela, en azından günlükte kullanabilirim.. :34:

Seti kayınvalidem istedi daha evvel cok görmüştüm bu setlerden. set istemiyordum acıkcası ama gönlü olsun dye aldım özeniyormus. Altın saat almadım kullanmam diye ama belki kullanırdım bilmiyorum

Seti kayınvalidem istedi daha evvel cok görmüştüm bu setlerden. set istemiyordum acıkcası ama gönlü olsun dye aldım özeniyormus. Altın saat almadım kullanmam diye ama belki kullanırdım bilmiyorum

Hasır set Trabzon yöresine ait sanırım? Benim arkadaşımın nişanlısı da böyle bir set takmıştı, onların orda geline bu set takılmadan gelin denmezmiş :)
Saat takmayı seviyorsan kullabilirsin modeli de önemli tabii, ben bu tarz saatlerden düşünüyorum..:34:

$guess-saat-modelleri-2.jpg

Son düzenleme:
:66::66::62::62::nazar::72:cook güzeller cnm güle güle kullan ben altın seviyorum geline yakısıyo:36: :129::129::129::69::70:

Hasır set Trabzon yöresine ait sanırım? Benim arkadaşımın nişanlısı da böyle bir set takmıştı, onların orda geline bu set takılmadan gelin denmezmiş :)
Saat takmayı seviyorsan kullabilirsin modeli de önemli tabii, ben bu tarz saatlerden düşünüyorum..:34:

Eki Görüntüle 1016370

Evet olabilir güzel bir saat bu. Bende bu tarzları begeniyorum:34:

altın zaten yatırım cnm ne kadar takarlarsa yok deme bence demekki durumlarıda iyi takılan altınlarda senin hakkın al bankaya koy benim gibi çar çur etme ne güzelll şimdi bunlardan yarısının çeyregi geçsede taksak ben sevrim açıkcası zevk meselesi

benimde 6 bileziğim trabzon kelepçem var ama takabiliyomuyum yok
nerde takcam istanbul gibi yerde, kolumu keser götürürler valla:37:
güle güle sakla :D

Bilezikler yatırım için çok iyi set zaten bozdurulmaz acayip değer kaybediliyor onu özel günlerde kullanabilirsiniz . Güle güle kullanın bu arada.

Back