• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
13
Merhaba nişanlım sevgiliyken bana çeyrekle yapılan bileklik almıştı tek çeyrek kenarı ip olandan. Şimdi düğünümüz var annemde çeyrekli bileklik yapmak istiyor bana 5 6 çeyrekle yapılandan. Bende nişanlımın aldığı o tek çeyreği bunla birleştirmek istiyorum sonuçta evlenince bilezik felandan onu takamam ipli çünkü. Peki ben o çeyreği annemin yaptıracağına eklemek istediğimi nişanlıma nasıl diyebilirim yardımcı olur musunuz

Şahsınıza münhasır birşey almamıştİki alt tarafı çeyrek altın bunda birşey yok zaten ilerde kendimiz için harcıcaZ ikisini ayrı ayrı takmıyım tek bileklikte olsun senin fikrin ne olur diye sor

Şahsınıza münhasır birşey almamıştİki alt tarafı çeyrek altın bunda birşey yok zaten ilerde kendimiz için harcıcaZ ikisini ayrı ayrı takmıyım tek bileklikte olsun senin fikrin ne olur diye sor
Öyle de sonuçta kendi aldı belki kalsın o kullanırsın der mi bilmiyorm

Öyle de sonuçta kendi aldı belki kalsın o kullanırsın der mi bilmiyorm
Bi danış bakalım birşey diyecegini sanmıyorum aldığın çok degerli ama yanına ekletiyimmi ayrı ayrı takmıyım diyerekte yumuşatabilrsn

Back
X