C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
ya kızlar bişey soracgım benm nişan takılarım falan alındıda ama sunu soracagım ben sunu isterim falan diyebilen biri delim bana nişan için 14 ayar bi set 2 tanede 18 gr lık bilezik aldılar ama ben set istememiştim ben 25 gr lık bilezik istiodum nişan için bşey diyemedim sizce ne yapsama rtık değişmez ama düğünde set falan istemiorum ve 25 grlık bilezik istiorum saat istiorum daha pırlanta yüzügüm bile alınmadı sözlümle konusuorum oda biey demio ayanımda deil zaten baska yerde su anda ben ona diorum ama ona demesem kimse diyeceğim demi ama yaa offf ailesinin madidi durumu da iyi yani cok baskı altında gibi hissediom kendimi bu tür alışverişlerde yani baskkası olsa buda buda der aslında bi kere yapılıo böle seyler ama ne yapayım sizce yaa bend emesem bunalrın doğru düzgün bişey alacagı yok baan yaa ya yüzümü öne egip aldıracm istediğimi yada .... ne etsem akıl verin nişan takısı olarak imi sizce ya benm ailem 14 a yarı satmaya kalksan para etmez dediler bilezklerinde gramı düşük dediler onalrda haklı aslında ilerde para edecek seyler almak dfaha mantıklı of off senağlama