Takasa ne dersiniz?

hayal3536

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
35
17
37
Kızlar merhaba kitap almaya para yetistiremedim artık takas çare bana. Gerilim polisiye kitapları çok seviyorum yazar listesi oluşturucam pzt günü! bende de o tarz kitaplar, aşk, macera kitapları var umarım umdugumuzu buluruz hepimiz:))

Sen elinde olanlari eklerseb ben satin alabilirim kitabim yok takas yapamam ama ;(

Benim de bir sürü kitabım var sizde olanları ekleyin uyarsa takas yapmayı isterim

Kızlar açlık oyunlari serisi senden önce ben ve kalan serisi philippe Gregory bakirenin aşığı kotu tohum üçlemesinin ilk 2 kitabi judith mc naiht cennet seni beklerken ve dağlar yankilandi kitabi demet altinyeliklioglu kitapları daha var bi suru :)))

bende dan browndan melekler ve seytanlar kayıp sembol da vıncı sıfresı (cep boy ama cok kucuk degıl)
bir geysanın anıları, the secret ve bırkactane daha romanlar mevcut bende takas yapmak ıstıyorum
mesela dan brownun cehennemı tess grıtsenden cırak gıbı kıtapları olanlar varsa takasa hazırım ızmırdeyım bu arada

bende bitirdiğim kitapları takas etmek istiyorum.zülfü livaneli kardeşimin hikayesi,senden önce ben,yağmur sonrası,böğürtlen kışı,canan tan en son yürekler ölür ve yüreğim seni çok sevdi,-alışverişkolik ve bebeği,naşide gökbudak -miralayın kızı süreyya bunlar karşılığında aradıklarım ise elif şafak;araf,şehrin aynaları,amin maalouf semerkant hariç,-sabahattin ali,kürk mantolu madonna,nazan bekiroğlu nar ağacı,yusuf ile züleyha,iskender pala bülbülün hikayesi,-markus zusak kitap hırsızı,oğuz atay tutunamayanlar,sunay akın kitapları,ahmet turgut kitapları olabilir.bunlardan bir kısmı elinde olan varsa satında alabilirim.

takas yapmak isteyen yok mu?

3 kadin 3 mektup 3 evlilik. Hayal bu kitap sende varmi? Ben psikoloji , kişisel gelisim, insan iliskileri türünde kitaplari seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…