Listemi guncelledim bakmak isterseniz son sayfadafiyat belirlerseniz, ben de satın alabilirim. takas yapamam.
Listemi guncelledim bakmak isterseniz son sayfada
takas yapmak isteyen yok mu?bende bitirdiğim kitapları takas etmek istiyorum.zülfü livaneli kardeşimin hikayesi,senden önce ben,yağmur sonrası,böğürtlen kışı,canan tan en son yürekler ölür ve yüreğim seni çok sevdi,-alışverişkolik ve bebeği,naşide gökbudak -miralayın kızı süreyya bunlar karşılığında aradıklarım ise elif şafak;araf,şehrin aynaları,amin maalouf semerkant hariç,-sabahattin ali,kürk mantolu madonna,nazan bekiroğlu nar ağacı,yusuf ile züleyha,iskender pala bülbülün hikayesi,-markus zusak kitap hırsızı,oğuz atay tutunamayanlar,sunay akın kitapları,ahmet turgut kitapları olabilir.bunlardan bir kısmı elinde olan varsa satında alabilirim.
düşünürseniz konuşalım.takas yapmak isteyen yok mu?
bunlar yok bende.konu sahibi değilim ama bu bölümde yazdığım için cevap vereyim dedim.3 kadin 3 mektup 3 evlilik. Hayal bu kitap sende varmi? Ben psikoloji , kişisel gelisim, insan iliskileri türünde kitaplari seviyorum
bunlar yok bende.konu sahibi değilim ama bu bölümde yazdığım için cevap vereyim dedim.
3 kadin 3 mektup 3 evlilik. Hayal bu kitap sende varmi? Ben psikoloji , kişisel gelisim, insan iliskileri türünde kitaplari seviyorum