- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.952
- 598
- Konu Sahibi dayler dayler
Ne var be aa dhdhdhdhAy sen de en sevmediğim insan tipisin üzgünüm ahsjahdhshshd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var be aa dhdhdhdhAy sen de en sevmediğim insan tipisin üzgünüm ahsjahdhshshd
Özellikle çantayı yeni aldıysam hemen güvenemiyorumKız manyak gibi anahtar çantamda mi cidden diye 5 dakikada bir kontrol ettiğimi bilirim. Buhar olup uçacak sankim![]()
Ne insanlar var yarabbim, aaaa meredithmis kiz ooooNolur at bana o videolari moralim bozulunca acip bakiyim bak neler var diye shshshshhs
Bakirkoy'e yatırmayın bari, özel Fransız hastanesi var. Aranizda para toplayin da oraya yollayin ablalarimYa yok artık, şaka dimi. Arkadaslarin alin bunu. Topla topla topla.![]()
daha daha ilerisi neler olabilir diye düşünüyorumBakirkoy'e yatırmayın bari, özel Fransız hastanesi var. Aranizda para toplayin da oraya yollayin ablalarim![]()
Ben dalmak istiyorum kendimi zor tutuyorumhah evetttttttttttttttttt........ şu yemek yerken şapur şupur yiyenler.. yada kahve çay içerken hüppppppppp diye içenler
kafa göz dalalım abi ya![]()
Puh dayler sana bizim gibi tatlislari sevmiyon yazihhhh gdgshshsh
Sana açtım bu topigi, sonuna doğru ya tedavi olcaz ya daha da takıntı edincez ahshahhshaBende ne takintilar var da birden soylemiyim diyorum. Alıştıra alistira yoksa adim deliye cikacak sitede mazallah![]()
Kiz bakirkoy cok guzel niye öyle diyon ahahahhaBakirkoy'e yatırmayın bari, özel Fransız hastanesi var. Aranizda para toplayin da oraya yollayin ablalarim![]()
Özellikle çantayı yeni aldıysam hemen güvenemiyorum![]()
Babalara dalinmaz sacmalama ahshahshaBen dalmak istiyorum kendimi zor tutuyorum
Özellikle babam pilavı bile hopurdeterek yiyiyor ya pilav nasıl hopurdetilir demeyin valla billa hopurdetiyor![]()
Hepinizi kendime benzetip, deli etcem planim buSana açtım bu topigi, sonuna doğru ya tedavi olcaz ya daha da takıntı edincez ahshahhsha
Ay yillar önce bir haber okumustum 2 hasta birbirinin gözlerini oymaya çalışmış diyeKiz bakirkoy cok guzel niye öyle diyon ahahahha
Aradigim ortam hahahshshsHepinizi kendime benzetip, deli etcem planim bu
Ay yillar önce bir haber okumustum 2 hasta birbirinin gözlerini oymaya çalışmış diye![]()
Nasil öpusmeyi sevmiyo musunBide ben ayaktan cok tiksinirim ya asla elimi suremem opulmekten asla hoslanmam
Biz hazırız cok şükürHepinizi kendime benzetip, deli etcem planim bu
Ay yillar önce bir haber okumustum 2 hasta birbirinin gözlerini oymaya çalışmış diye![]()
Kocam haric hdhehehNasil öpusmeyi sevmiyo musun![]()
Çantadan bahsediyoz dimi, yeni sevgili, arkadaş filan diil![]()
Ay ben de kirpik, kaş gibi kıl görünce içim bulanıyor saçtan degil ama onlar böğğBide ben ayaktan cok tiksinirim ya asla elimi suremem opulmekten asla hoslanmam