• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gençler, hadi itiraf edin be! Yer yer kimselere söyleyemediğiniz, gizliden gizliye yürüttüğünüz, kulağa saçma gelen veya alenen milleti darladığınız TAKINTIlarınız var mı? Çok basit de olabilir, çooook uçuk da, hadi dökülün de accık kendimizle alay edelim :21:

Ben başlayayım;
-Sayı seçme şansım varsa mutlaka tek sayı ile biteni seçiyorum, çift sayıda bi bitmemişlik var sanki ya:KK70:
-Temizlik takıntım var ama tam tersi, yani yapmak istememe takıntısı, vakti gelince mecbur yapıyorum ama o zaman bana bi daral geliyor, bi basıyor :KK70::KK70:
-Bulaşık makinesindeki kaşıklığa mutlaka çatallar bir tarafta, kaşıklar başka bir tarafta, aynı yöne bakıyor olarak dizilecek, öyle yapılmamışsa çaktırmadan düzeltiyorum, dolapta da kulplu bardaklarin kulbu aynı yöne bakacak. (yok düzen takıntım filan yok, kıyafet dolabımdan belli orası :KK45:)
-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor. :KK12::skandal::KK57::KK70:
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz😬😂
-Bir de cinsiyet eşitsizliği üzerine kurulan cümlelere takığım, içim durmuyor duyunca; kocana sahip çıkamadın mı? Daha babasına bakamıyor kocasına nasıl bakacak? İkimiz de çalışıyoruz ama ev işi bende gibi gibi gibi😳😳😬
-Daha da aklıma geldikçe yazarım, sıra sizde, eminim harika yaratıcı takıntılar çıkacak, en saçma takıntıyı seçeriz birlikte 🤣🤣🤣

Bi de davetli listesi mi oluyomuştu hı? Du bakimmm;

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
@Matmazeell
@Paresilaaa
Hemsirecik Hemsirecik
@benneyanginlargordum
@Bendenkimseyebahsetmeyin
@Gsyabk
@Akmerim
M Meredith Grey
@Sirinca
@Nureella

Ve herkes 😁💕
Topiginız hayırlı olsun 😆
Hepimiz hasta olmasa mıydık? Bundan sonra foto çekecekler onlayn miii? Ahhshahshs
Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız? :KK17:

Ay şeyi de söyliyim neden bilmiyorum ama dışarı çıkarken kapıyı kilitledikten sonra birkaç kere omuz atıp kontrol ederim kapı sağlamda mı diye :olamaz: :KK70:
Ayyyyy ahshahhshahs ya hani bsy olacağı yoksa da esnettin o kapıyı be🤣🤣🤣🤣
Bizim bi komşu vardı, arabayi kilitleyip, brandalayip apartman kapisindan en az 5kere dönüp bütün kapisini ve camlarını kontrol ederdi brandanin ustunden. Arabayi tavaf ederdi 🤣🤣

Topiginız hayırlı olsun 😆

Kapıyı kilitledigimizden nasıl emin olacağız? :KK17:
Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video :D

Omzunu çürütmeyi göze alıp omuz atacaksın birkac kere, onun da fotosunu çekebilirsin.
Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video :KK70:
Ben özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorum 😥sjdhhdhss
Ama nöbete gideceksem bu döngü daha uzun sürüyor 🤕

Ben kapıyı kilitlerken videoya çekiyordum bazen tabii omuz atma kismini da kapsıyordu video :KK70:
Ya yok artık, şaka dimi. Arkadaslarin alin bunu. Topla topla topla. 🤣🤣🤣🤣

Ben özellikle sabah ise gidiyorsam kilitliyorum anahtarı çantama koyuyorum çantamı kapatıyorum.asansore doğru giderken anahtar nerde ya?diye durup tekrar çantayı açıyorum anahtarı buluyorum kapıyı kontrol ediyorum anahtarı çantama koyup asansöre doğru koşuyorum 😥sjdhhdhss
Kız manyak gibi anahtar çantamda mi cidden diye 5 dakikada bir kontrol ettiğimi bilirim. Buhar olup uçacak sankim 🤦🏻‍♀️

Nolur at bana o videolari moralim bozulunca acip bakiyim bak neler var diye shshshshhs

Sakız çiğneyene, ağzını sapurdatana, hali, koltuk kaymasına, evin dağınık olmasına tahammülüm yok 😁😁
hah evetttttttttttttttttt........ şu yemek yerken şapur şupur yiyenler.. yada kahve çay içerken hüppppppppp diye içenler
kafa göz dalalım abi ya :D

Abovvvv bitmez kiz o döngü 🤣🤣🤣

Back