Tahrik etmeye çalışan kayınvalide

Eşinin Ailesinin çok da dengesiz, kalitesiz olduğunu farkına varmışsın, o halde sinirlenmene ve bir beklentiye girmenin manası yok, görerek ve bilerek sonucun böyle olacağa bilmen gerekirdi, boşuna sinirlerini yıpratmış sın, karşındaki insan asaletli değil
Sen de m tabi mesafenin koy, beklentiye girme, kafana takma
Bu eşinle evlenmeye karar verdiğinde, nasıl olmasını umuyordunuz? Oğlunun sorumluluğunu almamış kadın, geline sorumlu davranmaz, birde maraz çıkarır, huysuzluk, dengesizlik o kadın için normal durumlar

Eşiniz annesini kaybettiğinde siz olay çıkarsanız ne yapardı? Eşinize sorun.
Yüzsüz ve merhametsiz.

Son düzenleme:
Seninle arası nasıl olursa olsun o çocuğunun babaannesi ve torununu görmeye de fotosunu istemeye de hakkı var.

Çok saçma ve seviyesiz bir ilişki olmuş ya tamamen görüşmeyi kesin yada bazı şeyleri sineye çekip mesafeli görüşün. Bu lafları nasıl alttan alayım diyorsunuz ama onun da hazmedemeyeceği şeyler söylemişsiniz

Kardeşim sana bakmak zorunda mı kaç kaynana geline hizmet ediyor ki sen bekledin..ayrıca ne yaparsan yap torunu ve oğlu vasıtasıyla hep muhatap olacaksın bu kadar yüz göz olmaya değer mi?benim k.v 10 dakika hastaneye geldi 40 nda geldi görümcem güya bana yardıma geldi sabahlara kadar sevgilisiyle gezdi utanmadı birde sevgilisini geceleri eve getirdi ben hastaneye kaldırdım sevgilisiyle benim evimde kaldı bir kere yüz göz olmadım kimseyle ben hoşnutmuydum hayır değildim kimseye nefret kusmadım ama kalede almadım böylece kimse kimsenin yapa bileceklerine yada yaptıklarına karışamadı..siz ne hale getirmişsiniz ilişkinizi benim gibi ol diye söylemiyorum ama koca na yazık değil mi..

Kayinvalide kotu olabilir ama sende iyi biri degilsin. Ben kayinvalideme senden nefret wdiyorum falan desem kocamla bosanmanin esigine geliriz keza o benim anneme dese gene ayni. Politik olup cozun problemlerinizi boyle saygisizca nefret kusarak degil

Mesafenizi saygısızlık yapmadan da koyabilirdiniz, onun hataları olmuş ama sizin üslubunuz da saygısızca.

Anneniz vefat etse kvniz gelmese. Vefatin 2. Günü karnin bunundayken evde kavga çıkarsa. Doğuma gelmese siz hicbir şey demediginiz halde. Siz ne yapardınız cok merak ettim
Muhatap olmam sadece, hakaret etmem ben mesela. O da sizin eşinizin annesi. Eşiniz ne kadar üzülüyordur bu duruma, birazda bunu düşünün.
Konuşmayın, görüşmeyin ama o çocuk sadece sizin değil, eşinizin annesinin de görmeye hakkı var.

Önceki konularınızı da okudum. Allah o kayınvalideye azıcık vicdan nasip etsin. Ne yapsanız haklısınız.

Eski konunuzu okudum, ben bile nefret ettim böyle bir insanın varlığından. Belki ağır konuşarak hata etmişsiniz ama böyle bir kadını ben de asla evime almazdım. Kadın kötü kalpli ve merhametsiz. Bundan sonra muhattap olmayın, ararsa da telefonunu açmayın. O yokmuş gibi davranın.

Düşman başına dedikleri bu heralde kurban kesmek nedir eski konunuzu okudumda orda film koptu bende zaten oğlu bunu hazmedebiliyorsa ki oğlunununda çocuğu olmasın bidaha diye kurban kesmiş oluyor siz hayli hayli sindirirsinz esinz bidaha yapma etme anamdr derse aynenn bunu hatirlatn sen hazmediyorsan et ben edemiyorum deyin benim kvm böyle bişey yapsa büyük konuşmaym ama asla görüşmezdim o torununda tırnağına kurban ederdim. Sahte seviciler güya babaanne çocuğa bı dirhem faydan olmasn gelinine demediğin kalmasın sonrada torun torun hic samimi gelmiyor böylelerinin sevgisi bana asla taviz vermeyn yüz verdikçe coşar bu kadın alimallah mesafenizi koruyun oğlu ile istediğini yapsn

Olayların iç yüzünü bilmiyoruz ben bir anlaşmazlık varsa tek taraflı olmayacağını düşünenlerdenim.
Kv kötü biri olabilir, bununla birlikte ona duyduğunuz öfke ve nefret aslında ona değil size zarar veriyor.
Süreçte evliliğinize de zarar vereceğinden emin olabilirsiniz.
Bunu 26 yıllık evli ve mesleği gereği insan psikolojisinden az-çok anlayan biri olarak yazıyorum.
Ayrıca kv'nizin eşinize hakkıyla annelik yapmamış olması sizin sorununuz değil.
Kv ile aranızdaki ilişkiyi,bu argümana dayanarak şekillendiriyorsanız bu hata olur.

Ohhhhh cok sevındım canım ıyı kı kurtulmussun bu kvden. Bende kurtuldum o kadar mutluyum kı,

Çocuğu olmasın diye kurban kestiği, karı kocanın yorumu. Kv demişti ki çocuğunuz olmaz diye kestim. Yani bence kv demek istedi ki çocuğunuz olmaz sanıyordum ama olunca kurban kestim. Kocası da yanlış anlayıp konu sahibine anlatınca konu sahibi iyice doldu

Çocuğu tek başınıza yapmadınız!
İlk konuda size hak vermiştim yorumumda ama bu çoluk çocuğu karıştırmak çok ayıp ve doğru değil. Oğlunun yavrusunun fotoğrafını görmesine bile tepki vermissiniz hemde çok fazla böyle olmaz. Sizin kavganiza bebegi dahili etmeyin

Annenin mevlidine gelmemiş, dogum yapmissin el gibi gelmis gitmis de simdi mi torunu kiymetli olmus ? Dugununu yaptim annene yasin okudum bilmem ne , yapmasaydin ?!
Allahtan benim oyle bi derdim yok dugununu yaptim cumlesini hic bir zaman duyamayacagim cunku yapmadi benimkiler, iyi ki de yapmamislar.
Konu sahibinin haksiz oldugunu dusunmuyorum cunku insana bazen oyle bi tiksinti geliyor ki o insana karsi, kontrol edemiyorsunuz o derece. Az bile yapmissin. Dar gunumde yanimda olmayan var gunumde hic olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…