Bebek Beslenmesi Tahlil icin idrar yaptıramıyorum !!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minigm

մ ♥ Ŧ
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
115
2
26
İzmir
Saglık ocagında idrar tahlili yaptırdım mikrop cıktı..Özel dr a götürdüm idrar kültürü istedi ayrıntılı bakacakmıs..Ama 3 gündür kızıma idrar torbasına cisini yaptıramıyorum.Saglık ocagında yapmıstı..Ama simdi ne mümkün!! Hastanede hemsire taktı yok..Ben taktım yok..Belki yanlıs yapıyoruzdur dedim tekrar saglık ocagında taktırdım yok!! Torbayı cıkarana kadar yapmıyor 4-5 saat..Ne yapacagım ben Allah askına bir yolunu biliyorsanız söyleyin..Tedavi olması lazım bir an önce.Sinirlerim alt üst oldu 3 gündür..

Son düzenleme:
bende de var aynı sorun o lanet poşete olmuyor işte yokmu başka yolu ya

Denemedigim sey kalmadı.2 günüm kaldı yaptırabilmek icin bir bilende cıkmaz zaten..offffff

bebeğinin alt kısmına hiç bişey giydirme göbeğinden itibaren bi çöp poşeti geçir ve bol bol su içir çişini mutlaka yapacaktır yapınca poşetin köşesine delik aç ve idrarı tahlil torbasına dök ben kızıma böle yaptırdım yada tahlil torbesını kızının altında bi kaç saat kımıldatmadan tutucan ancak böle olur

Yapti sukur..sabah uyanir uyanmaz taktim torbayi altini baglamadim karnina masaj yaptim cok bekletmeden yapti hemsire sabah dene demisti zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…