- 12 Temmuz 2006
- 56.100
- 215.720
- 1.223
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şekerim ne cevap veriyosun. Lafa bak laf mi diye,diyene bak adam mı diye. Ona göre cevap verAllahım ya muhattap olduğum kişilere . Gerçekten duzgunce konuşmayı bilmiyorsunuz yazmayın . Komik görünüyorsunuz.
Ay şekerim ne cevap veriyosun. Lafa bak laf mi diye,diyene bak adam mı diye. Ona göre cevap ver
siyaset üzerinden değil ırk üzerinden konuşup asimile olmuş diyerek sinir yapmaya çalışanlara aldırma.onların beyin ve kalpleri asimile olmuş cnm.Ya zaten öyle karar almıştım. Düzgün konusabilen insanlarla konuşacağım siyaset diye arkadaşın dediğini anlayim. Derken saçma sapan bir konuşmanın ortasında buldum kendimi. . Yok bidaha ne bulascam ya . Patronun bir ara dediği gibi oradan buradan toplama yazılarla gelmeyin diye aynen oyle . Kafasi siyaset basan güzel üyelerle siyaset konuşacağım bundan sonra .
Okumada ve anlamada sorunun var sanırım ben Tahir Elçi ye tek laf etmismiyim .. Benim sözüm bu olayı pkk değil devlet yaptı diyenlere ..şimdi bunun Atatürkçülükle filan hiç ilgisi yok.Başbakan Işid bir terör örgütü değildir öfkeli bir insan topluluğudur derken sıkıntı yapılmadıysa Tahir Elçi pkk siyasi bir oluşumdur dediğinde de sıkıntı yapmayacaksınız.
sorunu olan sizsiniz sanırım.Bu agresiflik hoş değil.İnsan gibi tartışmayı deneseniz.Okumada ve anlamada sorunun var sanırım ben Tahir Elçi ye tek laf etmismiyim .. Benim sözüm bu olayı pkk değil devlet yaptı diyenlere ..
İnan ki Kürt olduğunu yeni öğreniyorum keşke her Kürt senin gibi olsaBen ne zaman kurt kimligimden utanmisim . Her zmana kurdum ama ne mutlu türküm dedim. Ya sabr
şehirde yetişmiş özellikte metropolde yetişmiş Kürtlerin sistemle çok fazla sıkıntısı olmayabilir.İnan ki Kürt olduğunu yeni öğreniyorum keşke her Kürt senin gibi olsa
ama maalesef pkklı olmayan Kürtleri diğer Kürtler dışlıyor.
sanıyorlar ki Kürtsen vatan haini olman lazım terörist olman lazım yoksa özünü kaybetmişsin asimile olmuşsun demektir.
hiç de öyle birşey yok, bir Kürt de vatanını (Türkiye'yi) bir Türk bir Laz kadar sevebilir. Çünkü bu vatan hepimizin.
ve bir türkte vatanını satabilirki biz onların arkasından üzülmeyince durum ne olacak.İnan ki Kürt olduğunu yeni öğreniyorum keşke her Kürt senin gibi olsa
sanıyorlar ki Kürtsen vatan haini olman lazım terörist olman lazım yoksa özünü kaybetmişsin asimile olmuşsun demektir.
hiç de öyle birşey yok, bir Kürt de vatanını (Türkiye'yi) bir Türk bir Laz kadar sevebilir. Çünkü bu vatan hepimizin.
Ben şundan bahsediyorum vatan haini PKK'lı Kürt vardır vatanını seven Kürt vardır. Farklı yerlerde yetişmiş olmaları PKKlı olanları haklı çıkarmıyor. Sizce PKK tarafında olmak da siyasi görüş müdür?şehirde yetişmiş özellikte metropolde yetişmiş Kürtlerin sistemle çok fazla sıkıntısı olmayabilir.
Doğuda doğmuş büyümüş oranın zorluklarını çekmiş,yeri gelmiş şivesinden kıyafetinden yaşam şeklinden ötürü aşağılanmış Kürt vatandaşlarımız ile ilk sırada yazdığım Kürt vatandaşlar arasında dağlar kadar fark vardır.
Herkes çektiğini bilir.
Bizim Anadolu için de aynı şey geçerli.
Sarıyer de İstinye de yetişmiş bir genç ile Gazi Mahallesinde yetişmiş genç aynımıdır?
İkisi de Türk olsa da aynı değildir.
Velhasılı siyasi görüşlerimiz ,yaşam şeklimiz ,maddi durumumuz ,sosyal statümüz gereği birbirimizden farklı olabiliriz.
Kanıksamamak lazım
Biz dediğiniz nedir kimdir?ve bir türkte vatanını satabilirki biz onların arkasından üzülmeyince durum ne olacak.
ki bu hdp nin içindekilerin hepsi kürt değil meseleleri kürt haklarıda değil.
pkk ya hiç girmeyelim zaten onlar büyük oyunların küçük maşaları.
Neden paçavra diyorsun oda biz kürtlerin simgesi nasıl ki ben Türk bayrağına saygı duyup ölen polislerin tabutunun üzerine atılıyorsa ve biz paçavra demiyorsak senin de bunu demeye hakkın yok anladın mı o renkler de biz kürtlerin simgesi ve tabi ki Kürt olan birinin tabutunun üzerine serilecekApo bayrakları ve tabutunun üzerinde paçavra ile gömülen birine üzülesim gelmiyor açıkcası.
Bu devletin tek bir bayrağı vardır o da Türk bayrağıdır.Neden paçavra diyorsun oda biz kürtlerin simgesi nasıl ki ben Türk bayrağına saygı duyup ölen polislerin tabutunun üzerine atılıyorsa ve biz paçavra demiyorsak senin de bunu demeye hakkın yok anladın mı o renkler de biz kürtlerin simgesi ve tabi ki Kürt olan birinin tabutunun üzerine serilecek
İnan ki Kürt olduğunu yeni öğreniyorum keşke her Kürt senin gibi olsa
Merak etmeyin ben insan gibi yapıyorum tartışmamı zaten siz bana insan gibi derken farklı atıfta bulunarak asil tartışmayı cirkinlestiriyorsunuz...sorunu olan sizsiniz sanırım.Bu agresiflik hoş değil.İnsan gibi tartışmayı deneseniz.
Ben bayrak demedim simge dedimBu devletin tek bir bayrağı vardır o da Türk bayrağıdır.
Kimin kalbinin asimile ve hatta taş olduğu buradan anlaşılıyor. Baro başkanına rahmet dilemediğinden.bu arada polislerimize Allah rahmet etsin.
pkkyı kürtlerin bir çoğu sevmez.Ben şundan bahsediyorum vatan haini PKK'lı Kürt vardır vatanını seven Kürt vardır. Farklı yerlerde yetişmiş olmaları PKKlı olanları haklı çıkarmıyor. Sizce PKK tarafında olmak da siyasi görüş müdür?
Biz dediğiniz nedir kimdir?
Kürt olabilirsiniz, vatanınızı sevebilirsiniz bu çok doğal.
Dediğiniz gibi vatanına ihanet eden Türk varsa alkış tutup destekleyelim demiyoruz. Vatanına ihanet eden Kürt de olsa Türk de olsa aynıdır.
Ama PKK'lıların çoğunun Kürt olduğunu söylememe bile gerek yok herhalde.
HDP konusunda aslında hiç konuşmak istemiyorum konuşunca suç oluyor ama adamların PKKyı desteklediklerini daha nasıl belli etmeleri gerekiyor acaba?
Meseleleri Kürt hakları değil evet meseleleri PKK hakları.